AirPort Extreme 802.11ac

Zobraziť katalóg
AirPort Extreme 802.11ac
4,9 97 hodnotení
WiFi router
Kód:  NL832b2 Produktové číslo:  ME918Z/A Stránky výrobcu

AirPort Extreme 802.11ac

Inteligentná, ľahko ovládateľná základňa AirPort Extreme s podporou simultánnej prevádzky v dvoch pásmach je dokonalý bezdrôtový prístupový bod pre domácnosť, školu alebo kanceláriu. WiFi technológiou ďalšej generácie 802.11ac sprostredkováva vysoko výkonný bezdrôtový prístup pre Macy, PC a zariadenie s WiFi ako iPhone, iPad, iPod touch alebo Apple TV.


Ultrarychlá Wi-Fi 802.11 ac

Ultrarýchla Wi-Fi 802.11 ac

AirPort Extreme s technológiou 802.11ac a výkonným poľom antén, ktoré vysielajú technikou formovania lúča, poskytuje trikrát rýchlejšie WiFi a silnejší, jasnejší signál. A pretože vysiela na frekvenciách 2,4 GHz a 5 GHz zároveň, vaše bezdrôtové zariadenia sa automaticky pripoja k najlepšiemu dostupnému pásmu s najrýchlejším možným výkonom.


Vystavaný pre výkon

Pretože sa antény nachádzajú v hornej časti vyvýšenej konštrukcie, má teraz AirPort Extreme vyššiu platformu pre šírenie signálu. Naviac má viac antén. Celkovo ich je teraz šesť – tri pre 2,4 GHz pásmo a tri pre 5 GHz pásmo. V kombinácii s technológiou 802.11ac zaisťujú rýchlejšie a silnejšie pripojenie s väčším dosahom.

AirPort Extreme

Snadné nastavení v iOS a OS X

Jednoduché nastavenie v iOS a OS X

Pripojte k základni AirPort Extreme svoj DSL alebo káblový modem a niekoľkými kliknutiami vo vstavanom sprievodcovi nastavením na iPhone, iPad alebo iPod touch vytvorte novú bezdrôtovú sieť. Na Macu použite vstavanú aplikáciu Nastavenie Airport. Nastavenie je rovnako rýchle a jednoduché.


Zdieľajte svoj pevný disk alebo tlačiareň

Z akéhokoľvek externého USB pevného disku môže AirPort Extreme urobiť bezpečnú jednotku zdieľanú vo WiFi sieti. Všetky dokumenty, videá, fotky a ďalšie súbory tak okamžite sprístupnia každému užívateľovi Macu alebo PC. Môžete k nemu pripojiť aj tlačiareň a bezdrôtovo ju zdieľať.

Sdílejte svůj pevný disk nebo tiskárnu

Kompatibilita a zabezpečení

Kompatibilita a zabezpečenie

So základňou AirPort Extreme budú fungovať akékoľvek WiFi zariadenia. Je totiž kompatibilný so špecifikáciami 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n 802.11ac. A pretože AirPort Extreme obsahuje vstavaný firewall, ktorý ochráni vašu sieť pred útokmi z internetu, môžete sa na webe pohybovať s úplným pokojom.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
1 300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Typ
Dual-Band Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Konektory

LAN
3 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet vnútorných antén
6 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
9,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
945 g Hotovo!
Šírka
9,8 cm Hotovo!
Výška
16,8 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisu máte uvedeno, že zařízení obsahuje firewall, ale dle specifikací obsahuje pouze NAT a to si troufnu tvrdit, není firewall. Je tedy specifikace milná a zařízení umí provádět i další druhy kontroly? Díky Svoboda

Zdravím, router po roku používania začal neustále zapínať ventilátor na chladenie v pravidelných intervaloch. Pripojenie funguje bez problémov. Je možné že do vnútra sa možno dostal prach a ventilátor sa stále zapína pre horšie odvetrávanie, no niesom si istý to je len môj názor. Nemám to ako skontrolovať, pretože router je lepený a nedá sa to rozobrať aby som to skúsil prečistiť. Skúšal som to cez chladiace mirežky povysávať vysávačom no nič nepomohlo. Je môžné to zaniesť na reklamáciu?Pretože ten vetilátor sa spušťa v pravidelných pár minútových intervaloch na plný výkon, je to hlučné a dosť otravné nakolko to je vo dne v noci a ja si s tým vôbec neviem dať rady...

Dobrý den, jak zobrazím na Macu externí hdd připojený k Airport Extreme?

Dobry den, chci se zeptat, jestli po pripojeni externiho hdd bude tento fungovat jako zalohovaci disk, nebo je potreba resit zarizenim s vestavenym HDD (ale take o tridu drazsim). Jestli ano, jake jsou zkusenosti. Dekuji

Dobry den, Chci se zeptat ktery router byste doporucili na pudu v prizemnim dome - strop sadrokarton + izolace (foukana vata). Momentalne tam mam nejaky starsi zyxel a vzhledem k rostoucimu poctu zarizeni na wifi pripojenych mam pocit ze obcas nezvlada. Samozrejme mam NAS, takze idealne aby to zvladlo nad 100Mbit.

Dobrý den, chci se zeptat, zda k tomuto zařízení lze připojit externí HDD s videi a poté je pouštět přes Apple TV na TV? A ještě jeden dotaz, k posílení signálu nutno použít zařízení od Apple nebo lze použít wifi extender od jiné značky? Díky za odpověď.

Lze na Airport Extreme něco konfigurovat? Jako IP adresu, masku, bránu atd., aby mi fungovalo připojení od poskytovatele? V případě, že NE, tak jaký je přesně rozdíl mezi EXTREME a EXPRESS? Dvojnásobná cena EXTREME Je jen za více LAN?

Přes připojení PODA se mi ani po 3 hodinách nepodařilo nastavit,45 min jsem si volal s podporou Apple a nikdo si neví rady.Nevíte někdo jak to nastavit?

Mužu dát 2 extreme za sebou,jeden jako hlavní a druhý na rozšíření signálu napojení přes kabel?

Dobrý den platí se nějaké další poplatku od koupi výrobku ?

12
Diskusia a poradňa k AirPort Extreme 802.11ac
Príslušenstvo pre AirPort Extreme 802.11ac Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AirPort Extreme 802.11ac. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple AirPort Extreme 802.11ac. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple AirPort Extreme 802.11ac. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AirPort Extreme 802.11ac.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií