During the Easter holidays 29.3. and 31.3. all our stores are closed except the AlzaDrive in Senec. On Easter Monday 1.4. all stores are closed, including AlzaDrive, however you can still use the delivery to our AlzaBoxes.

Alza B2B

Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair

Catalogue
Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair
5 1 rating
Gaming PC , AMD Ryzen 7 5800X 4,7 GHz, NVIDIA GeForce RTX 3070 8GB, RAM 32GB DDR4, SSD 1000GB + HDD 6TB, Without Optical Drive, Wi-Fi, HDMI and DisplayPort, 2× USB 3.1, 2× USB 2.0, Case Type: Midi Tower, Windows 10 Pro
The product is localised for SK
Code:  sklSCL3070b Product Number:  AZBB3070B

Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair

WHY CHOOSE ALZA PC ALZA PC

  • 3-year warranty
  • Guarantee of repairs within 10 working days
MORE INFORMATION

We are proud of the quality of our machines, so we are not afraid to provide you with a 3-year warranty and if we take more than 10 working days to repair any defect, we will replace your computer with a new one.

The ALZA gaming pc is the perfect rig for any serious gamer. It offers both an eye-catching design and fast and carefully tuned hardware. This rig can easily handle new titles, and it will keep the pace with the demands of new games for a few more years. The heart of this practical Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair computer is the AMD Ryzen 7 chip. Add to this exceptionally high RAM. Of course, there is a dedicated graphics card, thanks to which you will enjoy every single detail. Everything is packed into a Midi Tower wardrobe with enough space left for expansion.

Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair Gaming PC Key Features

  • Powerful gaming PC with beautiful design
  • The ALZA gaming pc RAM: 32 GB
  • The Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair has a AMD Ryzen 7 5800X processor
  • The installed HDD has a capacity of 6 TB
  • Fast SSD can hold up to 1000 GB
  • NVIDIA GeForce RTX 3070 graphics card with a memory of 8 GB
  • WiFi module
  • HDMI and DisplayPort video outputs
  • Has 2× USB 2.0 ports
  • 2× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) ports are on the machine
  • The Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair gaming pc is preinstalled with Windows 10 Pro

What Kind of Processor and Can Be Found in the Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair?

The speed and power of the computer is thanks to eight-core AMD Ryzen 7 5800X processor, which runs at a frequency of 3,8 GHz. Using Turbo Boost mode, it can even reach 4,7 GHz. Comfortable and fast work is guaranteed with the RAM with the DDR4 type. It has a large capacity of 32 GB. This is embedded in two slots 4 slots, which the computer has. The Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair boasts 7000 GB of space for data and program installation. The total storage capacity is divided between 6 TB in the HDD and 1000 GB in the SSD. The ALZA gaming PC relies on the NVIDIA GeForce RTX 3070 with a memory of 8 GB, which will delight fans of extra detailed images., which will ensure the smooth running of new titles.

The Monitor and Connectivity on the Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair Gaming PC

For connecting different electronics to the the ALZA gaming PC, it has a nice array of adaptors. It includes 2 indispensable USB 2.0 ports, and it is equipped with 2× USB 3.2 Gen1 (USB 3.0) port. There is also an interface for the modern USB-C. To connect a monitor, the Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair gaming PC has the HDMI and DisplayPort, ready for you to use. Bluetooth adds to the full range of connectivity. Preinstalled is the Windows 10 Pro.

Specifications

Processor series
AMD Ryzen 7 Done!
Operating system
Windows 10 Pro Done!
Package includes
Power cable Done!
Assembly type
Gaming Done!
Processor model
AMD Ryzen 7 5800X Done!

Operating system

Operating system
Windows 10 Pro Done!

Package contents

Package includes
Power cable Done!

Use

Assembly type
Gaming Done!

Processor

Processor series
AMD Ryzen 7 Done!
Processor model
AMD Ryzen 7 5800X Done!
Processor frequency
3.8 GHz (3,800 MHz) Done!
Number of processor cores
8 × Done!
Processor cache
32 MB Done!
Core boost frequency
4.7 GHz (4,700 MHz) Done!
Max TDP
105 W Done!

GPU brand/model

Graphics card brand
NVIDIA GeForce Done!
Model graphics cards
RTX 3070 Done!

Graphics card

Graphics card memory
8 GB Done!
Number of stream processors
5,888× Done!

Motherboard

Socket
AMD AM4 Done!
Slots for additional cards
PCI Express x1, PCI Express x16, M.2 Done!

Hard Drive

Storage capacity
7,000 GB (7 TB) Done!
Storage Type
SSD + HDD Done!
HDD Capacity
6 TB (6,000 GB) Done!
SSD Capacity
1,000 GB (1 TB) Done!
Internal interface
SATA III, M.2 (PCIe 3.0 4x NVMe) Done!

Equipment

Basic equipment
Bluetooth, Wi-Fi Done!

Colour and design

Colour
Black Done!
Wardrobe size
Midi Tower Done!

PSU

PSU
650 W Done!

Memory

Size of operational RAM
32 GB Done!
Memory frequency
3,600 MHz Done!
Number of RAM slots
4 piece(s) Done!
Number of installed slots
2 piece(s) Done!

Outputs

USB 2.0
2 × Done!
USB 3.2 Gen 2
4 piece(s) Done!
USB-C
1 piece(s) Done!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Done!
Graphics
HDMI, DisplayPort Done!
Optical drive
Without Optical Drive Done!

Case

Width
230 mm Done!
Height
466 mm Done!
Depth
453 mm Done!

Product series

PC series
Alza Battlebox Done!
More Specifications
Note:
  • Information about the displayed capacity in Windows operating system.
  • Unless otherwise specified, the assembly is delivered to a Czech localization.

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Dobry den, mal by som zaujem o kupu tohto BattleBox a rad by som sa informoval aka konkretna distribucia RTX 3070 je v tejto zostave? Vdaka.

Dobrý den, je zde možnost připojit dva monitory? A případně jakým typem kabelu...Děkuji

Jaká je v této sestavě použita základní deska?

Nieje tento zdroj moc slabý na takúto zostavu ?

Dobry den, v pripade ze si chcem dokupit ramku do tejto zostavy (+ dalsich 32GB) je to v poriadku, ak to bude aj ina znacka v pripade ze sedi casovanie, MHz a pod? Napr: https://www.alza.sk/hyperx-32-gb-kit-ddr4-3600-mhz-cl18-fury-rgb-series-d6270345.htm Dakujem

Jak dlouhá je záruka ne tento PC?

Všimol som si, že za posledné dni dosť stúpla reklamovanosť, niekto nejaké skúsenosti, prečo je to tak? Za tú cenu to je solídny PC, ktorý mám v pláne čoskoro kúpiť, rád by som vedel, čo robí problémy

Dobrý deň, utiahol by tento PC hru Fortnite na low nastaveniach v performance móde na 360 locknutých fps ?

Obdrzene PC vubec nenabehne. Po 5 restartech nabehla modra obrazovka s moznosti opravy windows. Oprava se na 10% prerusila a ted se PC akorat samo restartuje porad dokola. Nejake napady?

Dobrý den, vybírám si mezi tímto a pc a mezi https://www.alza.cz/alzapc/alza-battlebox-ryzen-rtx3070-aorus-d6316315.htm#popis Tak bych chtěl zjistit, co je lepší. Byl bych tudíž rád, pokud by mi někdo pomohl, předem děkuji za odpověď.

12
Questions and answers: Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair
More Information

Dungeons & Dragons: Dark Alliance (RECENZIA) – Pokrivkávajúci hrdinovia Icewind Dale

Akčné RPG z pohľadu tretej osoby a svet Forgotten Realms (konkrétne tundru Icewind Dale) sa pokúsili spojiť kanadskí vývojári zo štúdia Tuque Games. Ako sa im hra, na ktorej spolupracoval aj autor knižnej série „The Legend of Drizzt“ R. A. Salvatore podarila, si môžete prečítať v našej recenzii.

Chivalry 2 (RECENZIA) – Brilantný stredoveký masaker

Na riadne pokračovanie dynamickej akcie z pohľadu prvej osoby Chivalry: Medieval Warfare musela komunita čakať niekoľko rokov. Jeho tvorcovia sa nakoniec však predsa len odhodlali, že fanúšikom dajú Chivalry 2. Či má rovnaké grády ako jeho predchodca a ako sa mu darí v porovnaní s konkurenciou, za ktorú možno považovať obdobne ladený Mordhau, si môžete prečítať v nasledujúcich odsekoch našej recenzie.

Scarlet Nexus (RECENZIA) – Akciou nabité JRPG, ktoré by bola škoda prehliadnuť

Bandai Namco Studios mnohí z nás poznajú ako autorov dystopického akčného RPG Code Vein alebo posledných dielov fantasy RPG série Tales. Ich najnovší titul s názvom Scarlet Nexus nás zaviedol do sveta alternatívnej budúcnosti definovanej mega metropolami a futuristickými technológiami využívajúcimi novo objavenú silu ľudského mozgu. Ako sa nám tento výlet do brain-punkových zajtrajškov páčil a či stojí za to ho absolvovať, sa dozviete v našej recenzii.

NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition (RECENZIA A TESTY)

Druhým prírastkom do rodiny grafických kariet AMPERE, ktorý nám spoločnosť NVIDIA minulý týždeň predstavila, je grafická karta GeForce RTX 3070 Ti. Akým výkonom teda disponujú nové grafické karty GeForce RTX 3070 Ti a akými prevádzkovými vlastnosťami sa môžu pochváliť? Ako obstojí v našej recenzii v porovnaní s RTX 3070 a RTX 3080?

Gainward GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12G (RECENZIA A TESTY)

Keď pred nedávnom spoločnosť NVIDIA predstavila svoje najnovšie grafické karty GeForce RTX 3080 Ti, prakticky žiadny z partnerských výrobcov neotáľal a ihneď predstavil aj svoje nereferenčné modely týchto nových a veľmi výkonných grafických kariet. Jedným z prvých výrobcov potom bola spoločnosť GAINWARD, ktorá na trh uviedla svoj základný model grafickej karty GeForce RTX 3080 Ti s označením Gainward GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12G. A ako sa tejto grafickej karte darilo v našich testoch na Alza.sk? O tom sa môžete sami presvedčiť práve v tejto recenzii!

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 XT 12G (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty spoločnosti SAPPHIRE vždy patrili k tomu najlepšiemu, čo si mohli priaznivci grafických kariet Radeon domov zaobstarať. Či to však platí aj pre grafickú kartu Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 12G, o tom sa môžete presvedčiť práve v tejto recenzii.

Gigabyte AORUS GeForce RTX 3060 ELITE 12G (RECENZIA A TESTY)

Jedným z príslušníkov elitnej hráčskej edície AORUS spoločnosti GIGABYTE, ktorý si berie ambície osloviť nejedného, prevažne stredne náročného hráča počítačových hier, je grafická karta Gigabyte AORUS GeForce RTX 3060 ELITE 12G. Či ale osloví aj vás, sa môžete sami presvedčiť v našej recenzii.

Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti VISION OC 12G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste sa pri stavbe počítača rozhodli pre neopozeraný biely dizajn, iste vám neuniklo, že kvalitných počítačových komponentov v bielom vyhotovení, ktoré by vám ladili do farby vášho vysnívaného PC, zas až toľko na výber nemáte. To sa samozrejme týka aj grafických kariet v bielom vyhotovení, ktorých je na trhu skôr ako šafranu. Jednou takou bielu „dizajnovkou“ je grafická karta Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti VISION OC 12G, ktorú môžete nájsť v ponuke spoločnosti GIGYBYTE a ktorú sme pre vás na Alza.sk tiež dôkladne otestovali.

Asus STRIX LC GeForce RTX 3080 Ti O12G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Aká je tá vôbec najvýkonnejšia grafická karta GeForce RTX 3080 Ti z ponuky spoločnosti ASUS? Odpoveď je jednoduchá, je to predsa Asus STRIX LC GeForce RTX 3080 Ti O12G Gaming, ktorá ponúka hybridný systém chladenia s uzatvoreným okruhom vodného chladenia, a my si ju dnes na Alza.sk tiež dôkladne otestujeme!

Gainward GeForce RTX 3060 Pegasus 12G (RECENZIA A TESTY)

Ste vlastníkom nejakej menšej počítačovej skrine či snáď dokonca plánujete stavbu menšieho centra multimediálnej zábavy na prehrávanie videí, internet a hlavne príležitostné, avšak kvalitné hranie počítačových hier? Potom by ste mali spozornieť, pretože dnes sa na Alza.sk pozrieme na zúbok grafickej karte Gainward GeForce RTX 3060 Pegasus 12G, ktorá by mohla ako svojím výkonom, tak aj svojimi rozmermi uspokojiť všetky vaše požiadavky. Táto grafická karta zo stajne spoločnosti GAINWARD totiž ponúka v kompaktných rozmeroch výkon, ktorým určite nepohrdne žiadny stredne náročný hráč počítačových hier.

Gainward GeForce RTX 3050 GHOST OC 8G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste fanúšikovia grafických kariet spoločnosti GAINWARD, potom vedzte, že aj v ponuke tejto taiwanskej spoločnosti môžete nájsť najnovšie grafické karty GeForce RTX 3050. Jednou z nich je napríklad grafická karta Gainward GeForce RTX 3050 GHOST OC 8G, ktorú sme pre vás na Alza.sk dôkladne otestovali.

Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix 8G (RECENZIA A TESTY)

Základným a zatiaľ tiež jediným modelom GeForce RTX 3070 Ti v ponuke spoločnosti GAINWARD je grafická karta Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix 8G. Jej obstarávacia cena by sa mala pohybovať na úrovni odporúčanej (MSRP) ceny pre grafické karty GeForce RTX 3070 Ti. A pretože práve obstarávacia cena tejto grafickej karty by mohla osloviť nejedného potenciálneho záujemcu o novú grafickú kartu, na Alza.sk sme ju pre vás riadne otestovali!

Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti VISION OC 8G (RECENZIA A TESTY)

Ďalšou bielou „dizajnovkou“, ktorá by sa mohla hodiť všetkým tým, ktorí si svoj počítač radi halia do svetlých farieb, a ktorú sme pre vás na Alza.sk tiež dôkladne otestovali, je grafická karta Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti VISION OC 8G. Ako teda tento VISION dopadol v našich testoch? Však posúďte sami.

Asus DUAL GeForce RTX 3050 O8G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste menej náročným či len príležitostným hráčom počítačových hier, ktorý do hernej grafickej karty nemieni príliš investovať, grafické karty GeForce RTX 3050 by pre vás mohli byť tou správnou voľbou. Jednou takou je aj grafická karta Asus DUAL GeForce RTX 3050 O8G, ktorú sme pre vás na Alza.sk nezabudli tiež dôkladne otestovať.

MSI Radeon RX 6650 XT GAMING X 8G (RECENZIA A TESTY)

Oslovili vás svojím výkonom najnovšie grafické karty Radeon RX 6650 XT, a radi by ste si preto tiež nejakú zaobstarali, avšak v nejakej vyspelejšej hernej edícii od renomovaného výrobcu? Určite by vás potom mohla zaujať grafická karta Radeon RX 6650 XT GAMING X 8G, ktorú sme pre vás na Alza.sk nezabudli tiež dôkladne otestovať.

XFX Radeon RX 6900 XT Speedster MERC 319 Black (RECENZIA A TESTY)

Americká spoločnosť XFX je jedným z niekoľkých málo výrobcov, ktorý má svoju ponuku grafických kariet postavenú výhradne okolo grafických čipov spoločnosti AMD. V ponuke tejto firmy tak môžeme nájsť kompletné portfólio Radeonov, vrátane najnovšieho radu grafických kariet RX 6000. Jednou z tých vôbec najvýkonnejších grafických kariet, na ktorú môžeme v ponuke XFX naraziť, je grafická karta s trochu dlhším názvom XFX Raden RX 6900 XT Speedster MERC 319 Black, ktorá sa môže pýšiť nielen výkonom a elegantným čierno-strieborným dizajnom, ale ktorú vďaka jej obrovským rozmerom rozhodne len tak neprehliadnete. A práve túto grafickú kartu sme pre vás dnes na Alza.sk aj dôkladne otestovali.

Asus TUF Radeon RX 6800 XT O16G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Ak v ponuke spoločnosti ASUS zháňate grafickú kartu, ktorá by bola nielen výkonná a kvalitne spracovaná, ale zároveň by tiež úplne nezruinovala vašu peňaženku, potom by ste určite mali pozrieť ponuku grafických kariet herné série TUF (The Ultimate Force). Jednou takou by mohla byť napríklad karta Asus TUF Radeon RX 6800 XT O16G Gaming, ktorú sme pre vás dnes na Alza.sk dôkladne otestovali. Poďme si ju teda najskôr predstaviť.

EVGA GeForce RTX 3060 Ti FTW3 ULTRA Gaming 8G (RECENZIA A TESTY)

Ste stredne náročným až náročnejším hráčom počítačových hier a v prípade grafických kariet preferujete výkonnejšie systémy chladenia osadené tromi ventilátormi? Potom by ste mali zbystriť, pretože dnes si otestujeme grafickú kartu EVGA GeForce RTX 3060 Ti FTW3 ULTRA Gaming 8G, ktorá by mala splniť všetky vaše nároky.

EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA Gaming 12G (RECENZIA A TESTY)

Jedným z popredných výrobcov grafických kariet, ktorý má svoje portfólio založené výhradne na grafických čipoch spoločnosti NVIDIA, je spoločnosť EVGA. K tomu najvýkonnejšiemu v jej ponuke potom rozhodne patrí tiež grafická karta EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA Gaming 12G, ktorú sme pre vás dnes na Alza.sk tiež dôkladne otestovali.

EVGA GeForce RTX 3080 XC3 BLACK Gaming 10G (RECENZIA A TESTY)

Ak nahliadnete do ponuky grafických kariet spoločnosti EVGA, potom ten najzákladnejší model GeForce RTX 3080 nesie označenie EVGA GeForce RTX 3080 XC3 BLACK Gaming 10G. Cieli na náročných hráčov, ktorí však nechcú utrácať za vychytávky navyše. S akými kompromismi teda musíte počítať v prípade grafickej karty EVGA GeForce RTX 3080 XC3 BLACK Gaming 10G a oplatí sa vám vôbec jej kúpa? Na to vám snáď odpovie práve dnešná recenzia!

EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA Gaming 24G (RECENZIA A TESTY)

Výkonná grafická karta so skvelou výbavou, ale taktiež grafická karta v nedávnej minulosti nemálo prepieraná na všetkých možných diskusných fórach. Tak to je presne grafická karta EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA Gaming 24G, ktorú si dnes na Alza.sk taktiež dôkladne otestujeme. Ide teda o dobrú grafickú kartu, alebo by ste sa jej mali radšej vyhnúť? Naše testy aj odporúčanie nájdete práve v tejto recenzii!

MSI Radeon RX 6900 XT Gaming X TRIO 16G (RECENZIA A TESTY)

Masívny systém chladenia, vysoký výkon a skvelé prevádzkové vlastnosti, to boli vždy prednosti grafických kariet série GeForce GAMING TRIO spoločnosti MSI. Či to však platí aj pre grafické karty osadené grafickými čipmi Radeon spoločnosti AMD, o tom sa môžete presvedčiť sami práve v tejto recenzii grafickej karty MSI Radeon RX 6900 XT Gaming X TRIO 16G.

Gigabyte Radeon RX 6600 EAGLE 8G (RECENZIA A TESTY)

Tým najnovším prírastkom do rodiny grafických kariet generácie rDNA 2.0 spoločnosti AMD je grafická karta Radeon RX 6600. A pretože embargo na informácie okolo týchto najnovších grafických kariet práve skončilo, môžeme vám dnes predstaviť grafickú kartu Gigabyte Radeon RX 6600 EAGLE 8G. Aký je jej výkon a prevádzkové vlastnosti? Však posúďte sami!

Asus TUF GeForce RTX 3080 Ti O12G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Za akúsi dvojku v poradí obľúbenosti by som v ponuke spoločnosti ASUS označil hernú edíciu grafických kariet TUF (The Ultimate Force). Grafické karty tohto herného radu sa síce nemôžu chváliť takou výbavou ako grafické karty z edície ROG STRIX, svojim výkonom a prevádzkovými vlastnosťami však za nimi nijako zvlášť nezaostávajú. Grafická karta Asus TUF GeForce RTX 3080 Ti O12G Gaming patrí práve do tejto „Ultimátnej“ edície a my sme ju pre vás na Alza.sk dnes dôkladne otestovali.

Gigabyte AORUS GeForce RTX 3090 XTREME 24G (RECENZIA A TESTY)

Tá absolútne najvýkonnejšia vzduchom chladená grafická karta v súčasnej ponuke spoločnosti GIGABYTE nesie označenie Gigabyte AORUS GeForce RTX 3090 XTREME 24G a môže sa pýšiť obrovským systémom chladenia a nadštandardne bohatou výbavou. Ako však tento špičkový AORUS dopadol v našich testoch na Alza.sk? Len posúďte sami. My sme ho totiž pre vás na Alza.sk dôkladne otestovali.

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6800 XT SE 16G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste priaznivci grafických kariet Radeon a tiež hongkonskej spoločnosti SAPPHIRE, potom by vám určite nemala utiecť recenzia grafickej karty Sapphire NITRO+ Radeon RX 6800 XT SPECIAL EDITION 16G, ktorú sme pre vás na Alza.sk pripravili práve dnes.

Gigabyte AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12G (RECENZIA A TESTY)

Ak patríte medzi priaznivcov taiwanskej spoločnosti GIGABYTE, potom určite dobre viete, že to vôbec najlepšie z jej bohatej ponuky všemožných produktov na sebe nesie logo hlavy sokola a je zaradené do elitnej edície AORUS. Aj grafická karta Gigabyte AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12G patrí do tejto elitnej sokoliarskej edície, a dá sa teda predpokladať, že by svojim prípadným kupcom mala okrem dobrého výkonu priniesť aj nejakú tú pridanú hodnotu navyše, ako sú napríklad nadštandardné prevádzkové vlastnosti či výbava. Či to tak ale naozaj je, sa môžete sami presvedčiť v našej recenzii, v ktorej sme pre vás túto grafickú kartu na Alza.sk otestovali.

Sapphire PULSE Radeon RX 6800 16G (RECENZIA A TESTY)

PULSE, alebo snáď radšej NITRO? Presne na túto otázku dostanete odpoveď v našej recenzii grafickej karty Sapphire PULSE Radeon RX 6800 16G, v ktorej sme ju pre vás na Alza.sk taktiež dôkladne otestovali!

Asus DUAL GeForce RTX 3060 Ti O8G V2 (RECENZIA A TESTY)

Za normálnych okolností patria grafické karty radu DUAL spoločnosti ASUS k tým, ktoré sa môžu pýšiť priaznivejším pomerom ceny a výkonu. Hoci to v dnešnej dobe nedostatku grafických kariet, a teda aj ich výrazne vyšších cien príliš neplatí, jedného zástupcu tejto edície sme pre vás predsa len otestovali. Ide o grafickú kartu Asus DUAL GeForce RTX 3060 Ti O8G V2 a my vám dnes ukážeme, ako dopadla v našich testoch.

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6950 XT 16G (RECENZIA A TESTY)

Reakcia spoločnosti AMD na vydanie konkurenčnej vlajkovej lode GeForce RTX 3090 Ti spoločnosťou NVIDIA bola rýchla a nesie označenie Radeon RX 6950 XT. Či je však tento nový a najvýkonnejší Radeon skutočne dôstojným konkurentom GeForce RTX 3090 Ti, sa môžete sami presvedčiť práve v tejto recenzii grafickej karty Sapphire NITRO+ Radeon RX 6950 XT 16G.

Asus STRIX GeForce RTX 3050 O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Chcete sa dozvedieť, akým výkonom a prevádzkovými vlastnosťami disponujú najnovšie grafické karty GeForce RTX 3050 spoločnosti NVIDIA? Potom tu pre vás máme recenziu grafickej karty Asus STRIX GeForce RTX 3050 O8G, v ktorej sme pre vás všetko dôkladne otestovali!

Gigabyte GeForce RTX 3050 EAGLE 8G (RECENZIA A TESTY)

Pokiaľ nie ste príliš náročným hráčom počítačových hier a zháňate novú grafickú kartu za dobrý peniaz, určite by vás mohla zaujať grafická karta Gigabyte GeForce RTX 3050 EAGLE 8G. Práve tá totiž patrí k cenovo dostupnejším grafickým kartám GeForce RTX 3050, a my sme ju preto pre vás dnes taktiež dôkladne otestovali.

Gigabyte Radeon RX 6500 XT Gaming OC 4G (RECENZIA A TESTY)

Najnovším prírastkom do rodiny RDNA 2 spoločnosti AMD sú grafické karty Radeon RX 6500 XT, ktoré sa v súčasnosti, nie príliš naklonenej cenám grafických kariet, môžu pýšiť veľmi zaujímavou cenou. Oplatí sa vám však investícia práve do grafickej karty Radeon RX 6500 XT a na aké úskalia pri tom môžete naraziť? Na to sa vám pokúsime odpovedať práve v tejto recenzii grafickej karty Gigabyte Radeon RX 6500 XT Gaming OC 4G.

MSI GeForce RTX 3070 Gaming TRIO Plus 8G (RECENZIA A TESTY)

Len veľmi ťažko dnes medzi hráčmi počítačových hier nájdete niekoho, kto by nepoznal či dokonca nechcel mať doma nejakú grafickú kartu z elitnej herného radu Gaming TRIO spoločnosti MSI. Grafická karta MSI GeForce RTX 3070 Gaming TRIO Plus 8G patrí práve do tejto elitnej edície a my sme ju pre vás na Alza.sk dôkladne otestovali.

MSI Radeon RX 6800 XT Gaming X TRIO 16G (RECENZIA A TESTY)

Medzi hráčmi počítačových hier dozaista patrí k tým vôbec najobľúbenejším edíciám grafických kariet herný rad s označením GAMING TRIO spoločnosti MSI. Grafická karta Radeon RX 6800 XT Gaming X TRIO 16G patrí práve do tejto skvelej hernej edície a my sme ju pre vás na Alza.sk samozrejme nezabudli tiež dôkladne otestovať. Ako teda dopadla v našich testoch?

MSI GeForce RTX 3050 AERO ITX 8G (RECENZIA A TESTY)

Staviate si doma počítač za účelom vytvorenia multimediálneho centra zábavy s možnosťou príležitostného hrania moderných počítačových hier a zháňate doň aj nejakú kompaktnú hernú grafickú kartu, ktorá by sa vám zmestila do počítačovej skrine formátu ITX? Ak áno, potom by vás mohla zaujať naša recenzia grafickej karty MSI GeForce RTX 3050 AERO ITX 8G, ktorú sme špeciálne pre vás otestovali.
Accessories for Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Corsair.
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info