AD elektro AD elektro

Alza GameBox RTX2070

Catalogue
Alza GameBox RTX2070
4.8 5 rating
Gaming PC - Intel Core i7+ 8700 Coffee Lake 4.6GHz, Intel B360, RAM 16GB DDR4 + 16GB Optane Memory, NVIDIA GeForce RTX2070 8GB, M.2 SSD 240GB + HDD 2000GB, Windows 10 64-bit
Code:  sklRB4c9c Product Number:  AZGB2070B Producer's Website:

Alza GameBox RTX2070

WHY CHOOSE ALZA PC ALZA PC

  • 3-year warranty
  • Guarantee of repairs within 10 working days
MORE INFORMATION

We are proud of the quality of our machines, so we are not afraid to provide you with a 3-year warranty and if we take more than 10 working days to repair any defect, we will replace your computer with a new one.

Specifications

Processor series
Intel Core i7 Done!
CPU Passmark
15,140 Done!
Extended warranty
Extended Warranty Done!
Assembly type
Gaming Done!
Processor model
Intel Core i7 8700 Coffee Lake Done!

Performance

CPU Passmark
15,140 Done!

Warranty

Extended warranty
Extended Warranty Done!

Use

Assembly type
Gaming Done!

Processor

Processor series
Intel Core i7 Done!
Processor model
Intel Core i7 8700 Coffee Lake Done!
Processor frequency
3.2 GHz (3,200 MHz) Done!
Number of processor cores
6 × Done!
Processor cache
12 MB Done!
Core boost frequency
4.6 GHz (4,600 MHz) Done!
Max TDP
65 W Done!

GPU brand/model

Graphics card brand
NVIDIA GeForce Done!
Model graphics cards
RTX 2070 Done!

Graphics card

Graphics card memory
8 GB Done!

Motherboard

Slots for additional cards
PCI Express x1, PCI Express x16, M.2 Done!

Hard Drive

Storage capacity (HDD + SSD)
2,240 GB (2.24 TB) Done!
Storage Type
SSD + HDD Done!
HDD Capacity
2 TB (2,000 GB) Done!
SSD Capacity
240 GB (0.24 TB) Done!
HDD RPM Rate
5400 RPM Done!

Colour and design

Colour
Black Done!
Wardrobe size
Midi Tower Done!

PSU

PSU
600 W Done!

Memory

Size of operational RAM
16 GB Done!
Memory frequency
2,400 MHz Done!
Maximum RAM capacity
64 GB Done!
Number of RAM slots
4 piece(s) Done!
Number of installed slots
2 piece(s) Done!
Intel Optane
16 GB Done!

Outputs

USB 2.0
2 × Done!
USB 3.2 Gen 2
1 piece(s) Done!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Done!
Graphics
DVI, HDMI, DisplayPort Done!
Other
LAN, PS/2, Microphone input, Headphone/Speaker output, audio input (line in), audio output (line out) Done!

Case

Width
212 mm Done!
Height
399 mm Done!
Depth
395 mm Done!

Product series

PC series
Alza GameBox Done!
More Specifications
Note:
  • Information about the displayed capacity in Windows operating system.
  • Unless otherwise specified, the assembly is delivered to a Czech localization.

DOBRY AKY MONITOR BY STE MI ODPORUCILI K TEJTO ZOSTAVE DAKUJEM ZA ODPOVED

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či sa dá meniť celkové podsvietenie pošítača(červene). V RGB 2.0 totiž ide len základná doska a grafická karta a keďže u podobných PC by sa to malo dať. Vopred ďakujem za odpoveď.

zdravím, kupoval niekto tuto zostavu ? ak áno poprosil by som informácie ako to šľape a pod. dakujem pekne

Dobry den, nejaky predpokladany datum naskladnenia? Vdaka

Dobrý, mam tento pc už dlho a som veľmi spokojný chcem sa spýtať ci ma moja doska slot na hdd konkrétne Kód: SAS011n6 Produktové číslo: MZ-V7E1T0BW Samsung 970 EVO 1TB akože keď sa pozriem na dosku slot tam vidím ale preistotu sa pýtam aby som nekúpil zbytočne hdd. Ďakujem.

Bude tento pc ještě dostupný? Chtěl bych si ho pořídit

Dobrý den, dá se tato sestava pořídit bez operačního systému Windows? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, je tento počítač vhodný ne jen na hraní, ale i na střihání videa ve 4K? (nejedná se o streamování) A zda-li tuto grafickou kartu podporuje většina střihacích programů. (bohužel v mém okolí ji nikdo nezná) Potřebuji počítač, který má dobře řešené chlazení a zároveň vydrží s výkonem použitelný alespoň pár let. Je tento počítač k této činnosti vhodný? Děkuji předem za Vaši odpověď.

Dobrý den, ještě jsem zapomněl, jsou s windowsem 10 od vás předinstalované i ovladače ke grafické kartě apod?

Dobrý den, plánuji koupit tuto sestavu a chci se zeptat, zda-li je pro ni vhodný tento monitor https://www.alza.cz/32-philips-328e9fjab-d5443364.htm chci na tom hrát hlavně Star Wars Battlefront 2 a pak až vyjde nové COD Modern Warfare, dále se chci zeptat, jestli mi můžete poradit nějakou levnou dostačující externí mechaniku, aby šlo zmíněnou hru nainstalovat (pokud se Star Wars musí instalovat přes vložený disk) a zda onen monitor půjde "normálně" zapojit s kabely, které s ním přijdou a nebude se muset nic zvlášť dokupovat. Ještě mi prosím povězte, sestava se bude zapínat stejně rychle jako jiné, které mají jen SSD disky? Který z nich je primární? A poslední dotaz, když bych si do ní v budoucnu chtěl na nové hry koupit lepší grafickou kartu stejné značky, nebude to problém? (nemyslím z hlediska záruky, ale jestli je sestava vhodná pro takovýto další upgrade), děkuji a přeji hezký den

123...
Questions and answers: Alza GameBox RTX2070
More Information

Roller Champions (NOVINKY) – koniec špekuláciám, futuristickí korčuliari prichádzajú

Na konci mája na internet unikli informácie o pripravovanej športovej hre Roller Champions, kde jednotliví hráči budú súťažiť v bizarnom mixe korčuliarskych pretekov, rugby a vybíjanej. A čuduj sa svete, všetko to bola pravda. Ubisoft tieto správy oficiálne potvrdil na svojej vlastnej prezentácii počas E3 2019. Viac informácií nájdete v našom článku.

V Gods & Monsters (OZNÁMENIE) rozpráva Homér neuveriteľné báje

Prezentácia Ubisoftu na výstave E3 2019 bola plná protikladov. Síce sa nám predstavilo veľké množstvo zaujímavých titulov na rok dopredu, ale takmer žiadny z nich nepatril k šokujúcim prekvapeniam, pretože detaily o nich prekĺzli vývojárom medzi prstami už týždne pred oficiálnym začiatkom veľtrhu. Jednému z nich sa však podarilo odolať zvedavcom, vďaka čomu Gods & Monsters príjemne rozvírilo pokojný priebeh show. Máte radi antické báje?

Imperator: Rome (PREVIEW) – Crusader Kings 2 z éry rímskych cisárov

Čo ponúkne Imperator: Rome, najnovšia komplexná stratégia z dielní švédskych Paradox Interactive, tvorcov populárnych projektov ako Crusader Kings či Europa Universalis? Zistíte v našom podrobnom preview.

Fade to Silence (RECENZIA) – survival, ktorý vás nechá zamrznúť v čase

Vydavateľ THQ Nordic nám 30. apríla priniesol hru vývojárskeho štúdia Black Forest Games charakterizovanú ako RPG Survival – zaujímavo vyzerajúci projekt, ktorý práve opustil early access. Fade to Silence je pozvánkou do postapokalyptického sveta, kde nič nie je, ako má byť. Okolo vládne treskúca zima, príroda je ničená neznámou nákazou a ku všetkému zlému sa v nej pohybujú monštrá ako vystrihnuté z hororu. Prečítajte si, ako sa hre darilo v našej recenzii.

Team Sonic Racing (RECENZIA) – keď slávny rýchlik sadne za volant

Sonic, modrý ježko so záľubou v rýchlosti, legendárna postava videohernej zábavy a popkultúrna ikona, sa po takmer 30 rokoch svojej existencie rozhodol, že už ho pobehovanie po svojich nebaví a spoločne so svojimi priateľmi zasadol za volant športového vozidla. Ako sa mu ale bude dariť na pretekárskom okruhu v najnovšom počine štúdia Sumo Digital s názvom Team Sonic Racing? Viac v našej recenzii.

Warhammer: Chaosbane (RECENZIA) – boj proti temným bohom

Diablovky v posledných mesiacoch rastú ako huby po daždi, vývojári sa zrejme snažia hráčom vynahradiť minulé roky, kedy ich toľko nedodávali. Vedľa radu bezplatných projektov sú tu diela, ktorých tvorcovia nemieria na F2P komunitu, ale na hráčov, ktorí majú radi všetok herný obsah k dispozícii. Jedným z nich je aj dnes recenzované akčné RPG od štúdia Eko Software, Warhammer: Chaosbane, ktorého kvality aj slabiny vám odhalia nasledujúce riadky.

Accessories for Alza GameBox RTX2070 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alza GameBox RTX2070. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alza GameBox RTX2070. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alza GameBox RTX2070. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza GameBox RTX2070.
P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info