Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Halo: The Master Chief Collection - Xbox One DIGITAL

Catalogue
Halo: The Master Chief Collection - Xbox One DIGITAL
5 1 rating
Console Game - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, electronic license, key for Xbox Live, English subtitles and voice-over, genre: Action and Shooters, Xbox Live Gold required for online play
29.90 €
-
+
Add to Cart Hassle-free One-click buying using preset Shipping and Payment options.
Code:  MXESD0037
Halo: The Master Chief Collection - Xbox One DIGITAL 29.90 € Available for download
Buy

Discounted sets

44.80 €
Buy package

Halo: The Master Chief Collection - Xbox One DIGITAL

The purchased product key must be activated in the Xbox Store, located in the main console Menu

  • 1) Go to the "Store" tab.
  • 2) Select "Use a code" and press "A" to confirm.
  • 3) Enter the 25-character code - press "Next" once you are done.
  • 4) Finish the activation by pressing "Confirm".
  • 5) You can leave the information screen by pressing the "Close" button (for downloadable content, the download will start automatically).

Detailed instructions complete with pictures can be found here: instructions-for-applying-electronic-licences-games#xbox-store

If you have any problems redeeming your prepaid code, please contact Microsoft Support: beta.support.xbox.com

Microsoft is a multinational corporation based in the United States. Microsoft products have had an indelible influence on our perception of virtual worlds since 1975, when Bill Gates and Paul Allen founded the company. The company is best known for its peerless software, including Windows OS and the universally used Microsoft Office suite. The company is gradually becoming more active in hardware as well - for example, with Xbox gaming consoles and Lumia mobile phones.

Note:
Note that some games may require:
  • a digital store account with a particular service - MS Store, Origin, Steam, Uplay etc. (you can find out more in our article on how to apply your electronic licences)
  • broadband internet connection for online gaming, initial setup, updates, and more
  • a monthly subscription fee for online multiplayer gaming (Xbox Live, PlayStation Plus, etc.)

Dá se toto koupit i jako DVD? A co vše to obsahuje?

Kolik ma el.verze Gbytu pro stazeni? Dekuji. V.Škop

Questions and answers: Halo: The Master Chief Collection - Xbox One DIGITAL
More Information

Halo: The Master Chief Collection (OZNÁMENIE) sa nakoniec pozrie aj na PC

Nie je to tak dlho, čo sa nám jeden z najväčších hráčov videohernej scény, spoločnosť Microsoft, snažil tvrdiť, že so sériou Halo minimálne tento rok nemáme na PC veľmi počítať. Situácia sa ale nakoniec zrejme razantne zmenila. V priebehu včerajšej noci bolo na Inside Xbox oznámené, že sa Master Chief na lov extrémne nebezpečných emzákov vydá aj na stolových počítačoch. Na ktorých klientoch si za neho zahráme a kam sa s ním pozriete, vám povieme v tomto článku.

Halo 3 (Mini RECENZIA) – Ďalší úspešný návrat?

Výtvory autorov Halo: The Master Chief Collection patria aktuálne medzi jedny z najúspešnejších remasterov, ktoré je možné na hernej scéne nájsť. Vďaka ich vysokej kvalite sme si užili ako hranie Halo: Combat Evolved Anniversary a Halo: Reach, tak aj Halo 2: Anniversary, ktoré bolo doteraz z celej kolekcie najvýraznejšie. V minulých dňoch k nám do redakcie dorazilo Halo 3. Či je rovnako podarené, vám načrtneme v nasledujúcich odsekoch.

Halo: Reach (RECENZIA) – Je „nové“ Halo jedným z najväčších prekvapení tohto roka?

Séria Halo je dlhodobo jedným z najväčších lákadiel konzoly Xbox, ktorá exkluzivitou na rozdiel od PS4 či Nintendo Switch práve nehýri. Je preto veľkým prekvapením, že sa Microsoft túto značku rozhodol vypustiť na PC v novom kabátci prostredníctvom Master Chief Collection, ktorej štartovacím titulom nie je nič iné, ako Halo: Reach. Ako veľmi sa na počítačoch podarilo a či stojí za pozornosť, sa dozviete v našej recenzii.

Battlefield 2042: Hazard Zone, dojmy z hrania a ďalšie info

Nový zástupca série Battlefield sa pomaly, ale iste blíži. Čo všetko o chystanom Battlefield 2042 vieme, na aký konflikt sa tentoraz zameria príbeh, a koľko hráčov sa stretne na bojových poliach, si prečítate v našom špeciále.

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality.

Najlepšie hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si môžete zahrať niekoľko tisíc hier vďaka neustále vychádzajúcim novým titulom, ale aj spätnej kompatibilite naprieč všetkými predchádzajúcimi Xbox konzolami. Zorientovať sa v takom množstve hier ale nie je jednoduché, preto sme pre vás pripravili zoznam najlepších hier pre konzoly Xbox Series X a Series S, ktorý priebežne aktualizujeme.

Kooperatívne hry pre dvoch a viacerých hráčov na PC, PS, Xbox a Switch: Top 30

V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete výber 30 hier najrôznejších žánrov, ktoré majú okrem vysokej kvality spoločné jedno – predstavujú ideálnu voľbu, ak už vás nudí hranie sólo a chcete sa zabaviť s priateľmi.

Najlepšie hry na Xbox One: TOP 30

Za viac ako osem rokov svojho života sa Xbox One stal domovom radu vynikajúcich titulov, ktoré by ste si ako majitelia tejto konzoly nemali nechať ujsť. Ale aké z tých takmer 3 000 hier, ktoré na Xbox One vyšli, naozaj stoja za vašu pozornosť? V našom zozname nájdete tie najlepšie Xbox One hry súčasnosti naprieč všetkými žánrami, pri ktorých sa môžete vždy spoľahnúť na to, že ak si ich kúpite, neurobíte chybu.

Reviews Halo: The Master Chief Collection - Xbox One DIGITAL
Accessories for Halo: The Master Chief Collection - Xbox One DIGITAL
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info