Fiskars SnowXpert 141001

Catalogue
Fiskars SnowXpert 141001
4.9 7 rating
Shovel -
Code:  BOR985a Product Number:  1003468 Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

Fiskars SnowXpert 141001

Do you dread the annual onset of winter and the associated avalanche of snow? Are  snowstorms and piling snowdrifts your worst nightmare? Do you hate shovelling heavy snow? With this shovel from Fiskars, you may find that shovelling the walk will become your new favourite winter pastime.

TheSnowXpert's handle is crafted out of a very hard and durable aluminium alloy, and wrapped with special rubber handgrips ensuring a comfortable grip. The scoop is made from a reinforced polypropylene plastic and fitted with a steel plate on the scraping edge. This means ice and snow won't stick and build up on the shovel, ensuring a light and pleasant snow-shovelling experience!

Weight:
1400g

Length:
1310mm

Key Features

  • Very lightweight snow shovel
  • Ergonomic handle design with comfort grip
  • Crafted from strong and durable materials
  • Snow won't stick to the innovative polypropylene scoop
 

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

There are no posts in this discussion.
More Information

Zatočte s poľadovicou a snehom na chodníku

V zime je dôležité starať sa o chodník tak, aby bol bezpečný a chodcom na ňom nehrozil pád. Ako si správne poradiť s poľadovicou a aké sú možnosti efektívneho odpratávania snehu?

Záhradný kalendár: Január v záhrade

Rozmaznávajte vašu záhradu a všetko čo v nej máte aj v zimných mesiacoch. Kontrolujte svoje stromy a kríky, starajte sa o zeleninu a zvieracích kamarátov, ktorí sa u vás občas zastavia v kŕmidle. Poradíme vám, ako sa starať v januári o dreviny v závislosti na snehovej prikrývke a ako sa úspešne zbaviť škodcov na stromoch. Dáme vám ale aj ďalšie užitočné tipy súvisiace so záhradou v januári.

Záhradný kalendár: November na záhrade

Koniec sezóny je tu a záhrada ešte naposledy v tomto roku hýri farbami. Stromy strácajú farebné lístie, objavujú sa prvé zimné plody, ale súčasne ešte dokvitajú niektoré kvety a stále možno žať posledný zeleninu. Veľké množstvo opadaného lístia je navyše skvelým spôsobom, ako si dopriať pohyb na čerstvom vzduchu. Čaká vás rytie a hrabanie s cieľom upraviť a upratovania pôdy pred zimou. Ako o záhradu starať v novembri a na čo nezabudnúť?

Záhradný kalendár: December v záhrade

Záhrada si zaslúži starostlivosť aj v zime. Predovšetkým okrasné stromčeky treba chrániť pred polámaním a nemali by ste prestať ani v pravidelnom zavlažovaní. To samozrejme nie je všetko, v zimnom období, obzvlášť v decembri, sa môžete krásne vyhrať s vianočnou výzdobou alebo pripraviť nádherné kŕmidlo pre vtáčiky. Prečítate si, čo všetko by ste mali v zime urobiť.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fiskars Lopata na sníh SnowXpert. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fiskars SnowXpert 141001.
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info