Archive - Garden Furniture

Catalogue
Price
-
Customer reviews
Filter
20,185 Results
Discontinued
Order Code: TEX204
Discontinued
Order Code: TEXHo054-bu
Discontinued
Order Code: TEXHo049-bu
Discontinued
Order Code: TEXHo048-bu
Discontinued
Order Code: TEXHo043-bu
Discontinued
Order Code: TEX211
Discontinued
Order Code: WSaaa0495
Discontinued
Order Code: WSaaa0236
Discontinued
Order Code: DOPleh01
TOOMAX Dolomiti úložný box 640 l - grafit
Garden Storage Box - capacity 640 l, 152×64×71cm
Discontinued
Order Code: HOBzahnab0019
KETER Capri Box 305 l hnědý
Storage Box - capacity 305 l, 123×57×53,5cm
Discontinued
Order Code: HOBzahnab0024
KingCamp Lehátko zahradní BERLIN B10 - vínové - Zahradní lehátko Variants
Discontinued
Order Code: KINleh01
KingCamp Lehátko zahradní BERLIN B10 - šedé - Zahradní lehátko Variants
Discontinued
Order Code: KINleh02
Discontinued
Order Code: WSaaa0028
Discontinued
Order Code: VxlNAB35
Discontinued
Order Code: VxlNAB37
Discontinued
Order Code: TecRat001
Discontinued
Order Code: TecRat003
Discontinued
Order Code: FREVabh011
Discontinued
Order Code: FREVabh012
Discontinued
Order Code: FREVabh013
Discontinued
Order Code: GARh16
Discontinued
Order Code: GARh15
24 More... Top
123 ...
 
counselorAko postaviť záhradný domček Sklad na náradie alebo miesto, kde môžete nerušene odpočívať. Aj to môže byť záhradný domček. Ako postaviť záhradný domček a na čo si dať pozor?
Tavná pištoľ je praktická pomôcka do domácnosti – skrýva sa v nej však aj veľa možností kreatívneho využitia. Na akom princípe vlastne funguje a čo všetko si s jej pomocou môžeme vyrobiť?
Starajte sa o svoj trávnik počas celého roka. Jeseň je vhodným obdobím na terénne úpravy záhrady. Vlhkosť a príjemné teploty sú ideálnym prostredím na rýchle zakorenenie nových trávnych semien. Dôležitý je aj výber správneho jesenného hnojiva. Aké ďalšie veci si váš...
gardenAko vybrať záhradný domček Záhradný domček je ideálnym miestom na uloženie záhradného náčinia, náradia pre domácich majstrov aj športového vybavenia. Využiť ho môžete aj na rekreáciu na záhrade, občasné prenocovanie alebo ako pracovná dielňu. Vyberať môžete zo širokej škály veľkostí, rôznorodých...
Urobte zo svojej záhrady ideálne miesto pre odpočinok. Vytvorte si vlastné wellness pre relaxáciu a zábavu, vonkajšiu obývačku s grilom pre stretávanie sa s priateľmi alebo ihrisko pre vaše deti.
Slniečko je v lete veľmi príjemné. Relaxáciu na záhrade, terase či balkóne vám ale môže aj znepríjemniť. Preto je lepšie schovať sa do záhradného altánku, pergoly, pod slnečník či markízu alebo využiť záhradné tieniace plachty. Kedy zvoliť akú tieniacu techniku ​​a na...
More articles All articles

Archive - Garden Furniture

Garden furniture includes a wide range of outdoor furniture, perfect for R&R or garden parties. Here you will find garden tables, chairs, benches, deck chairs including covers, gazebos, whole furniture sets, and popular garden swings. The wide selection allows you to choose from many designs and materials. The section also includes balcony furniture, since smaller sets of outdoor furniture consisting of a small table and two chairs are perfectly suitable for an apartment balcony as well. You can also choose from several manufacturers, such as Fieldmann, Happy Green, V-GARDEN, and more.

Was this information useful?
This form is used only for evaluating the information in the description above.
If you have any question about our products, services, transport or any other request, please contact our customer support.
What should be improved? Is anything missing here? Is anything wrong? Share it with us.
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info