TrueLife NannyTone VM1

Catalogue
TrueLife NannyTone VM1
3.4 31 rating
Baby Monitor classic (audio), reach 500 m, audio transfer: digital, parent unit power supply: mains (230V) and battery, infant unit power supply: net (230) and battery, with Display, temperature sensor, duplex transmission, optical noise level indication, volume control, signaling out of reach, low battery indicator, eco Mode, vox Function and sleep Aid Mode (Lullabies, Fairy Tales or Projections)
Code:  BABY9831 Product Number:  8594175353518 Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

TrueLife NannyTone VM1

Baby Monitor TrueLife NannyTone VM1 Screen

Keep an eye on your sleeping baby. The TrueLife NannyTone VM1 is a baby monitor that transmits only sound, so it is a standard baby monitor. Its digital audio transmission that reaches up to 500 m provides clear sound. This baby monitor offers several channels and transmits signals at a higher frequency than analog baby monitors, so it is a better choice for places with higher signal interference. If there's no Internet connection, you'll be notified with a sound signal. The power supply of the main, parent unit is Mains (230V) and Battery. The power supply of the child unit is net (230) and battery. If your family spends a lot of time travelling, you'll appreciate that both units are battery powered. When the battery starts running low, you'll be notified. The icing on the cake is the monitor's attractive design, which serves as an eye-catching accessory in your household.

The TrueLife NannyTone VM1 Key Features

  • Classic (audio) baby monitor that enables you to check in on your baby
  • Digital audio transmission
  • Reach up to 500 m
  • The parent unit power supply: Mains (230V) and Battery
  • The child unit powered by Net (230) and Battery
  • Elegant design
Baby Monitor TrueLife NannyTone VM1 Lifestyle
Baby Monitor TrueLife NannyTone VM1 Lifestyle

Other Useful Features of the TrueLife Baby Monitor

Modern technologies bring many useful functions. It also comes equipped with a two-way mode. If your baby wakes up, you can calm it down with your voice. If you feel like the room is getting noisier, adjust the volume. The fall asleep function is the parents' dream. The device helps you both monitor the baby and sing it to sleep with lullaby melodies.

Specifications

Power outlet type

Country
Czechia, Slovakia, Hungary, Germany, Russia, Austria, Croatia, France, Poland, Romania, Slovenia Done!

Battery

Battery type
AAA Done!
Number of batteries
6 piece(s) Done!

Features

Reach
500 m Done!
Parent unit power supply
Mains (230V), Battery Done!
Infant feeding units
Net (230), Battery Done!

Functions

Function
With Display, Temperature sensor, Duplex transmission, Optical noise level indication, Volume control, Signaling out of reach, Low battery indicator, Eco Mode, Vox Function, Sleep Aid Mode (Lullabies, Fairy Tales or Projections) Done!
More Specifications

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Dobry den, chxem sa spytat, ci detska jednotka tiez dobija baterie po zapojeni do el.siete, tak ako rodicovska?

Kdyz koupime 2 stejne chuvicky, bude se jejich signal nejak tlouct? Nebo bude pouziti bez problemu?

Dobry den, mohu mit v detske jednotce baterky a zaroven mit pripojenou jednotku do el. site? Jde mi o to, aby nedoslo k nejakemu zkratu, protoze detska jednotka neni urcena k nabijeni(coze je dobre a chapu to). Kryt na baterky je ale na sroubek, coz je hodne neprakticeke, abych pokazde vyndaval baterky, kdyz potrebuji, aby byla mobilni - kvuli tomu jsme ji totiz kupovali. Dekuji

Dětská jednotka má jít napájet z powerbanky, ale nefunguje to, resp. funguje, ale jen chvíli, po cca 3-10 min. (rozsah se liší, nevím, na základě čeho) se vypne. Powerbanky jsme zkoušeli 3, různé kapacity, různý proud (1A-2.1A), nefunguje to s ani jednou. V čem je problém? Kdybychom se rozvodli pro druhou variantu - nabíjecí baterie do dětské jednotky, budou se dobíjet při zapojení do sítě. Tady v dotazech píšete, že ano, výrobce ovšem tvrdí, že ne. Kde je tedy pravda? Děkuji!

Dobry den, chuvicky mame par mesicu a doposud fungovaly bez problemu. Kdyz jsme meli malou na hlidani u babicky a u dedy, tak rikali, ze se v noci zapnula sama hudba na chuvicce, kdyz vsichni spali. O par dni pozdeji se to stalo i mne, najednou zacala hrat hudba. Hudba mi pres rodicovskou chuvicku nesla vypnout, musela jsem jit do pokojicku a chuvicku u ditete vypnout a znova zapnout (byla tam tma, takze jsem nevidela tlacitko hudby). Poradite prosim, zda jste se s timto uz nekdy setkali? A zda je nejakym zpusobem vadna chuvicka a sla by pripadne reklamovat? Dekuji, Pivrncová

Dobrý den, opravdu je dětská stanice tak málo citlivá, že reaguje, až dítě skutečně pláče? Poměrně hlasité zvuky, které dítě vydává ze spánku, než se vzbudí, nebo broukani po probuzení, není slyšet vůbec. To slyším i já bez chuvicky do vedlejsi místnosti a chuvicka nic. Rodičovská ma pri nastavení hlasitosti problém, kdy se musí tlačítka opravdu silně několikrát mačkat, mezitím se zapíná světlo na dětské. U melodií je to to samé. A každé zmacknuti tlačítka na rodičovské je dost nepříjemně ozvuceno, tzn. pokud ji použiji v blízkosti dítěte, tak ho probudím. Vybírali jsme na základě recenzí a buď máme vadný kus, nebo jsou recenze dost mimo. Za mě tedy velké zklamání. Nepotřebuji x funkcí, mám pár základních požadavků - obousměrný provoz, dostatečná citlivost a zvuk, obě jednotky na baterie, spolehlivy dosah alespoň 50m i přes zeď na zahradu a provedení, které dítěti neublíží (ostré hrany apod.) Uvítám tipy, začínám mít pocit, že v cenové hladině do 1500 Kč je to scifi.

Dobry den, po zapnuti chuvicky nam nejde nastavit hlasitost na rodicovske chuvicce a sliset zvuk je jen po prilozeni az k uchu a to jeste velice slabe. Tlacitka na rodicovske chuvicce na zesileni zvuku zapinaji svetlo na detske chuvicce :) dekuji za odpoved ŠÍMA JAN

Dobrý den, lze do rodičovské jednotky chůvičky TrueLife NannyTone VM1 použít nenabijecí baterie?

Dobry den,jaky je dosah chuvicky uvnitr bytu?Dekuji.

Questions and answers: TrueLife NannyTone VM1
Accessories for TrueLife NannyTone VM1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueLife NannyTone VM1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TrueLife NannyTone VM1.
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info