Star Wars

Supervelmoci umělé inteligence

Catalogue
Supervelmoci umělé inteligence E-book, Czech
13.27 €
Add to Cart Hassle-free One-click buying using preset Shipping and Payment options.
Code:  EK33556 ISBN: 9788025731710
Supervelmoci umělé inteligence 13.27 € Available for reading
Buy

Supervelmoci umělé inteligence

Samples to download:

Kindle's email address: How to set Kindle for sending books
Next purchase send the book automatically
Email (PocketBook account): How to set up PocketBook
Next shopping, send a book automatically How to set up PocketBook

Specifications

Compare
More Specifications
There are no posts in this discussion.
More Information

Stable Diffusion, Midjourney: Ako funguje umelá kreativita?

Novou a prekvapivou formou umelej inteligencie je umelá kreativita. V poslednom čase sa objavil celý rad programov, ktoré dokážu generovať obrazy na základe textových vstupov. Samotná kreatívna AI sa stala preslávenou v roku 2015, kedy Google uviedol Deep Dream Generator. Ten dokázal vyšperkovať vstupný obraz do podoby farebnej halucinácie – bolo to zaujímavé, ale trochu jednoúčelové.

Umelá inteligencia: možnosti a spôsoby využitia

Umelá inteligencia má širokú škálu využitia. Od rozpoznávania rukopisu, manipulácie s obrázkami a textami cez samoriadiace autá, rozhodovanie o bankových pôžičkách až po navigáciu vo vesmíre. Pozrieme sa na niektoré využitia, aj keď by ste ťažko hľadali oblasť informatiky, ktorej sa umelá inteligencia aspoň trochu nedotkla.

Umelá inteligencia: AI prichádza na scénu – kvalita, či kvantita?

Umelá inteligencia prichádza na scénu – najprv pomaly a potom okamžite, ako by k nám letela mimozemská loď rýchlosťou blízkou rýchlosti svetla. Po väčšinu dĺžky letu ju nevidíme, potom sa niečo objaví, ale kým túto informáciu spracujeme, už je to tu. V posledných mesiacoch sa objavilo niekoľko revolučných modelov umelej inteligencie, o ktorých si povieme, ale začnime najskôr krátkou historickou medzihrou.

Umelá inteligencia 4: Bitcoin, regulátori, budúcnosť pracovných miest a SkyNet

V záverečnej časti nášho seriálu sa pozrieme na to ako s umelou inteligenciou súvisí Bitcoin, čo na to regulátori, či nás zničí SkyNet ako vo filme Terminátor a či všetci prídeme o prácu.
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info