Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Meta Quest 2 (128GB) + Resident Evil 4 Bundle

Catalogue
Meta Quest 2 (128GB) + Resident Evil 4 Bundle
5 2 rating
VR Goggles self-operating ( one eye resolution QHD 1832 × 1920 px), 90 Hz, Bluetooth, Wi-Fi and USB-C connection, package includes controller and headphones, microphone
Code:  OC002b2wEV Product Number:  899-00451-01 Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

Meta Quest 2 (128GB) + Resident Evil 4 Bundle Discontinued

Meta Quest 2 (128GB) + Resident Evil 4 Bundle

Specifications

Usage
Self-operating Done!
Refresh rate
90 Hz Done!
Resolution per eye
QHD 1832 × 1920 px Done!
Total resolution
4K 3664 × 1920 px Done!
Features
Microphone Done!

Usage

Usage
Self-operating Done!

Imaging capabilities

Refresh rate
90 Hz Done!
Resolution per eye
QHD 1832 × 1920 px Done!
Total resolution
4K 3664 × 1920 px Done!

Features

Features
Microphone Done!
Connection
Bluetooth, Wi-Fi, USB-C Done!
part of the package
Controller Done!
Colour
White Done!
More Specifications

Zdravím, dají se na tom hrát normální hry, jako GTA, Tomb raider a tak? Díky...

Prosím vás koncovka do zásuvky je EU? Vopred ďakujem za odpovd.

Questions and answers: Meta Quest 2 (128GB) + Resident Evil 4 Bundle
More Information

Meta Quest Pro (INFO) – dátum vydania, cena, hw špecifikácie atď.

Quest Pro je vlajkovou loďou virtuálnych okuliarov od spoločnosti Meta, ktorá si za špičkovú výbavu nechá poriadne zaplatiť. Nejde ale len o VR zariadenie s najnovšími technológiami, headset sa vydáva aj smerom zmiešanej reality kombinujúcej virtuálne prvky a reálne okolité prostredie, takže nemusí byť určený výhradne na hranie hier, využitie nájde aj pri práci alebo v priemysle. Všetko, čo o Meta Quest Pro potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku.

Resident Evil 4 Remake (INFO): Recenzia, Čeština, Separate Ways

Kritikmi oceňovaný a hráčmi milovaný Resident Evil 4 sa dočkal remaku. Nešlo navyše iba o presnú 1 : 1 modernizáciu grafiky a gameplayu – tvorcovia síce sľúbili, že „zachovajú podstatu pôvodnej štvorky“, ale zároveň chceli ponúknuť „čerstvý“ zážitok aj pre skalných fanúšikov tohto survival hororu, čo sa im z väčšej časti podarilo. Všetko podstatné o Resident Evil 4 Remake nájdete tu.

Meta Quest 3 – Všetko, čo vieme

Stále veľmi populárny VR headset Quest 2 z roku 2020 už v niektorých ohľadoch zostarol a nový Quest Pro zasa naopak šokuje nielen výkonom, ale aj vysokou cenou. Meta tak oznámila Quest 3, ktorý bude dvakrát taký výkonný ako Quest 2, ale lacnejší ako vlajková loď Quest Pro. Všetko, čo o headsete Meta Quest 3 vieme, nájdete v tomto článku.

Resident Evil Village: čeština, DLC a ďalšie info

Resident Evil: Village je priame pokračovanie podareného Resident Evil 7 od spoločnosti Capcom. Opäť sme sa vžili do úlohy Ethana Wintersa a dom Bakerovcov hrôzy teraz vystrieda viktoriánska dedina, ktorá bola väčšia, otvorenejšia, ale o fúz menej strašidelnejšia. Všetko, čo tomto survival horore potrebujete vedieť, sa dozviete v našom špeciále.

Hry na VR – najlepšie tituly pre virtuálnu realitu: Top 30

Virtuálna realita dokáže rozdeliť hráčsku obec podobne ako spor o najlepšiu konzolu. Niekto na VR okuliare nedá dopustiť, iný ich nenávidí a mnohým hráčom sú zatiaľ ľahostajné. Pre fanúšikov a záujemcov pravidelne aktualizujeme náš výber a hľadáme medzi desiatkami viac či menej kvalitných titulov najlepších zástupcov 3D zábavy, ktorí by vás nemali minúť.

Reviews Meta Quest 2 (128GB) + Resident Evil 4 Bundle
Accessories for Meta Quest 2 (128GB) + Resident Evil 4 Bundle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Meta Quest 2 (128GB) + Resident Evil 4 Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Meta Quest 2 (128GB) + Resident Evil 4 Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Meta Quest 2 (128GB) + Resident Evil 4 Bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Meta Quest 2 (128GB) + Resident Evil 4 Bundle.
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info