Stellar Blade Stellar Blade

Monopoly Game of Thrones ENG

Catalogue
Monopoly Game of Thrones ENG
4.8 4 rating
Board Game - children's and family game for 2–6 players, suitable from the age of 15 years, game lasts about 60 min
Code:  HRAps0433 Product Number:  5010993573271 Producer's Website:

Monopoly Game of Thrones ENG

Specifications

Must additionally purchase AA batteries
No Done!
Battery type
AAA Done!
Number of batteries
2 piece(s) Done!
Suitable for
15 year(s) Done!
Product type
Board game Done!

Batteries

Must additionally purchase AA batteries
No Done!
Battery type
AAA Done!
Number of batteries
2 piece(s) Done!

What You Must Know

Suitable for
15 year(s) Done!

Product type

Product type
Board game Done!

Games and puzzles

Number of blocks
2 Done!
Number of walls
6 Done!
Product type
Base game Done!
Package contents
Figures, Playing board, Cards, Game manual, Chips Done!
Minimum number of players
2 Done!
Maximum number of players
6 Done!
Game length
60 min Done!

Language

Language
English Done!

Genres and game mechanics

Genre
Children's, Family Done!
Sub-genre (Theme)
Movie/game/book theme Done!

Series

Product series
Monopoly Done!
More Specifications

Dobrý den, chci se zeptat. Chci koupit jako dárek k Vánocům, ale anglická verze je o hodně hezčí, než česká, ale bohužel je prý vše v angličtině. Jsou aji kartičky ve hře v angličtině? Nebo neprodává se někde tato verze s hezčím žetony, hrajícím podstavcem atd. v češtině? Případně aspoň překlad těch karet? Děkuji

Questions and answers: Monopoly Game of Thrones ENG
More Information

Ktoré alkoholické hry môžete kúpiť na slovenskom trhu? (TIPY)

Doskové hry dokážu sprostredkovať veľa zábavy na rôznych miestach. Spolu s priateľmi vás prenesú do hlbokých lesov, v ktorých môžete čeliť nájazdom fantastických netvorov, naskočiť do rakety, v ktorej budete brázdiť vesmírom, logicky potrápite svoj mozog hádankami... alebo vám len umožnia prežiť príjemné chvíle hraním nenáročného titulu. Práve do tejto kategórie patria alkoholické hry, ktoré dokážu rozprúdiť každú párty nenásilnou formou. Bližšie sa na ne pozrieme v našom článku.

Hra o tróny: Dosková hra (RECENZIA) – Rozšírenie Matka drakov posúva pôvodný titul k dokonalosti

Stolné hry nestarnú, ale zrejú ako víno, o tom vás budú presviedčať všetci nadšení hráči doskoviek. Na rozdiel od počítačových hier, ktoré možno veľmi ľahko updatovať, sa totiž tituly uzavreté v škatuliach musia dobre hrať už od začiatku. Chute hráčov sa však časom menia a podnetov na úpravu je tiež stále dosť, takže mnohokrát vychádzajú ďalšie edície. A práve podobný osud stretol aj projekt Hra o tróny: Dosková hra, ktorá sa v SR predáva v druhom vydaní a teraz tiež dostala poriadne rozšírenie Matka drakov.

Dostihy a stávky: Slávne kone vo vašej stajni (TIPY)

Dosková hra Dostihy a stávky patrí ku stáliciam slovenských aj českých domácností na poli stolových hier už niekoľko desaťročí. Keď Ladislav Mareš v roku 1983 vymýšľal jej základné princípy a mechaniky, asi netušil, že sa jeho výtvor stane tak populárnym a že sa svetom konských dostihov nechajú očariť celé generácie hráčov. V dnešnom článku sa pozrieme práve pod pokrievku Dostihov a stávok, aby sme odhalili tajomstvo návykovosti tejto českej legendy a možno presvedčili ďalších potenciálnych záujemcov, aby podľahli jej čaru.
Accessories for Monopoly Game of Thrones ENG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Monopoly Hra o trůny ENG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Monopoly Sonderedition GAME OF THRONES ENG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Monopoly Sonderedition GAME OF THRONES ENG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trónok harca Monopoly ENG.
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info