Star Wars

MOSH BS-X01 Grey

Catalogue
MOSH BS-X01 Grey
Office Chair with synchro tilt and lock, lumbar and head support, adjustable armrests, upholstery fabric: textiles and net, plastic wheels, weight capacity: 150kg
Code:  MSH513c Product Number:  MSH-EOC-09 Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

MOSH BS-X01 Grey

Specifications

Wheels

Wheels
On wheels Done!
Wheel material
Plastic Done!
Surface sorted by wheels
Universal Done!

Material

Coating material
Textile, Mesh Done!

Load capacity

Maximum capacity
150 kg Done!

Colour

Colour
White, Black Done!

Dimensions and weight

Chair /armchair width
49 cm Done!
Minimum sitting height
44 cm Done!
Maximum sitting height
54 cm Done!
Min. backrest height
73 cm Done!
Max. backrest height
79 cm Done!
More Specifications

Dobrý deň, chcem sa spýtať, prečo uvádzate v popise ze je stolička vyrobená z hliníkovej zlitiny, keď je celé operadlo a područky vyrobené z plastu? Prečo uvádzate že je kvalitne spracovaná, keď boli 3 skrutky so závitmi, ktoré držia operadlo naskrutkované tak nakrivo, že sa vobec nedali použiť, foto: External Link Musel som zohnať veľký imbusový klúč a všetky napraviť. Ako je možné, že sa z hlavovej opierky vytrhne tkanina, keď sa o ňu silnejšie opriete: External Link Teraz možem len dúfať, že ju Alza zoberie naspäť. Toto že ma vydržať 250kg? External Link Bojím sa na nej sedieť a to mám sotva 80kg.

Dobrý den mohli by jste poradit zda lze popř. kde sehnat náhradní díly ?

Uvedena nosnost 150 kg znamena ze stolicku moze skutocne denne pouzivat 110 kg / 185 cm clovek? Vydrzi to aspon tie 2 roky zaruky? Zarucite sa mi za to, ze sa mozem normalne opierat o operadlo a po 4 mesiacoch nespadnem dozadu? Nechce sa mi to posielat v obrovskej krabici v zlozenom stave na reklamaciu. Dakujem za PRAVDIVU odpoved.

Dobrý den, je tato židle vhodná pro postavu 185-190 cm, nebo byste doporučili jiný model. Děkuji

Jaké jsou hlavní rozdíly této židle a MOSH BS-702? Podle popisu mě přijdou stejné, kromě dizajnu. Liší se v něčem tyto židle od sebe? Děkuji moc!

Dobrý den, židle má podle popisu nastavitelnou hloubku sedáku, ale ve specifikacích je min a max hloubka 50 cm. Jaké jsou v tom případě rozměry nastavitelnosti?

Dobrý den, tahle varianta je teda bílá nebo šedá?

Dobrý deň, dajú sa podrúčky sklopiť aby sa stolička zmestila pod stôl?

Je bederna opierka vyskovo nastavitelna?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi židlemi MOSH BS-X01 a BS-X02 ? Mají obě synchronní mechaniku? V popisu videa je uveden typ X-02, ale barevně odpovídá X-01. Děkuji za odpověď, Radim.

12
Questions and answers: MOSH BS-X01 Grey
Accessories for MOSH BS-X01 Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MOSH BS-X01 šedá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MOSH BS-X01 szürke.
P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info