MS hokej Samsung Galaxy AI

ASUS ZenFone 2 Laser 32GB

Zobraziť katalóg
ASUS ZenFone 2 Laser 32GB
4,6 54 hodnotení
Mobilný telefón 5.0 "IPS 1280x720, procesor Qualcomm Quad Core 1GHz, RAM 2GB, interná pamäť 32GB, microSDXC až 128GB, Fotoaparát 13Mpx + 5Mpx, A-GPS / GLONASS, WiFi, Bluetooth, 3G / LTE, microUSB, Dual SIM (2x Micro SIM) , batérie 2400mAh, Android 5.0 (ZE500KL)
Kód:  AST0010ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZenFone 2 Laser 32GB

vlastnosti telefónu

143,7 mm

vypnuté
ASUS ZenFone 2 Laser

71,5 mm

vypnuté
ASUS ZenFone 2 Laser

3,5 ~ 10,5 mm

Hmotnosť telefónu: 140 g

Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.0 Lollipop

typ operačného systému

Výdrž baterie

2 400 mAh

výdrž batérie

MicroSim

2 × microSIM

typ SIM karty

Rozměry

143,7 × 71,5 × 3,5 ~ 10,5 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13.0 MPx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC

slot na pamäťové karty

Váha

140 g

hmotnosť telefónu

Vylepšená verzia obľúbenej luxusného telefónu spoločnosti ASUS ZenFone 2 Laser ponúkne oproti predchodcovi výrazne lepšie procesor, viac pamäte a predovšetkým potom moderné technológie, ako je dnes už veľmi rozšírené mobilné pripojenie cez sieť najnovšej generácie LTE (4G). V ultratenkom, ľahko zahnutom tele ďalej nájdeme novými technológiami oplývajúci 13megapixelový fotoaparát a rovno dva sloty pripravenej pojmú až dve SIM karty s možnosťou paralelnej prevádzky.Naviac sa zariadenie môže pýšiť veľkým HD displejom s vynikajúcimi pozorovacími uhlami a vernými farbami. Pomyselnou čerešničkou na torte je potom vylepšená ochrana displeja značky Corning Gorilla Glass v najnovšej verzii.

Ďalej telefón ponúkne napríklad:

  • prakticky umiestnená ovládacie tlačidlá na chrbte zariadení
  • predný fotoaparát s rozšíreným zorným poľom pre tie najlepšie selfies
  • moderný operačný systém Android pre plynulý chod s nadstavbou Asusu ponúkajúce nové a praktické funkcie
  • podporu drvivej väčšiny navigačných systémov a protokolov (GPS, GLONASS, AGPS i BDS)
  • veľkú interná pamäť o kapacite 32 GB s možnosťou rozšírenia pamäťovou kartou

Bezkonkurenčne odolný displej

Vďaka displeju s IPS panelom a rozlíšením HD si prácu s telefónom užijete ako nikdy predtým. Krátko povedané, sľubuje celú paletu verne podaných farieb, skvelý jas a dobrý kontrast, ako aj skvelé pozorovacie uhly. Či už si budete čítať emaily, hrať hry, prezerať zhotovené fotografie či videá z letnej dovolenky, môžete si byť istí, že obsah na displeji bude vyzerať vždy skvele. A aby to všetko nepokazili dotieravé škrabance či dokonca praskliny, vybavili inžinieri telefón značkovým ochranným sklom Corning Gorilla Glass vo štvrtej verzii, ktorá sľubuje dvojnásobnú odolnosť proti poškodeniu pádom ao 85% nižšiu pravdepodobnosť rozbitie skla.

Uzrite, čo ostatní nevidia

Zásluhou inovovaného fotoaparátu získate z telefónu len tie najlepšie snímky. Zadné snímač dokáže v štandardnom režime zachytiť plných 13 megapixelov snímanej scény či fotografovaného dokumentu, v špeciálnom režime potom až celých 52 miliónov obrazových bodov plných fantastických detailov. Spolu s dvojitým LED bleskem, úžasnou světelností f/2.0 a technológiou Super HDR, ktorá automaticky vyladí expozičné časy, vyfotíte dobrý záber aj v zhoršených podmienkach. A dokonalé ostrosti vám dopomôže mimoriadne rýchle ostrenie pomocou laseru. Samozrejmosťou je potom v dnešnej dobe prednej 5megapixelový snímač pre selfie momentky či videohovory, ktorý spoločnosť Asus vytvorila s rozšíreným, 85stupňovým objektívom. Vďaka tomu sa na vaše selfie zábery zmestí výrazne viac priateľov.

zenový dizajn

Na prvý pohled si zamilujete cenami ovenčený dizajn, ktorý bol stvorený v súlade so japonskou zenovú filozofiou. Kvalitné materiály sa tu snúbi v elegantný zaoblený tvar výborne padnúci do dlane. A vďaka prekvapivo prakticky premiestneným tlačidlám na zadnú stranu už nič nenarušuje neskutočných 3,5 milimetra tenké hrany, ktorých pričinením sa prístroj veľmi dobre drží.

Parametre a špecifikácia

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám od Vás ASUS K73E m máte nějaká ssd disk, který by do toho pasoval ? Kdo by mě to vyměnil ? Děkuji Witz

Diskusia a poradňa k ASUS ZenFone 2 Laser 32GB
Príslušenstvo pre ASUS ZenFone 2 Laser 32GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenFone 2 Laser 32GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZenFone 2 Laser 32 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenFone 2 Laser 32 Gigabyte.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií