AlzaBoxy Q1 Motorola - splátky

ASUS Zenfone 3 ZE520KL

Zobraziť katalóg
ASUS Zenfone 3 ZE520KL
4,8 75 hodnotení
Mobilný telefón 5.2 "IPS 1920x1080, procesor Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core, 4GB RAM, vnútorná pamäť 64GB, MicroSDHC až 128GB (spoločný slot SIM), 16Mpx + 8Mpx fotoaparát, optická stabilizácia, GPS, 3G / LTE, (1x Micro SIM + 1 x Nano SIM) alebo 2650 mAh batérie, Android 6.0.1
Kód:  AST012ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS Zenfone 3 ZE520KL

Funkcie telefónu

146,87 mm

Off
ASUS Zenfone 3

73,98 mm

Off
ASUS Zenfone 3

7,69 mm

Hmotnosť telefónu: 144 g

Úhlopříčka displeje

5,2 "

Diagonálna obrazovka

Typ operačního systému

Android 6.0.1

Typ operačného systému

Výdrž baterie

2 650 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Micro SIM + Nano SIM

Typ karty SIM

Rozměry

146,87 x 73,98 x 7,69 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

64 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

Najrýchlejší internet

SD karta

micro SDXC (až 128 GB)

Slot pamäťovej karty

Váha

144 g

Hmotnosť telefónu

Každý sofistikovaný detail tohto zariadenia ukazuje, že je to výnimočný smartphone. Spája špičkový dizajn a špičkovú technológiu a vytvorí tak majstrovské dielo. Môžete si vychutnať telo s kovovým rámom a sklenenými prvkami, fotoaparátom s technológiou zaostrovania TriTech a vynikajúcim rozlíšením 16 MP . Pamäť 4 GB zaručuje skutočný plynulý chod aj pri súčasnom behu viacerých aplikácií. Pokročilý operačný systém Android 6.0 sa stará o váš telefón.1.

Kľúčové vlastnosti

  • Telo s kovovým rámom, presné obrábanie, bez plastových prechodov
  • Veľký IPS displej s Full HD rozlíšením a realistickými farbami
  • Vďaka snímaču odtlačkov prstov môžete telefón odomknúť jednoduchým chytením
  • Zadná kamera s vysokým rozlíšením
  • Výkonný hardvér ukáže, ako multitasking vyzerá bez sekania a zmrazovania
  • Vysokokvalitné reproduktory ponúkajú skvelé počúvanie
  • Rozhranie ZenUI 3.0 poskytuje zábavné a užitočné funkcie

Veľa zábavy na veľkej obrazovke

Full HD IPS displej ponúka zobrazenie v reálnom čase. Rám na stranách zaberá minimálny priestor, takže máte dostatok priestoru na zábavu, komunikáciu a náročnejšiu prácu. Gorilla Glass 2.5D poskytuje ochranu proti poškriabaniu.

Zachyťte realitu úplne verne

Zadná kamera novej generácie je ďaleko za bežnou kamerou . Rozlíšenie 16 megapixelov a technológia TriTech zaručujú ostrosť a správne osvetlenie v akomkoľvek stave. Za približne 0,03 sekúnd, to znamená, že za menej času, ako ste mi okom okom, vykoná svoju prácu elektronickú aj optickú stabilizáciu obrazu a snímač korekcie farieb zabezpečí správne odtiene. Nevýhody mobilnej fotografie sa stávajú minulosťou.

Kvalita ako prvá

Ponúka čítačku odtlačkov prstov, ktorá odomkne telefón, keď ho vezmete do ruky, a máte prístup ku všetkým údajom a funkciám. Pri počúvaní hudby alebo natáčania si môžete vychutnať zvuk, ktorý vám žiaden iný telefón nemôže ponúknuť. To všetko vďaka sofistikovanému dizajnu a reproduktorom s piatimi magnetmi. Ak chcete pripojiť svoje slúchadlá, môžete si vychutnať prehrávanie zvuku Hi-Res.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

o ta cena? :)

Dobrý den bude dpstupná verze s 3 gb ram?

Dobrý den, bude Asus Zenfone 3 i ve světle modrém provedení? Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k ASUS Zenfone 3 ZE520KL
Príslušenstvo pre ASUS Zenfone 3 ZE520KL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Zenfone 3 ZE520KL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 3 ZE520KL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 3 ZE520KL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Zenfone 3 ZE520KL.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií