Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Star Wars

Coolpad Porto S

Zobraziť katalóg
Coolpad Porto S
3,0 2 hodnotení
Mobilný telefón 5,0 "IPS 1280x720, Mediatek MT6735P Quad Core 64bitový procesor, 1GB RAM, vnútorná pamäť 8GB, MicroSDXC až 64GB (zdieľaný SIM slot), 8Mpx + 2Mpx fotoaparát, GPS, NFC, 3G / LTE, batéria, Android 5.1 (E570)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  COO1001ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Coolpad Porto S

Funkcie telefónu

143 mm

Off
front

72 mm

Off
side

7,6 mm

Hmotnosť telefónu: 125 g

Úhlopříčka displeje

5"

Diagonálna obrazovka

Typ operačního systému

Android 5.1 (Lollipop)

Typ operačného systému

Výdrž baterie

2000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

micro / nano

Typ karty SIM

Rozměry

72 × 143 × 7,6 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

8 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 Mpx

fotoaparát

Připojení

4G LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

micro SDHC

Slot pamäťovej karty

Váha

125 g

Hmotnosť telefónu

Coolpad Porto S vyniká svojimi konkurentmi mnohými spôsobmi. Okamžite zachytené čistým jednodielnym sprievodom, IPS displejom s vysokým rozlíšením s jemnosťou 294 ppi alebo procesorom MediaView Miravision, ktorý prináša inteligentnú kvalitu obrazu, aby ste mali radosť pre vaše oči. Výkon štyroch 64-bitových jadier prináša bezproblémové multitasking a v kombinácii s LTE 4. mobilnými sieťami poskytuje optimálny základ pre sledovanie videí z populárneho servera YouTube alebo prehliadania webových stránok s rovnakou jednoduchosťou ako v stolnom počítači. 

Kľúčové vlastnosti

  • ostrý 5-palcový IPS s vysokým rozlíšením (1 280 × 720 bodov)
  • štvorjadrový procesor MT6735P s technológiou Miravision
  • jednodielne štíhle telo s minimálnou hmotnosťou pre pohodlné uchopenie
  • super rýchle internetové pripojenie s podporou 4G LTE
  • hybridné riešenie 3v2 (karta SIM + SD alebo 2 SIM)
  • 8Mpx fotoaparát s LED bleskom a predné 2Mpx pre samospúšť
  • video hovory a nahrávanie videa v predných a zadných kamerách HD 720p
  • aGPS a Glonass pre perfektnú lokalizáciu
  • WiFi hotspot / tethering pre pripojenie iných zariadení

Poskytovateľ skúseností

Dotyková obrazovka je najviac príjemný spôsob ovládania. Vychutnajte si prirodzené farby a vynikajúcu čistotu obrazu pomocou panelu IPS . Spolu s 5 "diagonálom je displej viac než pohodlný na čítanie, sledovanie filmov a surfovanie po internete. Má živé farby, ktoré dávajú obsahu realistickejší vzhľad.

Pocket fotoaparát a fotoaparát

Pokročilá kamera s automatickým zaostrovaním s rozlíšením 8 MPa, aktivácia polovičného akcelerátora a 4x zoom zachytia vzácne okamihy plné krásy a úchvatného rozlíšenia. Prekvapte svojich priateľov so snímkou ​​vytvorenou v najzábavnejších situáciách a zachyťte najdôležitejšie momenty vo vašom živote. Urobte si vlastný talk, teraz videohovory alebo nahrávanie videa s vysokým rozlíšením, kedykoľvek si myslíte.

Moderná a čistá platforma

Telefón pracuje na Google Android 5.1. Lollipop, ktorý ponúka optimalizáciu pre vyššie rýchlosti a vyššiu stabilitu v porovnaní so staršími verziami. Tiež pracovalo na zrozumiteľnejšom prostredí, aby ho mohli zaobchádzať všetci bez akejkoľvek veku alebo skúseností. Proti niektorým konkurenčným výrobcom boli inštinci spoločnosti Coolpad v pokušení začleniť svoje vlastné vylepšenia a doplnky do prostredia, takže operátor je naozaj intuitívny a každý pridáva špecifické aplikácie do svojich preferencií .

Inteligentná práca s kartami

Telefón je vybavený dvoma slotmi pre karty, ktoré môžete použiť podľa svojich predstáv. Slot microSIM je vybavený podporou 4G LTE a je určený iba pre telefónne karty. Druhý slot je použiteľný pre nanoSIM a volania v sieťach GSM alebo ako priestor pre pamäťovú kartu micro SDXC s maximálnou kapacitou 64 GB .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, V pravém horním rohu displeje jak je baterie, signál atd. tak se mi ukazuje i nějaké x a nad tím 2.Chtěla bych se zeptat co to znamená? :)..Díky za odpověď

Diskusia a poradňa k Coolpad Porto S
Príslušenstvo pre Coolpad Porto S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Coolpad Porto S . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Coolpad Porto S . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Coolpad Porto S.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií