AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVEO StrongPhone WiFi

Zobraziť katalóg
EVOLVEO StrongPhone WiFi
4,2 124 hodnotení
Mobilný telefón - Dual SIM, vodotesný IP67, odolný, 2.4" farebný displej, WiFi + WiFI HotSpot, 3G, Opera Mobile, Bluetooth 2.0, JAVA, 2.0 Mpx foto, batéria 1700 mAh, microSDHC, svietidlo
Kód:  JD164m Produktové číslo:  SGP-WIFI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO StrongPhone WiFi

Extrémne odolný telefón pripravený nasledovať vás na miesta, o ktorých si ostatné telefóny netrúfnu ani uvažovať. Špeciálne navrhnutá konštrukcia s pogumovaným povrchom znesie aj to najhrubšie zaobchádzanie v tých najextrémnejších podmienkach, a tak si svoj ??názov StrongPhone rozhodne zaslúži. Aj napriek svojej enormnej odolnosti sa však dokáže pripojiť k Wi-Fi sieťam, prenášať dáta cez 3G a mať aktívne dve SIM karty, čím sa z neho stáva doslova unikát na svetovom trhu, na ktorom nemá žiadnu konkurenciu.
 

Nikdy nesklame


Vyrazte do divočiny alebo na stavbu a majte telefón stále so sebou. Enormná odolnosť sa skvele dopĺňa so zvýšenou výdržou batérie, takže ani pri niekoľkodňových pobytoch mimo elektrickú sieť nebudete musieť hľadať nabíjačku. V pohotovostnom stave udrží batéria s kapacitou 1700 mAh telefón dlhých 170 hodín. Evolveo StrongPhone vás jednoducho nenechá v štichu, keď to budete najmenej potrebovať.

Nezastaví sa pred ničím


Vezmite si telefón so sebou na stavbu, k moru, na púšť, do lesa alebo napríklad k rieke a nestrachujte sa o neho. Vďaka špecifikácii IP67 je telefón odolný proti vniknutiu prachových častíc a vydrží ponorený 1 meter pod vodnou hladinou celých 30 minút. Okrem toho mu nevadia občasné pády na zem, hrubá špina ani pre ostatné telefóny veľmi nepríjemné vibrácie. Poriadnou odolnosťou disponuje aj farebný displej s uhlopriečkou 2,4" vybavený tvrdeným dvojvrstvovým ochranným sklíčkom. Predstavte si, kde všade vám telefón poslúži bez rizika poškodenia.


Zábavný a s podporou Dual SIM


Ani ostatná hardvérová výbava nebola kvôli extrémnej odolnosti nijako výrazne ochudobnená a prekvapí vás tak napríklad prítomnosť 2 Mpx fotoaparátu, bezdrôtová technológia WiFi a rýchle 3G pripojenie.

Čím telefón rohodne zaujme ešte viac, je podpora Dual SIM - jednoducho tak môžete prepínať medzi osobnou a pracovnou SIM kartou bez toho, aby ste museli používať dva telefóny, alebo museli karty zdĺhavo vymieňať.

Ďalej poteší aj FM rádio a MP3 prehrávač, s ktorými si vaše obľúbené skladby môžete ihneď pustiť na pribalených stereofónnych slúchadlách s handsfree. Na prenos dát medzi telefónom a počítačom poslúži bezdrôtový Bluetooth alebo môžete využiť micro USB konektor, ktorý zároveň slúži na nabíjanie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
2,4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
320 × 240 Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
2 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
0,3 Mpx Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
2,4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
320 × 240 Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
2 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
0,3 Mpx Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
1 700 mAh Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
USB micro Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kod výrobku JD164m Dobrý den Lze se připojit k internetu bez WiFi. Děkuji Tejnora

Diskusia a poradňa k EVOLVEO StrongPhone WiFi
Príslušenstvo pre EVOLVEO StrongPhone WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO StrongPhone WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO StrongPhone WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO StrongPhone WiFi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO StrongPhone WiFi.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií