AlzaBoxy Q1 Motorola Edge 50 Family

HTC One E9 + (A55ML) Dual SIM

Zobraziť katalóg
HTC One E9 + (A55ML) Dual SIM
5 13 hodnotení
Mobilný telefón 5.5 "2560x1440, procesor Mediatek MT6795 Octu core 2 GHz, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, microSDXC až 128 GB, Fotoaparát zadné 20 Mpix LED blesk + predné 13 Mpix, A-GPS / GLONASS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.1, NFC, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, 2x Nano SIM, batérie 2800 mAh, Android 5.0
Kód:  HT2075b1ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HTC One E9 + (A55ML) Dual SIM

Vlastnosti telefónu

156,5mm

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
htc_one_e9+

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

76,5mm

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
htc_one_e9+1

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

7,5mm

Hmotnosť telefónu: 150 g

Úhlopříčka displeje

5,5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.0 Lollipop

typ operačného systému

Výdrž baterie

Nie je známe

výdrž batérie

MicroSim

nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

76,5 x 156,5 x 7,5

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

20 MPx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC

slot na pamäťové karty

Váha

150 g

hmotnosť telefónu

Očarujúce mobilný telefón sa po stránke dizajnu silne inšpiruje modelom HTC One M9, telefón však nie je celý z kovu, ale čiastočne plastový. Kvalitnej konštrukcii však dopĺňa kovový rám po celom obvode a kruhová obruba šošovky fotoaparátu na zadnej strane chrániace sklíčko pred poškriabaním. Samotný fotoaparát sa chváli vysokým rozlíšením 20 megapixelov a samozrejme ponúka aj prisvetľovacia LED diódu a veľa softvérových funkcií vrátane automatického zameriavania, panorámy alebo HDR. Za zmienku rozhodne stojí aj predná kamera s fantastickým rozlíšením 13 megapixelov, ktorú ocenia všetci milovníci obľúbených "selfie" snímok, ale hodí sa skvele aj na videohovory skrze aplikáciu Skype.

Prednej strane dominuje nádherný displej s uhlopriečkou 5,5 "a jemným 2K rozlíšením 1440 x 2560 pixelov. Ostré rozlíšenie zaručuje skvelé zážitky pri prezeraní všetkých multimédií. Pre väčšiu ochranu je displej chránený špeciálnym odolným sklom Gorilla Glass štvrtej generácie. Na čelnej strane nechýba dvojica reproduktorov BoomSound, ktoré obohatia vašu hudbu o absolútne špičkový stereo zvuk, ktorý vám budú závidieť všetci spolužiaci či kolegovia v práci.

Základom hardvérovej výbavy je osemjadrový 64-bitový procesor MediaTek s frekvenciou jadra 2 GHz, ktorý dopĺňa 3 GB RAM a výkonný grafický čip. Vnútorné úložisko ponúkne dostatočných 32 GB, nároční užívatelia si ho však môžu rozšíriť pomocou microSDHC pamäťové karty až o ďalších 128 GB. V oblasti konektivity neprekvapuje široká podpora moderných technológií, vrátane Wi-Fi, GPS (s podporou GLONASS), Bluetooth 4.1, NFC či LTE fungujúce aj na slovenských frekvenciách. Veľmi poteší prítomnosť funkcie Dual SIM, kedy sú v telefóne prítomné dva sloty pre karty moderného formátu nano SIM. O chod telefón use stará operačný systém Android 5.0 Lollipop s grafickou nadstavbou Sense 7 od HTC. Výdrž má na starosti akumulátor s kapacitou 2800 mAh.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HTC One E9 + (A55ML) Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC One E9+ (A55ML) Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC One E9+ (A55ML) Dual SIM.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií