Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Krusell MALMÖ FLIPWALLET Slide 5XL, čierne

Zobraziť katalóg
Krusell MALMÖ FLIPWALLET Slide 5XL, čierne
5 1 hodnotení
Puzdro na mobil flipové
Kód:  GD358q8x3 Produktové číslo:  76101

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Krusell MALMÖ FLIPWALLET Slide 5XL, čierne Predaj skončil

Krusell MALMÖ FLIPWALLET Slide 5XL, čierne

Každý z nás pozná tú situáciu, keď telefón vykĺzne z vrecka, spadne z ruky alebo sa poškriabe jeho displej. To všetko je veľmi nepríjemné a snažíme sa tomuto scenáru čo najviac vyhnúť. Avšak je to vždy možné? Odpoveď je jasná, možné to samozrejme je. Odborníci zo spoločnosti Krusell pre vás pripravili bezkonkurenčný ochranný obal na vaše zariadenie. Kryt na mobilné telefóny Krusell MALMÖ FLIPWALLET Slide 5XL nielen chráni, ale vďaka úchvatnému dizajnu aj výborne vyzerá.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátny dizajn skrášľuje vaše zariadenie
  • Predná a zadná časť vypracovaná z kože
  • Unikátne vyhotovenie sa hodí takmer na všetky príležitosti
  • Otvory na kameru na uľahčenie fotenia
  • Silný magnet udrží obal vždy zatvorený
  • Možnosť uložiť kreditné karty či vizitky

Švédsky nadštandard

Nechajte sa unášať nadčasovým Švédskym dizajnom posúvajúcim vaše mobilné zariadenie ešte na vyššiu úroveň po stránke vzhľadu. Váš telefón je chránený z oboch strán jedinečným, prepracovaným koženým brnením. Bonusom je dostatok priestoru na uloženie vašich kreditných kariet alebo vizitiek. Už nikdy nebudete musieť hľadať dôležité doklady, všetko je od tejto chvíle na jednom mieste.

Návrh bez hrán nijako neobmedzuje pohľad na displej. Vyrazené otvory na kameru a nabíjačku sú samozrejmosťou. Silný magnet udrží váš telefón uzavretý. Funkcia fotenie uľahčuje používanie zadnej kamery na telefóne. Silný magnet zabraňuje stálemu otváraniu. Nie je to len obal, je to aj váš každodenný pomocník.

Kompatibilita:
Apple iPhone 6 Plus
HTC Butterfly 2, HTC Desire 816, HTC ONE E8 
Huawei Mate, Huawei Mate 7 
LG G Flex, LG G3, LG G3 Stylus, LG Optimus G Pro 
Microsoft Lumia 640 XL 
Motorola Nexus 6 
Samsung Galaxy A7, Samsung Galaxy Mega 2, Samsung Galaxy Mega 5.8 I9150, Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note Edge, Samsung Galaxy Note II N7100, Samsung Galaxy S5 Active 
Sony Xperia C3, Sony Xperia T2 Ultra, Sony Xperia T3, Sony Xperia Z2 
ZTE Grand Memo LTE

Parametre a špecifikácia

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Koža Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Koža Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Krusell MALMÖ FLIPWALLET Slide 5XL, čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Krusell MALMÖ FLIPWALLET Slide 5XL, černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Krusell MALMÖ FLIPWALLET Slide 5XL, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Krusell MALMÖ FLIPWALLET Slide 5XL, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Krusell MALMÖ FLIPWALLET Slide 5XL, černé.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií