Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

OZONE RAGE Z50 biele

Zobraziť katalóg
OZONE RAGE Z50 biele
4,8 5 hodnotení
Herné slúchadlá – mini jack + redukcia na 3.5mm jack, 40mm menič, impedancia 32ohm, frekvenčná odozva 20Hz–20000Hz, 1.5m kábel
Kód:  OZ500r1 Produktové číslo:  OZRAGEZ50W

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OZONE RAGE Z50 biele

Ak túžite po špičkových herných slúchadlách, ktoré vám umožnia ovládnuť herné dianie, potom už nie je potrebné hľadať ďalej. Po nasadení týchto slúchadiel na uši totiž ihneď zistíte, že majú kvalitný zvuk zapísaný vo svojom genetickom kóde. OZONE RAGE Z50 sú preto tým pravým nástrojom, s ktorým získate dokonalý prehľad o tom, čo sa okolo vás vo virtuálnom svete hier deje. Slúchadlá kombinujú dravý vzhľad s prémiovými technológiami, ktoré váš herný zážitok posunú o niekoľko levelov vyššie.

Kľúčové vlastnosti bielych herných slúchadiel OZONE RAGE Z50

  • Slúchadlá OZONE RAGE Z50 na prvý pohľad zaujmú svojím dravým dizajnom
  • Mäkké náušníky a ľahká konštrukcia vám zaručia pohodlie aj po niekoľkohodinovom hraní
  • 40 mm meniče prinášajú detailný a krištáľovo čistý zvuk
  • Príkazy môžete rozdávať pomocou kvalitného všesmerového mikrofónu
  • Slúchadlá sú kompatibilné s PC, smartfónmi aj tabletmi

Naozaj komfortné slúchadlá

Ihneď po nasadení slúchadiel vaše uši objíme mäkké vystuženie kožených náušníkov, s ktorým sa vaše uši budú po celý čas hrania cítiť ako v bavlnke. Výrobca si dal záležať aj na tom, aby ste ani po niekoľkohodinovom hraní nepocítili, že máte slúchadlá na sebe. Sú preto vyrobené z ľahkého, ale odolného plastu, ktorý zaručí maximálny komfort.

Staňte sa víťazmi

Pod dravo vyzerajúcim povrchom slúchadiel nájdete technológie, vďaka ktorým získate dokonalý prehľad o situácii na bojisku. K tomu vám pomôžu predovšetkým 40 mm meniče, produkujúce kvalitný zvuk optimalizovaný na to, aby vám neunikol ani ten najtichší tón. Meniče majú na svedomí aj detailný a krištáľovo čistý zvuk, ktorý je zárukou vášho herného víťazstva. Aby ste svojim spoluhráčom mohli rozdávať zrozumiteľné pokyny, potrebujete kvalitný mikrofón. Aj tým tieto slúchadlá disponujú. Všesmerový mikrofón zaznamená každé vaše slovo s jasnosťou a čistotou, ktorá zaistí precíznu tímovú koordináciu. Akonáhle mikrofón nebudete potrebovať, jednoducho ho môžete zasunúť späť do náušníka, aby bol v bezpečí. Je jedno, či hráte hry na počítači, sledujete filmy na tablete alebo počúvate hudbu na smartfóne, slúchadlá vyhovejú každej vašej požiadavke.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nevím jestli to je vadný kus, ale když vysunu mikrofon a začnu mluvit tak mám pocit že se malinko slyším... Nevíte jestli to je naschvál nebo nebo vadný kus?

Dobrý den. Mají tato sluchátka dobrý zvuk z mikfrofonu?

Diskusia a poradňa k OZONE RAGE Z50 biele
Príslušenstvo pre OZONE RAGE Z50 biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE RAGE Z50 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZON RAGE Z50 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZON RAGE Z50 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OZONE RAGE Z50 Fehér.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií