AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Salming Quest1 X-shaft KZ TC 3° JR 87 Pravá

Zobraziť katalóg
Salming Quest1 X-shaft KZ TC 3° JR 87 Pravá
Florbalová hokejka kompozitová, tvrdosť 30, guľatý profil rukoväte, dĺžka 87 cm, orientácia čepele: pravá
Kód:  SPTsal13 Produktové číslo:  7333049041943 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salming Quest1 X-shaft KZ TC 3° JR 87 Pravá Predaj skončil

Salming Quest1 X-shaft KZ TC 3° JR 87 Pravá

Florbalka vybavená tými najlepšími technológiami - to je Salming Quest1 X-Shaft KickZone TipCurve 3° Junior pre pravákov. Stredne tvrdý shaft 30 s dĺžkou 87 cm vyrobený zo 60 % karbónu a 40 % sklených vlákien si užijú hráči, ktorí majú radi technickú hru. Omotávka X3M Grip Pro podložená penou zaistí pevný úchop pri hre, vysokú savosť potu, protišmykové vlastnosti a dlhú životnosť. Ale to nie je zďaleka všetko. Florbalka Quest1 sa môže pýšiť novou technológiou hokejok Salming KickZone, shaftom typu X-Shaft a čepeľou Quest1, a to všetko zakryté pekným grafickým vyhotovením v žltej a oranžovej farbe. Táto hokejka výborne poslúži hráčom, ktorým vyhovujú najlepšie technológie.

Kľúčové vlastnosti Quest1 X-Shaft KickZone TipCurve Junior

  • Florbalová hokejka je osadená čepeľou Quest1
  • Pýši sa mnohými technológiami
  • Shaft 30 strednej tvrdosti osloví technických hráčov
  • Pri hre sa bude komfortne držať vďaka omotávke X3M Grip Pro
  • Materiál čepele Endurance zaistí maximálnu odolnosť a zároveň výbornú ovládateľnosť

Technológia KickZone

Úplne nová technológia hokejok zo série najvyšších profesionálnych modelov od značky Salming - vďaka tejto technológii dochádza pri prehnutí florbalky pri streľbe k väčšiemu vykopnutiu spodnej časti hokejky pri došvihu. Loptička tak naberá väčšiu silu a rýchlosť. Tento efekt je spôsobený špeciálnym prehnutým tvarom shaftu. V zóne najmenšieho priemeru shaftu je totiž šírka steny o 1 mm nižšia, čo zaviňuje väčšiu pružnosť, shaft je však stále dostatočne pevný. V prípade strely sa táto zúžená zóna, ktorá končí až pri čepeli, viac prehne a dodá väčšiu razanciu strely.

Strely presné ako z luku

Technológia X-Shaft robí palicu o niečo tenšiu, než ste zvyknutí a zároveň má trochu užšiu KickZone oblasť. Keď sa X-Shaft spojí s Kickzone, dôjde k prehnutiu v spodnej časti palice a následnému vykopnutiu. Vo výsledku je možné celý proces prirovnať k streľbe z luku - vystrelené loptičky budú mať mimoriadnu presnosť a veľmi vysokú rýchlosť.

Čepeľ mnohých vlastností

Najľahšia čepeľ zo série Quest s váhou iba 72 g a s plochou 181 cm2, to je Quest1. Dokonale poslúži hráčom, ktorí majú v obľube strieľať zápästím, ľahká čepeľ totiž strelám dodá rýchlosť, v ktorej brankári nebudú stíhať reagovať. Pre strely zápästím je prispôsobená hĺbka čepele, ktorá je 7,2 mm, tiahne sa horizontálne po celom povrchu čepele a pridáva na razancii striel. Čepeľ Quest1 disponuje výnimočnou technológiou Trident, ktorá prenáša silu z rukoväte na čepeľ a zachováva celistvosť palice. Systém Torsion Lid potom čepeli dodáva pevnosť vyplnením miest medzi mriežkami po obvode v časti pri pätke. Ďalším hlavným atribútom je dizajn čepele Toe Drag Design, s ktorým si loptičku ľahšie pritiahnete k sebe.

Zakrivený shaft

Technológia TipCurve je spätné zakrivenie shaftu v jeho spodnej časti. Medzi hokejkou a loptičkou na podlahe vďaka nej vzniká optimálny uhol, čo znamená, že môžete strieľať bez ďalšieho ohýbania pätky čepele, s ktorou sa potom lepšie pracuje a nahráva. Existujú tri varianty: 2°, 3° a 5°. Salming Quest1 využíva variant 3°.

Certifikácia IFF

Táto florbalka je schválená medzinárodnou florbalovou federáciou a získala certifikáciu IFF. Môžete ju preto používať aj na oficiálnych súťažiach SZFB.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre deti Hotovo!
Dĺžka palice
87 cm Hotovo!
Orientácia
Pravá Hotovo!
Materiál
Kompozit Hotovo!
Tvrdosť palice
30 Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre deti Hotovo!

Dĺžka palice

Dĺžka palice
87 cm Hotovo!

Orientácia

Orientácia
Pravá Hotovo!

Materiál

Materiál
Kompozit Hotovo!

Tvrdosť

Tvrdosť palice
30 Hotovo!

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti
Okrúhla Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová, Žltá Hotovo!

Typ čepele

čepeľ
Quest1 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň dá sa zkrátit táto hokejka ďakujem za odpoved :)

Je vhodná pre chlapca s148 cm?

Dobrý večer,chtěla jsem se zeptat,jestli je u této hokejky délka hole,nebo celkově hokejky i s čepelí-87 děkui Urbančíková

Diskusia a poradňa k Salming Quest1 X-shaft KZ TC 3° JR 87 Pravá
Príslušenstvo pre Salming Quest1 X-shaft KZ TC 3° JR 87 Pravá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salming Quest1 X-shaft KZ TC 3° JR 87 R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salming Quest1 X-Shaft KZ TC 3 ° JR 87 R.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií