PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Salomon Equipe 7 Skate veľ. 191

Zobraziť katalóg
Salomon Equipe 7 Skate veľ. 191
Bežky – korčuliarske krojenie hrán Javelin, D2FC - digitálna dynamická kontrola flexie, zosilnené klenutie, ochrana pätky, jadro pena Densolite 2000, G3 sklznica, hmotnosť 1.12kg
Kód:  SPTms0382 Produktové číslo:  00887850965907 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon Equipe 7 Skate veľ. 191 Predaj skončil

Salomon Equipe 7 Skate veľ. 191

Máte radi zimné obdobie a uvažujete o tom, že vyskúšate nejaký nový zimný šport? V tom prípade ste si vybrali správne! Bežecké lyže Salomon Equipe 7 Skate sú totiž ideálne pre všetkých začiatočníkov. Sú však tiež ideálnou voľbou aj do požičovní lyžiarskeho vybavenia. Disponujú krátkou odolnou pätkou, sú stabilné a perfektne ovládateľné. Vďaka tomu vám dovolia zvýšiť si sebadôveru a vylepšiť si korčuliarsku techniku. 


Kľúčové vlastnosti

  • Značkové bežecké lyže ideálne pre všetkých začiatočníkov
  • Korčuliarske krojenie hrán Javelin
  • Ľahký sklz vo všetkých snehových podmienkach vďaka brúsenej sklznici
  • Odolná konštrukcia pätky
  • Zlepšený prenos síl na hrany

Všetko je jednoduché a bez námahy

Nemusíte už brať do úvahy to, aký je vonku práve sneh. Brúsená štruktúra sklznice vám totiž zaručí veľmi ľahký sklz vo všetkých snehových podmienkach. To však nie je všetko. Digitálna dynamická kontrola formovania a lisovania (D2FC) vám umožní vytvoriť ideálnu a optimálnu flexiu, čiže ohnutie, a tým zvýšiť výkony na snehu. Za zmienku určite stojí tiež zosilnené klenutie, jadro z peny Densolite 2000, G3 sklznice a samozrejme ochrana pätky. Zabudnúť nesmieme ani na vrstvený materiál v zadnej a prednej časti chodidla, ktorý zaručuje lepší prenos síl na hrany.

 

Konštrukcia a použitá technológia:

  • D2FC - Digital Dynamic Flex Control - digitálna kontrola formovania a lisovania
  • Densolite 2000 - ľahké, tuhé a torzne pevné jadro, tvorené vrstvou z dvojsmerných sklenených vlákien a tvarovanej peny Densolite
  • G3 sklznica - univerzálna, výkonnostná a bezúdržbová sklznica
  • Korčuliarske hrany Javelin
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Equipe 7 Skate veľ. 191 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Equipe 7 Skate 191 cm.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií