Samsonite Popsoda Spinner 55 Black

Zobraziť katalóg
Samsonite Popsoda Spinner 55 Black
Cestovný kufor textilný, teleskopické držadlo, hmotnosť 2.3kg
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTsam0008 Produktové číslo:  5414847968969 Stránky výrobcu
Samsonite Popsoda Spinner 55 Black 184,37 € Momentálne nedostupné

Samsonite Popsoda Spinner 55 Black

Cestovný kufor Samsonite Popsoda Spinner 55 Black Screen

Dizajnovo premyslený, elegantný kufor Samsonite Popsoda Spinner 55 Black poteší každého, kto má aspoň kúsok cestovateľskej duše. Váha tohto modelu činí iba 2,3 kg, nemusíte preto pred cestou do posilňovne. Textília na povrchu kufra je správnou voľbou pre tých, ktorí priamo vyžadujú čo najnižšiu hmotnosť batožiny. Vďaka určitej poddajnosti, ktorú majú textilné materiály, možno objem kufra ľahko o malý kúsok prispôsobiť. Čierna farba potom utvára kompletný a dokonalý celok. Kedykoľvek niekam pôjdete, kufor Samsonite Popsoda Spinner 55 Black je jasnou výhrou a skoro od prvého momentu udiví svojím nápaditým dizajnom a ergonómiou.

Cestovný kufor Samsonite Popsoda Spinner 55 Black Screen

Vychytaný TSA zámok je výsadou inteligentných cestovateľov

Kvôli väčšiemu bezpečiu leteckej prepravy sa musíme zmieriť s tým, že je v moci personálu letísk kontrolovať batožinu aj pri najmenšom podozrení. Vo väčšine prípadov postačí skener, ktorý z prehliadok dobre poznáte, niekedy je však potrebná fyzická kontrola a zámok personál letiska zničí. Tzv. TSA zámky prirodzene umožňujú otvorenie pomocou certifikovaného kľúča. Nikto iný ako poverená osoba sa do kufra pochopiteľne nedostane, vaše veci by tak mali zostať aj tak v bezpečí. Cestovný kufor Samsonite Popsoda Spinner 55 Black ľahko zamknete trojčíselným kódom a cestovať môžete bez obáv z okradnutia.

Cestovný kufor Samsonite Popsoda Spinner 55 Black Bočný pohľad

Dôležité výhody cestovného kufra Samsonite Popsoda Spinner 55 Black

  • Kufor má štyri kolieska, čo oceníte najmä pri posúvaniu v radoch
  • Integrované držadlo výrazne pomáha pri manipulácii s kufrom odľahčiť chrbát
  • Vnútorná látková deliaca priehradka sa hodí na uloženie nabíjačiek, kníh alebo napríklad kozmetiky

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Varianty Samsonite Popsoda SPINNER Black:

184,37 € - 248,48 €

Samsonite Popsoda Spinner 78 EXP Black

Cestovný kufor – na kolieskach, textilný, objem 105 l, vnútorná deliaca priehradka, 4 kolieska, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, čierna farba, hmotnosť 3,3 kg
Info 248,48 €
Momentálne nedostupné
 

Samsonite Popsoda Spinner 55 Black

Cestovný kufor textilný, teleskopické držadlo, hmotnosť 2.3kg
Info 184,37 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Popsoda Spinner 55 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Popsoda Spinner 55 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Popsoda Spinner 55 Black.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií