Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Xbox ONE Sports Games – Amazing Deals

Catalogue
Price
-
Availability
Order status
Customer reviews
Release date
Brands
Frontier Developments
(1)
Platform
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Text
EN
(1)
DE
(1)
Dubbing
EN
(1)
DE
(1)
Filter
In this category, you will find great deals on xbox ONE Sports Games. We currently have 1 best-selling items in the xbox ONE Sports Games category. Looking for the lowest-priced xbox ONE Sports Games? Check out the cheap xbox ONE Sports Games category.
1 item
F1 Manager 2023 - Xbox
Console Game - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, boxed version, English subtitles and voice-over, genre: Sport
Discounted -26 %
40.90 € 54.90 €
Buy
In stock 2 pcs
Order by midnight, get it at the AlzaBox in the morning.
Info
Order Code: XBSE0411
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Futbalová simulácia FIFA sa naposledy ukazuje s nálepkou medzinárodnej federácie a autori sľubovali rozlúčku so všetkou parádou. Do popredia sa tlačí vylepšenie pohybu HyperMotion2, ale aj množstvo ďalších zmien, ktoré mali priblížiť hrateľnosť bližšie k realite. Ak a...
Vývojári pod hlavičkou EA Sports nemali dlhé roky konkurenciu, a tak si mohli v pokoji vydávať svoje športové hry s podporou licencií najväčších organizácií. Lenže časy sa menia a potom, čo sa basketbalová NBA presťahovala k 2K, lúči sa s EA aj futbalová organizácia...
Everything we know (specials)NHL 23 (INFO): Novinky EA Sports vlastní licenciu na zámorskú hokejovú ligu, čo sa prejavuje každoročným vydaním nového ročníka série NHL. Titul s číslovkou 23 preto opäť priletel v októbri s niekoľkými novinkami. Čo všetko o tohtoročnom hokeji vieme?
EA Sports a FIFA sa prestali kamarátiť. Čo to znamená pre hráčov? Na trhu sa objavia najmenej tri futbalové série, ktoré budú súperiť o ich pozornosť. Okrem zatiaľ rozporuplného projektu Konami s názvom eFootball to bude FIFA v područí vlastníka licencie a úplne nová EA...
Jesenné pokračovanie hokejovej série NHL patrí k istotám súčasného sveta rovnajúcim sa východu slnka. NHL 24 sa chváli prepracovanou hrateľnosťou, ktorá prináša revolučný zážitok. Čo od titulu môžeme čakať?
More articles All articles
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info