Underwater Drones

Catalogue
Price
-
Customer reviews
Filter
5 Results
Chasing F1 (20m) Flash Pack
Drone – Full HD camera, transmission range of 20m, operation time of 360 min, GPS, 3-axis gyroscope, Compass and Accelerometer, 16GB internal memory, weight: 2000g
Discontinued
Order Code: Chasing21_06
PowerVision PowerRay Wizard
Drone - 4K camera, waterproof up to 30m, weight 3.8kg, PowerRay drone packaged, remote controller, charging station, PowerSeeker Fishfinder, Bait Drop Line, VR goggles
Discontinued
Order Code: LILYDR53
PowerVision PowerRay Angler
Drone - 4K camera, waterproof up to 30m, weight 3.8kg, PowerRay drone packaged, remote controller, charging station, PowerSeeker Fishfinder, Bait Drop Line
Discontinued
Order Code: LILYDR52
PowerVision PowerRay Explorer
Drone - 4K camera, waterproof up to 30m, weight 3.8kg, PowerRay drone packaged, remote controller, charging station
Discontinued
Order Code: LILYDR51
Power Ray
Fish Finder - underwater, includes sonar technology
Discontinued
Order Code: JVRRAY001
audioDvadsiate storočie: Počiatky storočia domáceho audia Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Direct LED je jednou z technológií podsvietenia obrazu, ktorú využívajú LED televízory. V čom spočíva, aké má výhody a nevýhody a ako sa odlišuje od RGB LED alebo Edge LED?
Obľúbený dron má nástupcu. Je ním DJI Mini 3 Pro, skvele vybavený a predovšetkým nesmierne kompaktný dron, ktorý budete chcieť nosiť všade so sebou.
sponsored articleS dronom DJI Mavic 3 natočíte prvotriedne video s rozlíšením 5,1K DJI Mavic ešte nikdy nebol lepší. S novým dronom Mavic 3 dostanete do rúk nekompromisnú výbavu na akékoľvek zábery. Čo ďalšie a v akých variantoch ponúka?
Inteligentný hlasový asistent do domácnosti môže byť užitočný pre každého. Pomôže vám pripomenúť dôležité udalosti dňa, poskytne vám prehľad o správach a počasí, ako aj uhľovodíkové prvky vašej inteligentnej domácnosti. To je nové zariadenie Google Nest Hub 2.
DJI Mavic Air 2 sa stal vďaka skvelej výbave a ešte lepšej cene jedným z najobľúbenejších dronov vôbec. Teraz má svojho nástupcu, ktorý prináša väčší 1“ snímač a s ním aj obrazovú kvalitu drahších dronov. Čo ďalšie ponúka?
More articles All articles
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info