XIAOMI YI DVR Intelligens autós kamera, arany

Catalogue
XIAOMI YI DVR Intelligens autós kamera, arany
Dash Cam - akár 1296p/30fps felbontás, F1.8 blende, 165°-os nagylátószögű objektív, ADAS asszisztens, ütközésmegelőző rendszer, angol nyelvű
Code:  XIAcama01 Product Number:  89005 Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

XIAOMI YI DVR Intelligens autós kamera, arany Discontinued

XIAOMI YI DVR Intelligens autós kamera, arany

Ha egy nagyfelbontású kamerát keresel az autódba, ráadásul olyat, aminek minimális a helyigénye, akkor már nem is kell tovább keresgélned, mert ez a modell az ideális választás számodra. Ennek a sikeres kínai márkának a minikamerája képes nagyfelbontású képet és videót rögzíteni, és méreténél fogva nem zavarja a vezetőt a kilátásban. Ráadásként fel van szerelve egy nagylátószögű és kiváló fényérzékenységű objektívvel is. A nagyméretű kijelzőnek köszönetően megtekintheted a készítendő kép előznézetét, és a képet rögzíthethed microSD memóriakártyára is. Ezt a kamerát egyetemes aranyszínűre tervezék (de kapható arany változatban is), valamint tápkábel és autós tartó is van hozzá mellékelve a csomagban.

Mit is tud valójában a Xiaomi Yi DVR intelligens autós kamera?

  • Valóban kompakt méretek
  • Felvétel kiváló minőségű Full HD vagy 2K felbontásban
  • 165°-os nagylátószögű objektív
  • Tiszta képet adó 2.7"-os kijelző
  • Ütközésmegelőző rendszer és ADAS asszisztens
  • Kiváló minőségű felvétel baleset esetén
  • Kiváló fényerejű objektív
  • Loop felvétel a régi felvételek felülírásával
  • Támogatja a microSD kártyákat
  • Kifinomult G-szenzor
  • Kapcsolódás USB-n és Wi-Fi-n keresztül
  • Vezetékes és autós adapterrel

Milyen videókat képes ez a kamera rögzíteni?

A Xiaomi Yi DVR intelligens autós kamera képes kettős minőségű videót rögzíteni, és így kiválaszthatod, hogy melyiket szeretnéd inkább: több részletet vagy gyrosabb képalkotást. A Full HD felbontás 60 képkockával másodpercenként gyorsabb, míg a 2K felbontás 30 képkockával másodpercenként lassabb, de részletgazdagabb is egyben.

A Xiaomi Yi DVR intelligens autós kamera biztonsági rendszerei

A kamera számos biztonsági rendszerrel is fel van szerelve, ami a vezetést így sokkal kellemesebb élménnyé teszi. Ezek közé tartozik az ADAS asszisztens vagy az ütközésmegelőző funkció. Ennek az a szerepe, hogy véd a potenciális sávelhagyás ellen, és figyeli az előtted haladó jármű tőled számított távolságát is. Baleset esetén a kamera képes előre megjósolni a baleset pillanatát, és automatikusan lezárja a felvételt felülírás ellen (különben loop-felvételt csinálna, és újraírná a régi felvételeket). Ennek a lehetőségnek a technikai alapját a kifinomult G-szenzor adja, amely egyebek mellett képes mérni egy esetleges ütközés erejét és irányát is. Ha nem akarsz minden alkalommal mindent rögzíteni, amikor vezetsz, akkor úgy is beállíthatod a szenzornak köszönhetően a kamerát, hogy csak akkor kezdjen el rögzíteni, ha rálépsz a fékre.

 

Specifications

Data interfaces
WiFi wireless interface Done!
Display size
2.7" Done!
Features
Cordless Done!
Battery type
Battery Done!
Battery capacity
240 mAh Done!

Inputs and outputs

Data interfaces
WiFi wireless interface Done!

Main

Display size
2.7" Done!

Type and function

Features
Cordless Done!

Battery

Battery type
Battery Done!
Battery capacity
240 mAh Done!

 

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Dobry den, kdy bude opet zbozi dostupne? Pripadne v jine barve?

Questions and answers: XIAOMI YI DVR Intelligens autós kamera, arany
Accessories for XIAOMI YI DVR Intelligens autós kamera, arany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Yi Smart Dash Camera Car DVR Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Yi Smart Dash Camera Car DVR Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Yi Smart Dash Camera Car DVR Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XIAOMI YI DVR Intelligens autós kamera, arany.
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info