Acer Aspire Revo One RL85 Dark Brown

Zobraziť katalóg
Acer Aspire Revo One RL85 Dark Brown
5 1 hodnotení
Mini PC - Intel Core i5 5200U Broadwell, RAM 8GB, Intel HD Graphics 5500, SSD 128GB + 2x HDD 1TB 5400 otáčok, WiFi ac, Bluetooth 4.0, HDMI, DisplayPort, čítačka kariet, USB 3.0, diaľkové ovládanie, Windows 8.1 64-bit (RL85_Pb5200UH ) - zadarmo upgrade na Windows 10
Kód:  TC074b3l Produktové číslo:  DT.SYWEC.001
Acer Aspire Revo One RL85 Dark Brown Predaj skončil

Acer Aspire Revo One RL85 Dark Brown

S týmto dizajnovo podareným počítačom od rokmi preverené spoločnosti Acer budete mať celý svet ako na dlani. Nenechajte sa oklamať jeho malými proporciami - vďaka dostatočnému výkonu vám úplne nahradí váš súčasný stolný počítač. Vôbec nemusíte zdĺhavo bádať nad tým, kde ho umiestnite. Svojim kompaktným prevedením sa stane ozdobou každej modernej domácnosti, či už mu nájdete akékoľvek miesto. Ak si chcete dopriať kombináciu malých rozmerov a zároveň výkonu na vysokej úrovni, bude Revo One vašu jasnou voľbou.

kľúčové vlastnosti

  • moderný minimalistický dizajn
  • výkonný procesor Intel Core i5
  • dostatok miesta pre vaše dáta
  • Windows 8.1 - bezplatný upgrade na Windows 10
  • bezdrôtová konektivita Wi-Fi a Bluetooth
  • diaľkové ovládanie smartphonom

Ovládanie chytrým telefónom

Premeňte svoj smartphone v diaľkový ovládač. Vďaka jednoduchej inštalácii aplikácie si užijete počítač Revo One naplno, a to bez nutnosti vzdať sa svojho obľúbeného miesta na gauči. Pre ovládanie počítača, písanie e-mailov a ostatné prácu môžete využiť aj bezdrôtovú klávesnicu a myš.

Skvelá zábava a vždy dostatok miesta

Doprajte si tú správnu atmosféru bez kompromisov pri hraní hier a sledovaní filmov s kanálmi 7.1. Streamovať obraz vo vysokom rozlíšení je pre tento minimalistický počítač úplnou hračkou. Vďaka dvojici 1 TB diskov budete mať vždy dostatok miesta pre vaše filmy, fotky a dokumenty. Ultrarýchly 128GB SSD zase zaistí bleskové reakcie programov aj operačného systému.

Vlastné centrálnej cloud

Spojením obrovské úložnej kapacity s predinštalovanými aplikáciami Acer BYOC, vznikne v tomto počítači vaše vlastné cloudové dátové centrum. Vytvorte si tak zálohu dôležitých dát pomocou internetu ľahko a rýchlo a vaše súbory tak budú spätne dostupné zo všetkých vašich tabletov, smartfónov a počítačov.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!
Typ zostavy
Mini PC Hotovo!
Model procesora
Intel Core i5 5200U Broadwell Hotovo!
Kapacita úložiska (celková)
2 128 GB (2,13 TB) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i5 5200U Broadwell Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska (celková)
2 128 GB (2,13 TB) Hotovo!
Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Biela Hotovo!

Zdroj

Zdroj
65 W Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
Grafické
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
LAN, Výstup na slúchadlá/reproduktor Hotovo!

Skrinka

Šírka
106,5 mm Hotovo!
Výška
155 mm Hotovo!
Hĺbka
106,5 mm Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Acer Aspire Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chcem sa spýtať na tento tovar:kód:TC074b3l. Je to mini počítač.To diaľkové ovládanie čo k tomu je dodavane funguje tak že počítač ním viem zapnúť aj keď je úplne vypnutý?Teda podobné ako televízor?nepotrebujem na naštartovanie tohto PC fyzicky stlačiť gombíka na počítači?PC je schopné sa zapnúť aj prostredníctvom diaľkového ovládania?prosím dajte mi vedieť čo najskôr lebo uvažujem nad kúpou ešte dnes

Dobry den, Rad bych se zeptal zda ke mozno k https://www.alza.cz/acer-aspire-revo-one-rl85-d2906598.htm (Acer Aspire Revo One RL85 Dark Brown) mozne pripojit DVA monitory zaroven tak aby pracovni plocha byla "rozsirena" na oba monitory. Pokud to neni mozne, rad bych vedel jaky produk z kategorie MiniPC toto umoznuje. Dekuji Suchomel

Diskusia a poradňa k Acer Aspire Revo One RL85 Dark Brown
Príslušenstvo pre Acer Aspire Revo One RL85 Dark Brown Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire Revo One RL85 Dark Brown. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Aspire Revo RL85 One Dark Brown. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Aspire Revo RL85 One Dark Brown. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Aspire Revo One RL85 Dark Brown.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií