Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Acer Aspire Z1-612

Zobraziť katalóg
Acer Aspire Z1-612
All In One PC - 19,5 "1600x900 LED, procesor Intel, pamäť RAM 4GB DDR3, grafická karta Intel HD, HDD až 1TB 5400 ot./min, DVD, WiFi 802.11 ac, Bluetooth, webová kamera, USB 3.0, čítačka kariet, reproduktory, klávesnica a myš USB
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TC051f3s3vNAD

Acer Aspire Z1-612

Kompaktný počítač All-in-One Acer Z1 prináša moderné technológie v elegantnom dizajne. Všetok hardvér je umiestnený na rovnakom podvozku ako monitor, čo vám ušetrí veľa miesta na stole vďaka svojim minimálnym rozmerom. Okrem toho oceníte procesor so zníženou spotrebou energie, ktorý prispieva k celkovej hospodárnosti celej zostavy .

Kľúčové vlastnosti:

  • Ideálny domáci počítač
  • Obrazovka s rozlíšením HD + je skvelá pre premietanie filmov
  • Veľký pevný disk bude obsahovať všetky vaše dáta
  • So všetkými štandardnými konektormi môžete pripojiť akékoľvek zariadenie
  • Ukladanie peňazí vám ušetrí peniaze
  • Vďaka kompaktným rozmerom počítač zaberie minimálny priestor
  • Rozbalenie je okamžite pripravené na použitie

Užite si dokonalý obraz

Dominantou počítača je veľká obrazovka s rozlíšením 19,5 "s rozlíšením HD +, ktorá vám na pracovnej ploche poskytne dostatok miesta. Obrazové vykresľovanie je spracované osvedčenou integrovanou grafickou kartou, ktorá dokáže hrať so všetkými bežnými aktivitami, ako je sledovanie filmov, prezeranie a úpravy fotografií alebo prehliadanie webu. Napríklad, aby ste mohli byť prepojení s priateľmi cez Skype, predná strana je vybavená webovou kamerou a vstavaným mikrofónom. V spodnej časti nájdete pár vysokokvalitných reproduktorov.

Kompletné vybavenie

Srdcom celej zostavy je rýchly procesor Intel, ktorý pracuje s 4 GB pamäte DDR3. Všetky údaje sú uložené na pevnom disku s dostatočnou kapacitou a rýchlosťou 5400 ot./min. K dispozícii je tiež integrovaná optická jednotka, ktorá dokáže prehrávať a napaľovať klasické disky CD aj disky DVD.

K dispozícii sú všetky bežné konektory. Pripojte sa k internetu pomocou LAN aj bezdrôtového Wi-Fi. Samozrejme, existujú aj USB porty, vrátane USB 3.0. Je to až 10 krát rýchlejšie ako predchádzajúca generácia. Konektor HDMI, čítačka pamäťových kariet alebo konektor pre slúchadlá sú na boku iné konektory.

Stačí ho rozbaliť

Montáž je dodávaná s predinštalovaným systémom Windows 10, klávesnicou USB a myšou. Počítač je preto po vybalení okamžite pripravený na použitie.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
Acer Aspire Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Acer Aspire Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Aspire Z1-612 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire Z1-612.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií