Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Aplikace

Acer Aspire Z3-705

Zobraziť katalóg
Acer Aspire Z3-705
All In One PC - 21,5 "1920x1080 LED, procesor Intel, pamäť RAM 4 GB DDR3, grafická karta Intel HD, HDD 1TB 5400 RPM, DVD, WiFi, Bluetooth 4.0, webová kamera, čítačka kariet, USB 3.0, USB klávesnica a myš, reproduktory, Windows 10 Home 64bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TC063h1NAD

Acer Aspire Z3-705

AiO počítač Acer Aspire Z3-705 je vynikajúci nástroj pre kancelársku činnosť a občasnú zábavu. Skvele sa bude vynímať ako v domácom, tak i firemným pracovisku. Na prvý pohľad upúta svojím štýlovo spracovaným dizajnom s hrúbkou len 36 mm.

Kľúčové vlastnosti počítače Acer Aspire Z3-705

  • Dostatočný výkon pre bežnú prácu i zábavu
  • Bohatá výbava vrátane DVD mechaniky, USB 3.0 konektorov alebo čítačky kariet
  • Vstavaná webkamera a reproduktory
  • Štýlový dizajn ozdobia každú kanceláriu
  • Predinštalovaný optimalizovaný systém Windows 10 Home
  • Súčasťou balenia je klávesnica a myš

Praktický a štýlový Nettopy počítač

Telo All-in-one počítače Aspire Z skvele kombinuje produktivitu s atraktívnym vzhľadom. Chváli sa moderným, priestorovo úsporný dizajnom, ostrým Full HD displejom alebo možností ergonomického náklonu.Navrhnuté sú pre každodennú činnosť na počítači, teda prácu v kancelárskych aplikáciách, surfovanie na internete, vybavovanie e-mailu alebo občasné zhliadnutí filmu.

Dlhá práca bez únavy očí

Vďaka rozlíšenie Full HD uvidíte ostro každý detail vo filme aj v malom texte. Obrazovku pritom môžete sledovať, ako dlho len budete chcieť, zásluhou technológiou Acer BluelightShield a Flicker-less, ktoré chránia oči a znižujú namáhanie zraku. Použitá zobrazovacie technológie ponúkne mimoriadne široké pozorovacie uhly bez skreslenia farieb či rozmazaniu obrazu, čo oceníte pri sledovaní filmov vo viacerých ľuďoch. Úložný priestor pojme až 1 TB dát.

Vynikajúci pre videohovory

Ak často využívate Skype, poteší vás vstavaná HD webkamera, dvojica mikrofónov a stereo reproduktory Acer TrueHarmony a Dolby Digital Plus Home Theater. S touto výbavou sa zreteľne počujú obe strany aj v hlučnom prostredí. Čítačku pamäťových kariet využijete napríklad pri importe fotiek z fotoaparátu a dva porty USB 3.0 pri prenose objemných dát napríklad z flash disku. Bezdrôtová konektivita je zastúpená rozhraniami Bluetooth 4.0 a 802.11 b / g / n WiFi.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
Acer Aspire Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Acer Aspire Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Aspire Z3-705 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire Z3-705 .
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií