AP+ nový vizuál Rapture

Acer Aspire Z3-710

Zobraziť katalóg
Acer Aspire Z3-710
All In One PC - 23,8 "1920 x 1080 IPS LED, Intel CPU, RAM 4GB DDR3, HDD 1TB 5400 RPM, DVD, WiFi, Bluetooth 4.0, webová kamera, čítačka kariet, USB 3.0, USB klávesnica a myš, reproduktory, Windows 10
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TC063i2bNAD

Acer Aspire Z3-710

Štýlové, štýlové počítače

Počítače All-in-One Aspire Z boli navrhnuté tak, aby vám pomohli pri každodennej práci s PC. Majú moderný priestorovo úsporný dizajn, ostrý Full HD displej, ergonomický náklon a výkonné procesory Intel. Či už hľadáte najnovšie multimediálne funkcie, lepšie videohovory alebo intuitívne dotykové nástroje, tieto počítače typu všetko v jednom sú tou správnou voľbou pre vás a prekračujú vaše očakávania.


Off
Ideálne pre domáce multimédiá

Ideálne pre domáce multimédiá

Domáca zábava nikdy nebola taká sofistikovaná. Displej Full HD s rozlíšením 1920 x 1080 poskytuje ostrý a živý obraz optimalizovaný na sledovanie filmov alebo čítanie malého textu. S technológiami Acer BluelightShield a Flicker-less, ktoré chránia vaše oči a znižujú namáhanie očí, môžete sledovať obrazovku tak dlho, ako sa vám páči.

Off
Ergonomický profil pre najpohodlnejšie použitie

Ergonomický profil pre najpohodlnejšie použitie

Jednoduchý, všetko v jednom s čistým dizajnom a hrúbkou iba 36 mm šetrí miesto a umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie. S jednoduchým sklopením v uhloch od -5 ° do 25 ° môžete zdieľať svoju radosť s niekým vo vašej izbe alebo optimalizovať počítač.

Off
Výkonný počítač bez kompromisov

Výkonný počítač bez kompromisov

Najnovšie procesory Intel Core, Intel Pentium alebo Intel Celeron a grafická karta NVIDIA GeForce zabezpečujú rýchlu a bezproblémovú každodennú prácu s počítačom a vzrušujúcu zábavu. Okrem toho budete mať dostatok priestoru na ukladanie všetkých vašich multimédií pomocou obrovského pevného disku.


Off
Široké pozorovacie uhly

Široké pozorovacie uhly

Technológia IPS prináša extrémne široké uhly pozorovania s uhlopriečkou 178 °, takže môžete zdieľať svoje obľúbené multimediálne prostredie s každým v miestnosti bez narušenia farby alebo rozmazania obrazu.

Off
Webkameru HD a dvoch mikrofónov

Webkameru HD a dvoch mikrofónov

Aspire Z 710 je vybavená webovou kamerou Full HD 1080p, ktorá umožňuje ostatným používateľom jednoducho vidieť realistické detaily. Pár vstavaných mikrofónov dokáže identifikovať, odkiaľ pochádza hlas, a je tak jasnejší a jasnejší v hlučnom prostredí. Nakoniec si môžete vychutnať živé rozhovory s priateľmi, rodinou a obchodnými partnermi.

Off
Pohodlné a jednoduché pripojenie

Pohodlné a jednoduché pripojenie

Najčastejšie používané vstupy a výstupy, vrátane čítačky pamäťových kariet, dvoch portov USB 3.0 a zabudovaného zapisovacej jednotky DVD, umožňujú jednoduchý a rýchly prístup k všetkým, čo chcete. Môžete sa pripojiť bezdrôtovo prostredníctvom technológie Bluetooth 4.0 a 802.11a / b / g / n / ac WiFi.


Off
Ovládanie desiatich sa dotýka súčasne

Ovládanie desiatich sa dotýka súčasne

Vďaka multi-dotykovému ovládaniu až desiatich prstov súčasne je každý pohyb prsta presne zaznamenaný. Pomocou vopred nainštalovaných dotykových aplikácií a funkcií môžete všetko ovládať intuitívne, voľne a pohodlne.

K dispozícii iba u niektorých modelov.

Off
Najlepší zvuk

Najlepší zvuk

Výkonné, ladené stereofónne reproduktory s Acer TrueHarmony a domácim kinom Dolby Digital Plus poskytujú najpresnejšiu reprodukciu zvuku a bohatý a výkonný zvukový zážitok. Pohodlne si posaďte a vychutnajte si show!

Off
Ukladajte, synchronizujte a zdieľajte s aplikáciou Acer BYOC

Ukladajte, synchronizujte a zdieľajte s aplikáciou Acer BYOC

Vytvorte si svoj vlastný cloud, ktorý beží na všetkých vašich zariadeniach, ale ponúka nekompromisnú bezpečnosť a súkromie. Znamená to, že kapacita úložiska vášho cloudu môže byť taká veľká, a počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. Pomocou nástroja BYOC sa váš digitálny život synchronizuje bezdrôtovo a v celom vašom ekosystéme bez ohľadu na sieťové pripojenie, operačný systém alebo značku zariadení.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
Acer Aspire Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Acer Aspire Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Aspire Z3-710 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire Z3-710.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií