Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer Aspire Z3-715

Zobraziť katalóg
Acer Aspire Z3-715
All In One PC - 23,8 "voliteľný dotyk 1920x1080 IPS LED, Intel CPU, RAM 8GB DDR4, HDD 1TB 5400 RPM, DVD, WiFi, Bluetooth 4.0, webová kamera, čítačka kariet, USB 3.0, USB klávesnica a myš, reproduktory, Windows 10 Home
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TC063i8mNAD Stránky výrobcu

Acer Aspire Z3-715

Štýlové, štýlové počítače

Počítače All-in-One Aspire Z boli navrhnuté tak, aby vám pomohli pri každodennej práci s PC. Majú moderný priestorovo úsporný dizajn, ostrý Full HD displej, ergonomický náklon a výkonné procesory Intel. Či už hľadáte najnovšie multimediálne funkcie, lepšie videohovory alebo intuitívne dotykové nástroje, tieto počítače typu všetko v jednom sú tou správnou voľbou pre vás a prekračujú vaše očakávania.


Off
Ideálne pre domáce multimédiá

Ideálne pre domáce multimédiá

Domáca zábava nikdy nebola taká sofistikovaná. Displej Full HD s rozlíšením 1920 x 1080 poskytuje ostrý a živý obraz optimalizovaný na sledovanie filmov alebo čítanie malého textu. S technológiami Acer BluelightShield a Flicker-less, ktoré chránia vaše oči a znižujú namáhanie očí, môžete sledovať obrazovku tak dlho, ako sa vám páči.

Off
Ergonomický profil pre najpohodlnejšie použitie

Ergonomický profil pre najpohodlnejšie použitie

Jednoduchý, všetko v jednom s čistým dizajnom a hrúbkou iba 36 mm šetrí miesto a umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie. S jednoduchým sklopením v uhloch od -5 ° do 25 ° môžete zdieľať svoju radosť s niekým vo vašej izbe alebo optimalizovať počítač.

Off
Výkonný počítač bez kompromisov

Výkonný počítač bez kompromisov

Najnovšie procesory Intel Core, Intel Pentium alebo Intel Celeron a výkonné grafické karty zabezpečujú rýchlu a bezproblémovú každodennú prácu s počítačom a vzrušujúcu zábavu. Okrem toho budete mať dostatok priestoru na archivovanie všetkých vašich médií vďaka pevnému disku s kapacitou 1TB.


Off
Široké pozorovacie uhly

Široké pozorovacie uhly

Technológia IPS prináša extrémne široké uhly pozorovania s uhlopriečkou 178 °, takže môžete zdieľať svoje obľúbené multimediálne prostredie s každým v miestnosti bez narušenia farby alebo rozmazania obrazu.

Off
Webkameru HD a dvoch mikrofónov

Webkameru HD a dvoch mikrofónov

Aspire Z 715 je vybavená webovou kamerou Full HD 1080p, ktorá umožňuje ostatným používateľom jednoducho vidieť realistické detaily. Pár vstavaných mikrofónov dokáže identifikovať, odkiaľ pochádza hlas, a je tak jasnejší a jasnejší v hlučnom prostredí. Nakoniec si môžete vychutnať živé rozhovory s priateľmi, rodinou a obchodnými partnermi.

Off
Pohodlné a jednoduché pripojenie

Pohodlné a jednoduché pripojenie

Najčastejšie používané vstupy a výstupy, vrátane čítačky pamäťových kariet, dvoch portov USB 3.0 a zabudovaného zapisovacej jednotky DVD, umožňujú jednoduchý a rýchly prístup k všetkým, čo chcete. Môžete sa pripojiť bezdrôtovo prostredníctvom technológie Bluetooth 4.0 a 802.11a / b / g / n / ac WiFi.


Off
Ovládanie desiatich sa dotýka súčasne

Ovládanie desiatich sa dotýka súčasne

Vďaka multi-dotykovému ovládaniu až desiatich prstov súčasne je každý pohyb prsta presne zaznamenaný. Pomocou vopred nainštalovaných dotykových aplikácií a funkcií môžete všetko ovládať intuitívne, voľne a pohodlne.

K dispozícii iba u niektorých modelov.

Off
Najlepší zvuk

Najlepší zvuk

Výkonné, ladené stereofónne reproduktory s Acer TrueHarmony a domácim kinom Dolby Digital Plus poskytujú najpresnejšiu reprodukciu zvuku a bohatý a výkonný zvukový zážitok. Pohodlne si posaďte a vychutnajte si show!

Off
Ukladajte, synchronizujte a zdieľajte s aplikáciou Acer BYOC

Ukladajte, synchronizujte a zdieľajte s aplikáciou Acer BYOC

Vytvorte si svoj vlastný cloud, ktorý beží na všetkých vašich zariadeniach, ale ponúka nekompromisnú bezpečnosť a súkromie. Znamená to, že kapacita úložiska vášho cloudu môže byť taká veľká, a počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. Pomocou nástroja BYOC sa váš digitálny život synchronizuje bezdrôtovo a v celom vašom ekosystéme bez ohľadu na sieťové pripojenie, operačný systém alebo značku zariadení.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
Acer Aspire Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Acer Aspire Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Aspire Z3-715 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire Z3-715.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií