AD květen univerzal Aplikace

Acer Enduro T1 odolný

Zobraziť katalóg
Acer Enduro T1 odolný
Tablet – displej 8" HD 1280 × 800 IPS,, MediaTek MT8385, RAM 4GB, interná pamäť 64GB, pamäťová karta až 128GB, WiFi, Bluetooth, webkamera 5Mpx+2Mpx, výdrž batérie až 9h, hmotnosť 496g, USB-C, Android 9.0 Pie
Kód:  NC022e5a Produktové číslo:  NR.R0MEE.002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Enduro T1 odolný

Tablet Acer Enduro T1

Tablet Acer ENDURO T1

Pri návrhu tohto kompaktného a odolného 8“ robustného tabletu Acer Enduro T1 s operačným systémom Android 9.0 Pie bolo myslené na pracovníkov v maloobchodoch, skladoch a továrňach. Vďaka certifikátom ako je MIL-STD 810G a IP54, veľkému množstvu voliteľného príslušenstva a programovateľným tlačidlám spĺňa požiadavky pre nasadenie v náročných podmienkach.

  • Acer ENDURO T1 disponuje certifikátmi U.S. MIL-810G a IP54
  • Dotykový displej s ochranným sklom CORNING Gorilla Glass reagujúci na rukavice
  • Silné zabezpečenie a správa
  • Odolný tablet má až 9-hodinovú výdrž na batériu
Logo Acer

Spoločnosť Acer, ktorá sa zaoberá hardvérom, softvérom a službami, bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na výskum, návrh, marketing, predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život ľudí. Medzi ponúkané produkty spoločnosti Acer patria počítače, monitory, projektory, servery, tablety, smartfóny a nositeľná elektronika. Spoločnosť Acer tiež vyvíja cloudové riešenia, ktoré podporujú internet vecí. V roku 2016, kedy Acer oslávila štyridsiate výročie svojho založenia, sa zaradila medzi päť najväčších počítačových firiem na svete.


Tablet Acer Enduro T1

Robustnosť na armádnej úrovni

Ovládajte dotykovú obrazovku tabletu pokrytú sklom CORNING® Gorilla® Glass s rukavicami alebo bez nich. Certifikát MIL-STD 810G dokazuje vysokú odolnosť tabletu Acer ENDURO T1. Nárazuvzdorné okraje a zosilnená konštrukcia chránia jeho komponenty, vďaka čomu tablet Acer vydrží pád z výšky 122 cm. Nechýba ani certifikát IP54 zaručujúci ochranu pred prachom a vodou.

Tablet Acer Enduro T1

Acer ENDURO T1 vám zaistí vyššiu produktivitu

Pomocou voliteľnej klávesnice možno tablet Acer ENDURO T1 rýchlo premeniť na 8“ notebook, ktorý vďaka procesoru MediaTek MT8385 a 4 GB systémovej pamäti LPDDR4 rýchlo zvládne veľa administratívnych úloh. Navyše možno na tento odolný tablet s 64 GB eMMC úložiskom nainštalovať širokú škálu aplikácií.

Tablet Acer Enduro T1

Silné zabezpečenie aj správa tabletu Acer ENDURO T1

Silné zabezpečenia je dôležitá vec a tablet Acer ENDURO T1 prichádza s tým najlepším. Sada Acer Enduro Manageability Suite (AEMS) chráni zariadenia a zrýchľuje nasadenie služieb a konfiguráciu systému na mnohých zariadeniach.


Tablet Acer Enduro T1

Príslušenstvo a funkcie

K dispozícii je množstvo príslušenstva, ako dodávaný remienok na ruku a voliteľný úchop, ručná klávesnica, ramenný popruh a čítačka čiarových kódov, ktoré pomáhajú používateľom získať z tabletu Acer ENDURO T1 viac úžitku.

Tablet Acer Enduro T1

Tablet ponúkne displej bez odleskov

Dotyková obrazovka s nulovou vzduchovou medzerou a sklom CORNING® Gorilla® bola navrhnutá pre náročné prostredie a poskytuje mimoriadnu odolnosť, čitateľnosť a odozvu. Presnosť a citlivosť 10-bodového dotykového senzoru tejto vodotesnej obrazovky tabletu Acer ENDURO T1 umožňuje skvelé ovládanie aj v rukaviciach.

Tablet Acer Enduro T1

Acer ENDURO T1 sa pýši dlhou výdržou na batériu

S tabletom Acer ENDURO T1 môžete pracovať po celú pracovnú dobu bez nutnosti dobíjania, a to vďaka dlhej, až 9-hodinovej výdrži na batériu.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka displeja
8" (20,32 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 1280 × 800 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
8" (20,32 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 1280 × 800 Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
64 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
128 GB (131 072 MB) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Model procesora
MediaTek MT8385 Hotovo!
Grafický čip
Mediatek Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
11 mm (1,1 cm) Hotovo!
Šírka
227,1 mm (22,71 cm) Hotovo!
Hĺbka
146,8 mm (14,68 cm) Hotovo!
Hmotnosť
496 g (0,5 kg) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Acer Enduro Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je popruch přes rameno případně přes ruku součástí dodávky? Je možné případně dokoupit ještě ochranný obal? Nikde ho v příslušenství nemohu najít.

Diskusia a poradňa k Acer Enduro T1 odolný
Príslušenstvo pre Acer Enduro T1 odolný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Enduro T1 odolný.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií