Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Acer Enduro T1 4GB/64GB čierny odolný

Zobraziť katalóg
Acer Enduro T1 4GB/64GB čierny odolný
Tablet – displej 10,1" HD 1280 × 800 TFT, Intel Celeron N3450 2,2 GHz, RAM 4 GB, kapacita úložiska 64 GB, pamäťová karta až 128 GB, WiFi, Bluetooth, zadný fotoaparát 5 Mpx, odolný podľa IP54, USB-C, batéria 6000 mAh, Windows 10 Pro
Kód:  NC022e5j Produktové číslo:  NR.R0SEE.001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Enduro T1 4GB/64GB čierny odolný

Tablet Acer Enduro T1 bude vaším verným parťákom, s ktorým je možné s ľahkosťou zvládnuť niekoľko činností. Dovolí vám pripojiť sa k internetu, zaznamenávať fotografie a videá, ale tiež používať praktické aplikácie alebo si zahrať hry. Tablet disponuje 10,1" displejom, ktorý využijete na pracovné aj študijné účely. Padne do oka aj hráčom a priaznivcom filmov. Všetky operácie a funkcie ovláda 4-jadrový procesor Intel Celeron N3450. Kapacita operačnej pamäte je 4 GB. Pre súbory, fotky aj videá je dostupná 64GB interná pamäť. Táto kapacita bude dostatočná pre väčšinu používateľov a umožní inštalovať desiatky aplikácií. Batéria má dostatočnú kapacitu 6000 mAh. Nepochybne oceníte aj jeho konektorovú výbavu USB-C, USB 2.0 a micro HDMI. Jeho ochrana dosahuje stupeň krytia IP54. Tablet Acer je súčasťou radu Acer Enduro.

Tablet Acer Enduro T1 4GB/64GB čierny odolný ...
Tablet Acer Enduro T1 4GB/64GB čierny odolný Zadná strana

Hlavné vlastnosti tabletu Acer Enduro T1 4GB/64GB čierny odolný

  • Vychutnajte si audiovizuálny obsah s tabletom Acer
  • Všetky operácie a funkcie riadia 4-jadrový procesor
  • Kapacita operačnej pamäte je 4 GB
  • Tablet je osadený 10,1" displejom
  • Iste vás poteší konektorová výbava USB-C, USB 2.0 a micro HDMI
  • Má ochranu na úrovni stupňa krytia IP54
  • Tablet Acer spadá do radu Acer Enduro
  • Tablet je chránený pokročilým bezpečnostným sklom Gorilla Glass
  • Hlavný zadný fotoaparát má rozlíšenie 5 Mpx
  • Tabletu Acer zabezpečuje energiu batéria s kapacitou 6000 mAh
  • Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií má vstavaný grafický čip Intel HD Graphics
  • Interná pamäť sa dá rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD vo veľkosti 128 GB
  • Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom zaistí WiFi a Bluetooth

Na displej tabletu Acer je príjemný pohľad

Každý okamih s tabletom Acer bude príjemne prežitý, pretože so svojím 10,1" displejom a HD 1280 × 800 rozlíšením servíruje obsah v kvalitnom spracovaní. Tablet je chránený už z výroby pokročilým bezpečnostným sklom Gorilla Glass, ktoré ho chráni pred vznikom škrabancov a mechanickým poškodením.

Tablet Acer Enduro T1 4GB/64GB čierny odolný Screen
Tablet Acer Enduro T1 4GB/64GB čierny odolný Bočný pohľad

Vytvárajte snímky kdekoľvek a kedykoľvek

Do výbavy na fotenie v tablete patrí 5Mpx zadný fotoaparát fotoaparát. S tabletom Acer budete natáčať videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Môžete očakávať dostatočné rozlíšenie fotografií.

Batéria tabletu vás nesklame

Tabletu Acer poskytuje energiu batéria s kapacitou 6000 mAh. Prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií zlepšuje grafický čip Intel HD Graphics, ktorý má potrebný výkon na efektívne spracovanie multimediálneho obsahu.

Tablet Acer Enduro T1 4GB/64GB čierny odolný Bočný pohľad

Tablet Acer vám ponúkne slušnú pamäť

Základné funkcie a operácie tabletu Acer sú riadené operačným systémom Microsoft Windows vo verzii Windows 10 Pro. Operačná pamäť tabletu poteší veľkosťou 4 GB, ktorá dovoľuje hrať hry a zároveň pracovať s viacerými aplikáciami naraz. Pre všetky vaše fotografie, videá a ďalšie súbory je k dispozícii vnútorná pamäť vo veľkosti 64 GB, ktorá cieli na tých najnáročnejších používateľov, teda si bez problémov poradí s veľkými dátovými súbormi a náročnými 4K videami. Pokiaľ vám pamäť tabletu predsa len nebude stačiť, môžete ju rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD do maximálnej veľkosti 128 GB.

Tablet Acer umožňuje variabilné formy komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám sprostredkuje WiFi a Bluetooth. Tablet s podporou WiFi vám umožní pripojiť sa k bezdrôtovým internetovým sieťam, čo zaisťuje rýchly prístup na internet v oblastiach s dostupným signálom. S využitím Bluetooth technológie možno bezdrôtovo prepojiť tablet s rôznymi zariadeniami, čo vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát bez použitia kábla.

Funkcie, ktoré sa hodia

Užite si každý okamih s tabletom Acer. Plusovým prvkom je rozhodne užitočný senzor, ako je gyroskop na interakciu s okolím. Tablet je vybavený gyroskopom, ktorý rozpozná polohu zariadenia a automaticky otočí obrazovku na optimálny používateľský zážitok.

Konektory:

USB-C, USB 2.0 a micro HDMI

Senzory:

gyroskop

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom)

Rozmery:

290 × 178 × 11,7 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

900 g

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka displeja
10,1" (25,65 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 1280 × 800 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
64 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
128 GB (131 072 MB) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Hotovo!

Výdrž a výkon

Kapacita batérie
6 000 mAh Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,2 GHz Hotovo!
Model procesora
Intel Celeron N3450 Hotovo!
Grafický čip
Intel HD Graphics Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Funkcie
Čítačka čiarových kódov, Gorilla Glass Hotovo!

Softvér

Operačný systém
Microsoft Windows Hotovo!
Verzia operačného systému
Windows 10 Pro Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
290 mm (29 cm) Hotovo!
Šírka
178 mm (17,8 cm) Hotovo!
Hĺbka
11,7 mm (1,17 cm) Hotovo!
Hmotnosť
900 g (0,9 kg) Hotovo!
Stupeň krytia
IP54 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Nabíjačka (adaptér s káblom) Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Acer Enduro Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
» Všetky tablety pre študentov
» Všetky herné tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň Chcem sa opýtať na čítačku čiarového kódu. Funguje ako štandardná že načítaný výsledok vráti ako vstup z klávesnice ?

Dobrý den, může se tablet aktualizovat na Windows 11? A lze ho nějakým způsobem připojit na monitor a klávesnici? Například přes dokovací stanici? Pokud ne, tak mi prosím poraďte, který tablet by to zvládnout mohl. Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den, dva dotazy: 1) Jaká je citlivost GPS přijímače? Jedná se o integrovaný GPS čip? 2) Je tablet kompatibilní s GNSS modulem U-Blox? viz: Odkaz do neznáma Předem mockrát děkuji za odpověď, Jakub Havlík

Dobrý den, jaká verze Windows je v tabletu? Potřebujeme Windows 10Pro. Na stránkách Aceru uvádějí verzi Windows 10Pro. Děkuji

Dobrý den, existuje k tomuto tabletu nabíječka / napáječ do autozásuvky 12 V ? Jaký způsob nabíjení prostřednictvím USB C portu tablet používá ? (PD-Power Delivery - pokud ano, jakou verzi ? QC - pokud ano, jakou verzi ?) Děkuji Vladan Mickerts

Diskusia a poradňa k Acer Enduro T1 4GB/64GB čierny odolný
Príslušenstvo pre Acer Enduro T1 4GB/64GB čierny odolný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Enduro T1 4GB/64GB černý odolný.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií