AD elektro Star Wars

Acer Xplova X5

Zobraziť katalóg
Acer Xplova X5
Cyklocomputer na zaznamenávanie športových výkonov, sledovanie tepovej frekvencie, navigácia, vstavaná kamera
Kód:  ces6f001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Xplova X5

Spoločnosť Acer okrem počítačov, notebookov a inteligentných telefónov rozširuje svoj záber na ďalší zaujímavý sortiment. Cyklocomputer Acer Xplova X5 je pohľad do budúcnosti pre všetkých milovníkov cyklistiky. Celá škála funkcií sa totiž rovnako dobre hodí špičkovému profesionálovi, ale tiež víkendovému hobby jazdcovi.

Hlavné prednosti

  • Integrovaná kamera s rozlíšením 720p
  • Live Tracking - online prenos dát (3G modem)
  • Záznam a zobrazenie cyklistických dát - kadencie, tepovej frekvencie, rýchlosti, polohy ...
  • Prispôsobiteľný grafický displej dobre čitateľný na slnku
  • Batéria s výdržou 16 hodín
  • vodoodolnosť IPX7
  • Podpora rozhrania ANT+
  • Bezplatné OpenStreet mapy

Moderný tachometer s pestrou škálou funkcií

Acer Xplova X5 vyzerá ako telefón, ktorý si ľahko pripevníte na riadidlá svojho bicykla. Je totiž odolný proti vode podľa štandardu IPX7 a na pohodlné vonkajšie použitie disponuje tiež špeciálnym displejom, ktorý poskytne výbornú čitateľnosť údajov. Cyklocomputer tak sníma nielen aktuálnu rýchlosť, ale tiež vie komunikovať s ďalším príslušenstvom pomocou protokolu ANT+.

Vstavané mapové podklady využívajú vrstvy Free OSM Map a budú vás príjemne navigovať do zvoleného cieľa. Zariadenie má aj slot pre SIM kartu a tým pádom prístup do internetu. S dodávanou aplikáciou tak bude mať ktokoľvek zo zvolených ľudí okamžitý prístup k vašej polohe a aktuálnemu športovému výkonu. Nechýba ani integrovaná kamera v smere jazdy, ktorá podľa zvoleného režimu kontinuálne sníma video alebo zachytáva obrázky.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Těšíme se? Jako fakt? Po roce od představení? wow....

Diskusia a poradňa k Acer Xplova X5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Xplova X5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Xplova X5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Xplova X5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Xplova X5.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií