AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AEE WiFi diaľkový ovládač

Zobraziť katalóg
AEE WiFi diaľkový ovládač
– pre MagiCam S70
Kód:  CH501r

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEE WiFi diaľkový ovládač Predaj skončil

AEE WiFi diaľkový ovládač

Integrovaný WiFi prijímač v kamere umožňuje jej ovládanie skrze tento diaľkový ovládač. Kameru môžete ovládať až na vzdialenosť 100 metrov. S týmto ovládačom môžete na diaľku fotiť, natáčať ale aj využívať ďalšie pokročilé funkcie. Diaľkové ovládanie je prachotesné a vodoodolné do 1 metra podľa štandardu IP67.

Vďaka odopínateľnej 360° otočnej klipe (súčasť balenia) si môžete ovládanie pripnúť napríklad na opasok či odev. Vynikajúca možnosť uchytenia ovládača je tiež podporená nalepovacími suchými zipsami (súčasť základného balenia). Ovládač tak môžete umiestniť na miesta, kde ovládač často používate, ako je napríklad palubná doska vášho automobilu, cyklistické riadidlá a podobne. Pomocou bočných držiakov je možné ovládač prichytiť na remienok (súčasť základného balenia) a mať ho umiestnený napríklad miesto hodiniek, prípadne na inom doplnkovom príslušenstve či miestach, kde ho jednoducho pomocou pásku pripevníte. Pri voľbe umiestnenia ovládania vďaka širokým možnostiam upevnenia nebudete nijako obmedzovaný.

Prístroj jednoducho umožňuje diaľkové ovládanie kamery tam, kde je ručná obsluha nemožná či komplikovaná.

Parametre a špecifikácia:
Kompatibilita: AEE magicae S70

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Connect fail.

Dobry den nelze mi sparovat s modelem AEE S71T ovladac nenajde kameru.Telefon se ke kamere pripoji hned ale ovladac pise remote fail.dekuji za odpoved

Jaky kabel pouzit pro nabijeni?

Diskusia a poradňa k AEE WiFi diaľkový ovládač
Príslušenstvo pre AEE WiFi diaľkový ovládač Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEE WiFi dálkový ovladač. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AEE WLAN Fernbedienung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEE WLAN Fernbedienung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AEE WiFi távirányító.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií