Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black

Zobraziť katalóg
ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black
4,7 14 hodnotení
Tablet - MT8127 Quad Core 1,3 GHz, dotykový 10,1" 1280×800 IPS, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microSD až 64GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 2x kamera 2MPx + 0,3MPx, Micro USB, 4060mAh batéria, Android 5.0
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  RL5050a1 Produktové číslo:  8079-2AALCZ1 Stránky výrobcu
ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black Predaj skončil

ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black

Elegancia a solídny výkon za priaznivú cenu

Kompaktný a vysoko mobilný tablet Alcatel PIXI 3 (10) je stvorený na prácu a zábavu. Na prvý pohľad zaujme elegantným čierno-sivým vzhľadom so zaoblenými hranami a hrúbkou len 9,5 mm. Vďaka širokej konektivite môžete surfovať na internete, používať GPS navigáciu, zdieľať obrázky, sledovať filmy alebo počúvať hudbu. Vstavaný fotoaparát umožní zhotovovať snímky a vďaka hlasovým funkciám môžete tablet používať aj na prijímanie hovorov.


Kľúčové vlastnosti tabletu Alcatel Pixi 3 Volcano Black

  • Veľký 10" displej s IPS technológiou
  • Elegantný čierno-sivý design
  • Zadný a predný fotoaparát
  • Operačný systém Android 5.0
  • Štvorjadrový procesor MediaTek
  • Rozšírenie pamäte microSD kartou
  • Bezdrôtová technológia WiFi

Kvalitný 10" displej

Na priestrannom 10" displeji s technológiou IPS a HD rozlíšením si pohodlne vychutnáte všetok multimediálny obsah v úžasných živých farbách. Pohodlné sledovanie filmov a fotografií zaručí široký uhol zobrazenia až 178° a to aj pri automatickom otáčaní obrazu.


Prispôsobte si tablet svojim potrebám

Alcatel PIXI 3 (10) ponúka celý rad príslušenstva, vďaka ktorému si môžete svoj tablet prispôsobiť vlastnému štýlu. Odnímateľný farebný kryt sa dodáva v troch jasných farbách. Pre uľahčenie práce je možné dokúpiť praktický kryt so stojanom a klávesnicou.


Už vám nič neutečie

Žiadna momentka vám neunikne vďaka zadnému 2 Mpx fotoaparátu. Pre organizovanie videohovorov s vašou rodinou a priateľmi je k dispozícii predná kamera s rozlíšením 0,3 Mpx. Vďaka podpore WiFi a Bluetooth môžete ľahko zdieľať urobené snímky alebo byť neustále v kontakte s vašimi najbližšími.


Svižný chod

O plynulý chod systému Android 5.0 sa postará štvorjadrový procesor MediaTek spoločne s 1 GB operačnej pamäte. Pre ukladanie súborov je k dispozícii 8 GB interná pamäť, ktorú možno rozšíriť microSD kartami. K tabletu je možné pripojiť ďalšie zariadenia, ako sú USB disky, digitálne fotoaparáty, tlačiarne a ďalšie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o řešeni toho že aplikace nelze přesouvat je to docela problém při interní paměti 8 GB prosím o rychlé řešení a nebo o novou verzi androidu která to již zvládne !!!! přesouvat aplikace zvládá i table za 600 kč !!!!!

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli, tento tablet podporuje USB-OTG. Děkuji za odpověď

ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black - 1/ if I pay for the First Start package, can you instal all my basic software in English? 2/ is there an English manual for this tablet?

Dobrý den, lze na tomto tabletu aktualizovat operační systém bez nebezpečí změny funkcí? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jde na verzi tohoto androidu (tabletu) převádět aplikace (hry) na SD kartu ? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den potřeboval bych vědět jestli to má HD displej prostě aby to umělo přehrávat v 720p

Dobrý den, prosím jakou klávesnici by jste doporučili pro tablet Alcatel one touch pixy 10 ? Děkuji za odpověď. Egermayerová

Dobrý den, má tento tablet funkci Screen Mirroring? Resp. je jej možno napojit na Samsung Smart TV? Děkuji za odpověď. T. Brandová

Diskusia a poradňa k ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black
Príslušenstvo pre ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií