Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Aligator K50 eXtremo LTE červený

Zobraziť katalóg
Aligator K50 eXtremo LTE červený
2,5 8 hodnotení
Mobilný telefón – 2.4" TFT 320 × 240, 4-jadrový procesor, interná pamäť 4GB, zadný fotoaparát 5Mpx, GPS, Glonass, LTE, Jack (3.5mm) a USB micro, vodoodolný podľa IP68, dual SIM + pamäťová karta, nárazuodolný, neblokovaný, batéria 2500mAh, KaiOS
Kód:  AL3033b1 Produktové číslo:  AK50BR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Aligator K50 eXtremo LTE červený

Mobilný telefón Aligator K50 eXtremo LTE červený Screen

Aligator K50 eXtremo LTE červený na prvý pohľad prezrádza, že ide o smartfón. S ním budete môcť byť online na sociálnych sieťach, vyhotovovať fotografie a natáčať videá. Operačná pamäť zariadenia je vybavená kapacitou 0,5 GB. Na dáta a súbory je pripravená vnútorná pamäť s objemom 4 GB, ktorá je dostatočná na inštaláciu základných aplikácií a zbierku dôležitých fotiek. Smartfónu Aligator K50 eXtremo LTE červený poskytne dostatok energie batéria s kapacitou 2500 mAh. Nemenej dôležitým prvkom je konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB micro. Konštrukciou tela poteší priaznivcov odolnejších zariadení, je vysokoodolný aj pri páde. Medzi najväčšie výhody patrí vodoodolnosť tohto mobilného telefónu. Disponuje totiž stupňom krytia IP68.

Mobilný telefón Aligator K50 eXtremo LTE červený Bočný pohľad

Mobil je jednoducho klasický tlačidlový telefón. Bude vám vyhovovať, pokiaľ je pre vás rozhodujúcim kritériom jeho jednoduché ovládanie a výdrž a k spokojnosti vám stačí skôr základné funkcie. Umožní volanie, textové správy aj organizačné funkcie typu kalendára či budíka, ale zároveň umožní pripojiť sa k internetu pomocou LTE alebo WiFi. Samozrejmou funkcionalitou je Bluetooth prepojenie s ostatnou elektronikou. Do pokročilejších funkcií potom možno zahrnúť práca s GPS signálom. Tento model podporuje aj MMS. Praktická je možnosť využívať hneď dve SIM karty a to bez obsadenia slotu pre pamäťovú kartu. Pokiaľ nebudete spokojní s výdržou batérie, možno ju vymeniť. Pevná kostra jeho tela je ďalej chránená vodoodolnosťou a je schopná odolať aj väčším nárazom. Hodnota stupňa krytia u tohto modelu je IP68.

Dôležité prednosti telefónu Aligator K50 eXtremo LTE červený

  • SIM karty v konfigurácii dual SIM + pamäťová karta
  • Tlačidlový telefón pre každého, kto dáva prednosť jednoduchému ovládaniu
  • Pevná konštrukcia odolná proti nárazu
  • Má zvýšenú odolnosť voči vode
  • Zadný fotoaparát zariadenia disponuje rozlíšením 5 Mpx
  • LTE na príjem rýchleho internetu
  • Mobilný telefón zvláda pripojenie k sieti pomocou WiFi
  • Mobil ALIGATOR má hlavný slot pre SIM kartu typu Micro SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Normálna SIM
Mobilný telefón Aligator K50 eXtremo LTE červený Vlastnosti/technológia

Obrazovka a fotovýbava mobilu Aligator K50 eXtremo LTE červený

Veľmi kompaktný displej telefónu vám sprostredkuje nižšie, ale dostatočne prehľadné rozlíšenie. Je postavený na technológii TFT. Výbavu na fotenie zastupuje v mobile Aligator K50 eXtremo LTE červený zadný fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx. Poslúži na zachytenie základných, nenáročných fotografií.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
2,4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
320 × 240 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM + pamäťová karta Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
2,4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
320 × 240 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM + pamäťová karta Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
5 Mpx Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
2 500 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vymeniteľná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
0,5 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
4 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
512 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,1 GHz (1 100 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
KaiOS Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Jaká je přibližná velikost písmen při psani sms a na displeji-daji se zvětšit.Při volani a sms zprav se zobrazí -jméno i čislo volajiciho.

Dobrý den, lze s tímto mobilem platit bezkontaktně?

Mám Aligator 50k extreme. A nejdou mi ve WhatsUp nastavit skupiny. Co vy na to? Je to moje chyba, nebo softwaru? Jiří Horsky

Dobrý den,lze s tímto telefonem uskutečnit hovory přes WiFi (Vowifi)?

Dobrý deň, má už ten fotoaparát konečne normálnych 5Mpx alebo je to znovu len umelá interpolarizácia z 2Mpx na 5Mpx ako to bolo pri starších modeloch Aligátora? Myslím si, že je to dosť zásadná informácia, aby neboli kupujúci nalákaný na 5Mpx foťák a pri tom je to len 2Mpx a tomu zodpovedá aj tá príšerná kvalita fotiek.

Dobrý den, nedaří se mi na Aligator stáhnout aplikace Spotify. Dělám něco špatně, nebo na telefonu tato aplikace nefunguje? Díky, Zuzana

Dobrý den, podporuje telefon verzi systému KaiOS 3.0 - Gecko? Pokud ne, máte v nabídce jiné telefony s podporou této verze? Děkuji.

Aligator K50 eXtremo - lze upřesnit jaké obsahuje tento mobilní telefon funkce? Zda obsahuje kalendář, kalkulačku, T9, kolik lze uložit kontaktů, kolik lze uložit událostí do kalendáře a pod.

Dobrý den, mám pár dotazů k telefonu Aligator K50 eXtremo LTE. 1/ Telefon má wifi i mobilní data LTE, funguje také jako wifi hot-spot, resp. lze použít jako mobilní modem např. pro notebook ? 2/ Telefon má bluetooth, bude fungovat s bluetooth handsfree - auto, sluchátka ? Setkal jsem se už s telefonem, který bt měl ale jako hf nefungoval. 3/ Má telefon funkci budíku/časovače ? 4/ Jaká je +/- výdrž baterie při osazení dvěma sim a pohybu ve volném terénu s voláním cca 10 min denně ? Děkuji za odpovědi

Diskusia a poradňa k Aligator K50 eXtremo LTE červený
Príslušenstvo pre Aligator K50 eXtremo LTE červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator K50 eXtremo LTE červený.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií