Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Samsung Galaxy AI

Aligator RX500 eXtremo, čierny

Zobraziť katalóg
Aligator RX500 eXtremo, čierny
3,0 3 hodnotení

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Aligator RX500 eXtremo, čierny

vlastnosti telefónu

155,6 mm

vypnuté
Aligator RX500 eXtremo černý

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

81,6 mm

vypnuté
Aligator RX500 eXtremo černý

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

13,4 mm

Hmotnosť telefónu: 128 g

Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Adroid 5.5.1

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 500 mAh

výdrž batérie

MicroSim

2× Micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

81,6 × 155,6 × 13,4 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

8 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

micro SD

slot na pamäťové karty

Váha

236 g

hmotnosť telefónu

Outdoorový vodotesný smartfón v čiernej farbe od firmy Aligator, ktorá sa na tieto typy telefónov špecializuje. RX500 spĺňa certifikáciu IP68. Tá zaručuje, že telefón vydrží aj v tých najdrsnejších podmienkach a zvládne akúkoľvek úlohu za každého počasia. Je teda skvelou voľbou pre vaše outdoorové aktivity. Srdcom telefónu je štvorjadrový procesor s 3D akcelerátorom s frekvenciou 1,2 GHz a operačná pamäť 1 GB. Táto výbava poskytuje dostatočný výkon pre 5" IPS displej. Telefón je zároveň Duo SIM, čo vám umožní pohodlne oddeliť pracovný a súkromný život.

Kľúčové vlastnosti

  • Odolná konštrukcia a tvrdené sklo
  • 1,2 GHz štvorjadrový procesor s grafickým akcelerátorom
  • 5" IPS displej s HD rozlíšením 720×1 280 px
  • Rozšíriteľná pamäť až na 8 GB
  • 13 Mpx fotoaparát s LED svetlom
  • Operačný systém Android 5.1.1

Kvalitný a odolný displej

Veľký 5-palcový displej s rozlíšením 720×1 280 pixelov dosahuje vysokej ostrosti a jemnosti obrazu. Môžete si tak pohodlne zobraziť mapu cesty alebo stavebné plány. Navyše sa nemusíte obávať jeho poškodenia. S technológiou IPS sa pýši verným podaním farieb a širokými pozorovacími uhlami. 

Fotoaparát do každého počasia

Dva fotoaparáty vám umožnia zvečniť všetko, s čím sa na svojich cestách stretnete. Predný fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx môžete využiť pre klasické selfíčko a uchovať si tak vaše nezabudnuteľné momenty, alebo ho použiť na videohovory. So zadným 13 Mpx fotoaparátom s automatickým zaostrením a prisvetľovacou LED diódou urobíte ostré a detailné fotografie. Môžete pri tom využiť širokú škálu módov, ktoré vám uľahčia prácu pri fotení krajiny alebo interiérov. 

Čo dokáže telefón s normou IP68

Obrnený RX500 znesie pobyt v náročných podmienkach. Či už sa s ním nachádzate v prašnom prostredí stavby, alebo v letnom prudkom daždi, nesklame vás. Ustojí pády a otrasy pri športe alebo v prírode, zvládne aj vysoké teplotné výkyvy pri zimných výpravách. Telo telefónu je pogumované a samotný displej chráni tvrdené sklo Dragontrail, ktoré slúži pre ochranu pri páde či náraze a odolá zaťaženiu až 60 kg. Vďaka nemu displej tiež odolá prípadným škrabancom a eliminuje riziko prasknutia. 

Ďalšou outdoorovou vlastnosťou tohto telefónu je vodotesnosť. Norma garantuje, že telefón vydrží pod vodou minimálne 30 minút v hĺbke až 1,5 metra. Nie je však určený pre dlhšie potápanie vo väčších hĺbkach.

Príslušenstvo:

nabíjačka, USB kábel, návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1280 × 720 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM + pamäťová karta Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
5 Mpx Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 500 mAh Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
1 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
8 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.1 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u zakoupeného přístroje po připojení nabíječky se zobrazí ikonka s bleskem, ale rozkliknutím stavu dobíjení to hlásí, že nabíjení neprobíhá a stále to ukazuje stejný stav 50% nabití. Nemá se někde něco např. odblokovat u baterie?

dobrý den, je potřeba použít ochranou folii displeje? popřípadě kde se dá sehnat Děkuji Pavel

Dobrý den, zakoupený mobilní telefon aligator rx500 extremo má už po 2 měsících používání, poškozenou ochranou folii. Dá se fólie nebo tvrzené sklo dokoupit a kde?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat proč tak rychle skončil prodej mobilního telefonu Aligator RX500 eXtremo? Jedná se o stáhnutí produktu z důvodu nějaké zásadní vady, nebo jste ukončili spolupráci s dodavatelem? Delší dobu sleduji zda-li se objeví ve větším počtu uživatelské recenze a rád bych věděl proč jeho prodej skončil. Děkuji za odpověď. Nepotřebuji podrobnosti, stačí pouze zda-li to byl problém s výrobky (kvalitou nebo tak...), nebo jestli se jedná pouze o dodavatelský problém. Děkuji.

Dobrý den,chtěl bych u vás koupit tento produkt,ale mám staré velké sim karty,máte na prodejně u techniků kleště na zmenšení sim karet na velikost micro sim????

Dobrý den, má možnost rozsvícení baterky tak, jako ho má Samsung Xcover, tedy přidržením bočního tlačíta, nebo pouze přes display tak, jako většina ? Děkuji Petr

Dobrý den,jaká je výdrž telefonu?

Dobrý den, je u telefonu Aligator RX500 eXtremo indikační dioda zmeškaného hovoru, přijaté sms atd ? Děkuji

Dobrý den, je to cca 14 dní co jsem mobil koupil. S výdrží jsem spokojen, ale nechápu proč některé položky a že jich není zrovna málo jsou v EN, třeba u foťáku je téměř 50% a některé věci jsou popsané čistě anglicky, přitom mám jasně nastavenou češtinu. Je mobil vůbec určen pro český trh, nebo to je pouze chyba SW?

Diskusia a poradňa k Aligator RX500 eXtremo, čierny
Príslušenstvo pre Aligator RX500 eXtremo, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator RX500 eXtremo černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RX500 schwarzes Alligator Extremen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RX500 schwarzes Alligator Extremen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RX500 fekete alligátor szélsőségek.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií