Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AlzaPower AluCore Lightning MFi 1 m Black

Zobraziť katalóg
AlzaPower AluCore Lightning MFi 1 m Black
4,8 1537 hodnotení
Dátový kábel prepájací, dĺžka 1 m, male konektory: 1× USB-A (USB 2.0), 1× lightning, kovové telo, VelcroStrap+ a MFI certifikácia, rovné zakončenie
Kód:  AEY0501 Produktové číslo:  APW-CBMFI0010 Stránky výrobcu
AlzaPower AluCore Lightning MFi 1 m Black Predaj skončil

AlzaPower AluCore Lightning MFi 1 m Black

Pre iPhone ako stvorený

Tento kábel konečne vyrieši všetky vaše bežné problémy s káblami. Neničí sa, pretože vďaka špeciálnej konštrukcii a nylonovému opleteniu vydrží až 8 000 ohybov konektora. Ľahko sa prenáša vďaka sťahovacej páske VelcroStrap+ a je oficiálne certifikovaný na použitie s Apple zariadeniami.

AlzaPower AluCore Lightning MFi 1m Black

Jediný kábel,
ktorý potrebujete

Podporuje rýchle nabíjanie, je vyrobený z tých najlepších materiálov, skvele vyzerá a je certifikovaný MFi. To všetko za takú skvelú cenu, že tento kábel nemá konkurenciu.
AlzaPower AluCore Lightning MFi 1m Black

Made for iPhone (MFi)

Ak chcete mať istotu maximálneho výkonu a kompatibility, je nutné používať výhradne káble s certifikáciou MFi. Spoločnosť Apple je v tejto oblasti maximálne prísna a my máme radosť, že káble radu AlzaPower túto certifikáciu spĺňajú.

Konečne odolný
kábel

Kábel je zakončený konektormi z odolného kovového tela. Nielen, že to predlžuje životnosť kábla, ale dodáva mu to aj signifikovaný prémiový vzhľad AlzaPower káblov.
AlzaPower AluCore Lightning MFi 1m Black

Nič neskrývame

Vodiče samotného kábla sú vyrobené z prvotriednej pocínovanej medi a kvalitného PVC, ktoré káblu zaručujú pružnosť a odolnosť. Na vonkajšie opletenie kábla sme po dlhšom testovaní zvolili balistický nylon so životnosťou až 10 000 ohybov.

AlzaPower AluCore Lightning MFi 1m Black

Go green
with Alza

Sme ohľaduplní k životnému prostrediu, a preto naše produkty dodávame v recyklovateľnom frustration-free balení. Buďte green s AlzaPower.

AlzaPower AluCore Lightning MFi 1m Black
AlzaPower AluCore Lightning MFi 1m Black

Rodina produktov AlzaPower

Produkty AlzaPower sme navrhovali tak, aby spĺňali najvyššie štandardy. Aj vďaka tomu môžeme garantovať špičkovú kvalitu každého jednotlivého produktu a poskytnúť nadštandardné služby. Preto vám v prípade poruchy ponúkame u väčšiny našich produktov okamžitú výmenu za nový kus, a to na všetkých pobočkách.

AlzaPower AluCore Lightning MFi 1m Black

Detailná
špecifikácia

  • Oficiálna certifikácia Apple MFi
  • Konektory: USB-A <-> Lightning
  • V balení praktická sťahovacia páska
  • Podpora rýchleho nabíjania
  • Určený pre Apple iPhone, iPad, iPod a ďalšie zariadenia s konektorom Apple Lightning

Parametre a špecifikácia

Typ
Prepojovací kábel Hotovo!
1. Male konektor – Typ
USB-A Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
USB 2.0 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
2. Male konektor – Typ
Lightning Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsou v nejbližší době v plánu i jiné barvy?

Dobrý den, dosud velká spokojenost s kvalitou za tuto cenu. Po poslední aktualizaci na iOS 13.1.3 kabel nenabíjí. iPhone ho odmítá jako neoriginální příslušenství (restart i ostatní pokusy selhaly) Budete to nějakým způsobem řešit? Děkuji za info

Dobrý den, tento produkt mi nejde zakoupit. Je u něj uvedené tlačítko "Vyberte variantu". Když na něj kliknu, hodí mě to na zápatí stránky a to je vše. Jak jej mohu prosím koupit?

Dobrý den, podporuje tento kabel rychlo nabijení?

Dobrý den, mohu se prosím zeptat, jaký je rozdíl mezi tímto kabelem a "AlzaPower Core Lightning MFi (C89)"? Děkuji.

Mozem poprosit rozdiel medzi tymito dvoma typmi? Potrebujem to na aj iPhone: https://www.alza.sk/alzapower-alucore-lightning-mfi-1-m-black-d5274183.htm#recenze alebo https://www.alza.sk/alzapower-rapid-core-super-charge-5a-usb-c-1-m-cierny-d5663796.htm#discussionPosts Plus potrebovala by som k tomu doplnit kus, co ide priamo do zasuvky, prosim o link na produkt. Dakujem.

Dobrý den, koncovka je i na iphone 6 ? Děkuji

Dobrý den, plánujete tento kabel také v provedení USB-C na Lightning? Děkuji

Do buducna odkaz na overenie : Odkaz do neznáma

Dobrý den, můžu tímto kabelem nabíjet IPhone 8 z USB v notebooku? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k AlzaPower AluCore Lightning MFi 1 m Black
Príslušenstvo pre AlzaPower AluCore Lightning MFi 1 m Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaPower AluCore Lightning MFi 1m černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AlzaPower AluCore Lightning MFi 1 m Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AlzaPower AluCore Lightning MFi 1 m Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AlzaPower AluCore Lightning MFi 1m Black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií