Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Amazfit Band 7 Black

Zobraziť katalóg
Amazfit Band 7 Black
4,4 51 hodnotení
Fitness náramok – pre mužov aj ženy, s ovládaním v češtine, AMOLED displej, dotykový displej, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu, vlastné ciferníky, predpoveď počasia, always On Display, režim spánku/nerušiť, budík, dátum, kalendár a stopky, vhodný na beh, cyklistiku, jógu, golf, plávanie, vodoodolnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 672 h, materiál puzdra plast
Kód:  XIgt402b1 Produktové číslo:  6418

Amazfit Band 7 Black

Zdolávajte prekážky inteligentnejšie! S unisex fitness náramkom získate kompletný prehľad o svojom výkone. Nikdy na svoje ciele nezabudnete a budete v sebe udržiavať túžbu ich prekonať. Hranatý ciferník fitness náramku vás neochudobní o žiadne podstatné informácie. Displej s uhlopriečkou 1,47" je dostatočne veľký na to, aby ste mali všetky dôležité dáta pohromade a pritom prehľadne. Na ovládanie potrebuje iba váš dotyk, takže sa vám náramok bude nosiť ešte pohodlnejšie. Neladí vám farba remienka s vašim dnešným outfitom? Žiadny problém, jednoducho ho vymeníte za inak sfarbený. Je určený na obvod zápästia od 16,6 cm do 23,3 cm. Na výrobu fitness náramku Amazfit boli použité kvalitné materiály, ktoré spoľahlivo vydržia všetky prednastavené aktivity. Výrobným materiálom puzdra je plast. Chemicky tvrdené sklíčko dokáže ochrániť tie najcitlivejšie súčiastky náramku. Remienok tvorí silikón, ktorý prispieva k perfektnému vzhľadu náramku. V balení sa okrem fitness náramku Amazfit nachádza dobíjací kábel.

Fitness náramok Amazfit Band 7 Black ...
Fitness náramok Amazfit Band 7 Black ...

Zásadné vlastnosti fitness náramku Amazfit Band 7 Black

  • Fitness náramok Amazfit sa stane dôležitým ukazovateľom vášho fyzického výkonu
  • Charakterizuje ho hranatý ciferník
  • Priemer displeja je 1,47"
  • S pohodlným dotykovým ovládaním
  • O prepojenie s vaším zariadením sa postará Bluetooth
  • Prepojiť ho môžete s operačným systémom Android a iOS
  • Nechýba ani vodotesné vyhotovenie
  • Vymeňte si remienok za nový a získajte úplne nový vzhľad
  • Záznam športovej aktivity motivuje k lepším výkonom
  • Okrem zobrazovania času disponuje smart funkciami
  • Praktickou a neoceniteľnou funkciou je hlasové ovládanie
  • Hmotnosť fitness náramku Amazfit je 28 g
  • Pri používaní maxima funkcií vám batéria vydrží 672 h
  • Batériu stačí nabiť raz za 432 h

Fitness náramok Amazfit disponuje množstvom funkcií

Fitness náramok Amazfit perfektne ozdobí vaše zápästie pri každodennom nosení. Jednou zo zaujímavých funkcií je podpora a meranie športových aktivít. Môžete sa úplne sústrediť na svoje športové výkony, zatiaľ čo náramok sa bude zaoberať spracovaním najrôznejších dát. V prípade, že bude vaša aktivita nízka, náramok zareaguje vibráciami. Svoje zdravie upevníte nielen pravidelným tréningom, ale aj tým, že budete dbať na najrôznejšie zdravotné odporúčania. Niektoré z nich sú dôležitými ukazovateľmi celkového zdravia. Medzi obľúbenými vymoženosťami nájdeme integrované hlasové ovládanie náramku. Iba nahlas vyslovíte svoju požiadavku a náramok pustí hudbu, či vyhľadá predpoveď počasia. Fitness náramok Amazfit bude plniť úlohu dokonalého pomocníka.

Fitness náramok Amazfit Band 7 Black ...
Fitness náramok Amazfit Band 7 Black ...

S fitness náramkom Amazfit Band 7 Black budete vždy vpredu

Na ľahké prepojenie náramku Amazfit s inteligentným mobilom bude potrebná Bluetooth technológia. Mobilný telefón tak môžete nechať v zásuvke alebo šatníkovej skrinke a po prepojení s fitness náramkom sa vám budú notifikácie zobrazovať na displeji náramku. Prehľadný displej vám dovolí pohodlne kontrolovať notifikácie z telefónu, napríklad prichádzajúci hovor, odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, messenger, sociálne siete, kalendár a e-mail. Fitness náramok Amazfit komunikuje s operačným systémom Android a iOS. Na jeho vlastné fungovanie je prednastavený Zepp OS. Fitness náramok je vybavený smart funkciami pre hodinky, ktoré vám zjednodušia každý váš deň. K výhodám patrí vodotesné vyhotovenie, takže s náramkom môžete plávať v bazéne alebo sa sprchovať v sprche.

Vysoká kapacita batérie fitness náramku Amazfit Band 7 Black

Dôležitým rysom fitness náramku je, aby bol ľahký, tenký a dlho vydržal na jedno nabitie. To všetko náramok Amazfit Band 7 Black spĺňa. Náramok si môžete na ruke ponechať celý deň, a to vďaka jeho nízkej hmotnosti 28 g. Náramok Amazfit ponúka kapacitu batérie, ktorá pri bežnom používaní dosahuje 432 h a pri chode všetkých funkcií vydrží 672 h.

Fitness náramok Amazfit Band 7 Black ...

Športové aktivity:

Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Turistika a Veslovanie

Fitness náramok Amazfit Band 7 Black ...

Funkcie merania športu:

krokomer, tepová frekvencia, detekcia začatia aktivity, vzdialenosť, záznam trasy, výpočet kalórií, rýchlosť, tepové zóny, podpora aplikácie Strava, intervalový tréning a tempo

Zdravotné funkcie:

meranie saturácie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie úrovne stresu, dychové cvičenia, sledovanie menštruačného cyklu a pripomenutie pohybu

Smart funkcie:

hľadanie mobilu, vlastné ciferníky, predpoveď počasia, always On Display, režim spánku/nerušiť, budík, dátum, kalendár a stopky

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
672 h (28 d) Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Určenie
Unisex Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
24,36 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Dotykový displej Hotovo!
Hmotnosť
28 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!
Hlasový asistent
Alexa (nie je podporované CZ, SK, HU) Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!
Správy
Prednastavené odpovede na správy (iba Android) Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Zepp OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
16,6 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
23,3 cm Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
672 h (28 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
432 h (18 d) Hotovo!
Kapacita batérie
232 mAh Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě, proč můj předešlý dotaz zmizel aniž bych na něj dostal odpověď, zajímá mě, zda náramek měří i patra a zda je schopný, stejně jako fitbit měřit spálené kalorie přes celý den, nebo pouze v aktivní zóně. Děkuji předem za odpověď a prosím tentokrát můj dotaz nemazat bez odpovědi!

Dobrý den, mají vestavěné GPS?

Dobrý den, koupila jsem si tento náramek, který na mě ovšem "mluví" jen rozsypaným čajem. Čínsky neumím a tak ani netuším, kde v nastavení mám najít možnost přehodit to alespoň do angličtiny. Stáhla jsem i aplikaci Zepp Life, ale nenabízí se mi žádná aktualizace a s čínštinou to ani nehnulo. Poradíte mi co s tím? Předem díky za pomoc.

Dobry den, naramok chcem kupit otcovi ale on nema smartphone, je nutne mat smartphone pri tomto narmaku alebo sa da pozivat aj bez neho?

Umí notifikace ?

Diskusia a poradňa k Amazfit Band 7 Black
Príslušenstvo pre Amazfit Band 7 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Band 7 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazfit Band 7 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazfit Band 7 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazfit Band 7 Black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií