Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AP+ plus nový vizuál

AMD RYZEN 7 2700X

Zobraziť katalóg
AMD RYZEN 7 2700X
4,9 88 hodnotení
Procesor 8-jadrový, 16 vláken, 3.7GHz (TDP 105W), Boost 4.3 GHz, 16MB L3 cache, socket AMD AM4, Pinnacle Ridge, box chladič, Wraith Prism RGB
Kód:  BD750i2 Produktové číslo:  YD270XBGAFBOX

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMD RYZEN 7 2700X

8-jadrový Ryzen 7 2700X

Spoločnosť AMD práve uvádza na trh očakávané procesory Ryzen 2000 pod kódovým označením Pinnacle Ridge. Medzi očakávané novinky patrí najmä navýšenie pracovných frekvencií aj oficiálna podpora operačných pamätí DDR4 na frekvencii 2 933 MHz. Novinka v podobe osemjadrového procesora AMD Ryzen 7 2700X sa šplhá až na celých 4,3 GHz a svojím poňatím je vhodná pre tých najnáročnejších používateľov.

8

Počet jadier

16

Počet vlákien

3,7 GHz

Základná frekvencia

4,3 GHz

Boost frekvencia

Predstavujeme AMD Pinnacle Ridge

AMD prevzalo v minulom roku uvedené jadro Zen a postupnými krokmi sa podarilo prejsť na úspornejší 12Nm výrobný proces, ktorý dovolil razantné zdvihnutie pracovných frekvencií. Vďaka tomu sa očakáva nárast výkonu o úctihodných 15 % voči generácii Ryzen 1000. V rámci jednej generácie procesorového jadra sa jedná o vynikajúci výsledok.

AMD Ryzen

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

AMD STORE

Pomocou aplikácie je možné spojiť váš SSD disk s HDD a získať tým hybridné úložisko, ktoré bude rýchle ako SSD a zároveň ponúka kapacitu HDD.

AMD Ryzen

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

AMD sense

Ide o kombináciu viacerých moderných technológií, ktoré v súčte vytiahnu z nového procesora maximálny počet spracovaných inštrukcií a jeden takt.

AMD Ryzen

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

AMD Ryzen Master Utility

Špeciálny nástroj priamo od AMD, s ktorého pomocou je možné detailne sledovať aj nastavovať takty jednotlivých jadier.


Čaká vás veľký upgrade

Tento nový rad procesorov AMD Pinnacle Ridge je pevne spätý s päticou AM4, podobne ako prvá generácia procesorov Ryzen. Je teda úplne zrejmé, že okrem samotného procesora potrebujete tiež novú základnú dosku a prípadne pamäte typu DDR4 s maximálnou frekvenciou 2 933 MHz. Táto iste nemalá finančná investícia sa vám však vyplatí v podobe integrácie celej škály moderných technológií. Z dlhého zoznamu vypichneme USB 3.1 (USB-C), PCIe 3.0, NVMe, 32 Gb/s sloty M.2, SATA Express.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
AMD Ryzen 7 Hotovo!
Socket
AMD AM4 Hotovo!
Modelové označenie
AMD Ryzen 7 2700x Hotovo!
Mikroarchitektúra
Zen+ Hotovo!
Kódový názov procesora
Pinnacle Ridge Hotovo!

Rad

Rad procesora
AMD Ryzen 7 Hotovo!
Socket
AMD AM4 Hotovo!
Modelové označenie
AMD Ryzen 7 2700x Hotovo!
Mikroarchitektúra
Zen+ Hotovo!
Kódový názov procesora
Pinnacle Ridge Hotovo!
Typ boxového chladiča
Wraith Prism RGB Hotovo!

Počet jadier

Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Počet vláken
16 × Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia procesora
3,7 GHz (3,7 GHz) Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4,3 GHz (4 300 MHz) Hotovo!

Podpora RAM

Podporovaný typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Maximálny počet kanálov
2 × Hotovo!

Výkon

CPU Passmark
16 961 Hotovo!

Rozhranie

Funkcie
Automatické pretaktovanie, Otvorený násobič, Virtualizácia, Multi-Threading, Chladič v balení Hotovo!
TDP
105 W Hotovo!
Výrobné technológie
12 nm Hotovo!
L2 cache
4 MB Hotovo!
L3 cache
16 MB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:


Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V názve chladiča máte chybu, nie "Wright", ale Wraith Prism.

Jak moc hlučné je chlazení, v recenzi píšou že to má hlučný chladič (stačí např. přirovnání) Děkuji

mám otázku bude si tento procesor svědčit s grafickou kartou : MSI Ventus RTX 2060 OC děkuji za odpověd

Dobrý den, dá se očekávat pokles ceny u Ryzenu 2600 a 2700, až se na trhu objeví nová generace ryzen 3000? Děkuji

Dobrý deň chcem si poskladať pc s týmto procesorom, ale moc sa v tom nevyznam mohli by ste mi poradiť či by fungoval správne v takejto zpostave ? https://www.alza.sk/Order1.htm?list=1#sel=43169652

má tento procesor technologii XFR?

Mám dotaz k teplotě, resp. chlazení procesoru. Pokud bych 2700X podtaktoval, je možné se dostat na teploty Ryzenu 7 2700 (tedy bez Xka)?

Dobey den vlastním i7 7700k a chtel bych se vas zeptat zda ma upgrade na tento cpu nejakou vyhodu . Zda se my vyplati nebo nikoliv.

V popise uvádzate boxový chladič Wright Prism, štandardne je dodávavaný chladič s LED. Aký chladič môžem očakávať? Ďakujem

šel bz tento procesor na desku GIGABYTE H110-D3A

123...
Diskusia a poradňa k AMD RYZEN 7 2700X
Ďalšie informácie

Lacné základné dosky s čipsetom AMD B450

Druhá generácia procesorov AMD Ryzen Pinnacle Ridge sa podarila. Ak však myslíte na každé euro, určite vás zaujme príchod lacnejších 4-jadrových procesorov a základných dosiek s čipsetom AMD B450. Sú tieto základné dosky nejako obmedzené? Abude do nich možné osadiť aj ďalšie generácie procesorov AMD Ryzen?

AMD Ryzen 2 Pinnacle Ridge (RECENZIA A TESTY)

AMD nám dala rok na to, aby sme si užili jej nové Ryzen procesory, a už nám servíruje 2. generáciu. Pod kódovým označením Pinnacle Ridge sa nám do ruky na test dostali šesťjadrové AMD Ryzen 5 2600 a 2600X a osemjadrové AMD Ryzen 7 2700 a 2700X. Ako sú na tom v porovnaní s konkurenciou od Intelu? V našej recenzii sme si na AMD Ryzen 2 Pinnacle Ridge posvietili.

Procesory AMD Ryzen 5 v testoch

AMD Ryzen 5 verzus Intel Kaby Lake. Aké procesory sú výkonnejšie? Máme tu konečne poriadnu konkurenciu pre Intel? Testovali sme v benchmarkoch a hrách, ako sú Zaklínač 3, Battlefield 1, Crysis 3, The Division a ďalších.

Čo je Overclocking? Výkon zadarmo aj extrémny šport

Overclocking, čiže taktovanie, je spôsob, ako za svoje peniaze dostať viac. Možno z vášho procesora, grafickej karty a operačných pamätí vyžmýkať výkon navyše? Možno. Koľko a čo je na to potrebné? Ako na to a na čo si dať pozor? A končí celé taktovanie pár FPS navyše? Nekončí. Overclocking je totiž aj silne návykové hobby, a dokonca aj extrémny šport, pri ktorom sa môžete škaredo zraniť, ak nebudete dávať pozor. Ako sa vyhnúť popáleninám, a pritom si odniesť tučnú finančnú odmenu?

Ako pretaktovať procesor? (TIPY A TRIKY)

Ako správne pretaktovať procesor a získať výkon navyše? Ide to jednoducho a bezpečne, ak viete, ako na to. V tomto článku vysvetľujeme, ako taktovať nielen CPU Intel, ale aj AMD Ryzen. Na čom záleží a aké sú pravidlá hry? Viac v dnešnom návode od nášho overlockera Elkima.
Recenzie AMD RYZEN 7 2700X
Príslušenstvo pre AMD RYZEN 7 2700X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMD RYZEN 7 2700X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMD RYZEN 7 2700X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMD RYZEN 7 2700X.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií