AlzaBoxy Q1 PET

AMICA PI 6540TK

Zobraziť katalóg
AMICA PI 6540TK
5 1 hodnotení
Varná doska indukčné, 4 varné zóny, Booster pre extra výkon, senzorové dotykové ovládanie, časovač, senzor rozpoznanie veľkosti hrnca, ukazovateľ zvyškového tepla, čierna farba
Kód:  AMIVT05 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA PI 6540TK

Indukčná varná doska AMICA PI 6540TK so štyrmi varnými zónami sa vďaka množstvu funkcií a elegantnému dizajnu stane neoddeliteľnou súčasťou každej kuchyne.Je vyrobená z odolného skla čiernej farby s vysoko kvalitným povrchom SCHOTT Ceran, ktorý sa vám bude veľmi dobre udržiavať.Jej prevedenie bez rámu so skosenými hranami umožňuje jednoduché zapustenie dosky do kuchynskej linky.Veľkou prednosťou je senzorové ovládanie, kedy všetko ľahko nastavíte jemným dotykom prsta.Pochváliť sa môže funkciou Booster pre extra vykurovací výkon, pri ktorom dochádza k rýchlejšiemu zahriatiu, vďaka čomu si pripravované pokrmy uchovajú väčšinu živín a spotreba energie je ďaleko nižšia.

kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kvalitný povrch SCHOTT Ceran
  • senzorové ovládanie
  • Funkcia Booster pre extra vykurovací výkon
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Funkcia automatického vypnutia
  • Detská poistka

Veľa skvelých funkcií

Varná doska AMICA PI 6540TK ponúka celý rad užitočných funkcií.Výbornou funkciou je automatické rozpoznanie prítomnosti a veľkosti hrnca, vďaka ktorému dochádza k prispôsobenie výkonu a obmedzenie tepelných strát na minimum. O teplote vás bude informovať ukazovateľ zvyškového tepla, kedy sa po vypnutí rozsvieti symbol "H" ako indikácia horúceho poľa. Ak budete chcieť udržať teplotu pripraveného jedla, radi využijete funkciu prihrievanie, pri ktorej je zvolená varná zóna zapnutá iba na nízky výkon ohrevu.K vybaveniu dosky patrí časovač fungujúci aj ako minútka, ktorý vám umožní nastaviť dobu trvania varenia na určitom varnom poli. 

bezpečné varenie

Spotrebič je vybavený niekoľkými bezpečnostnými prvkami, ktoré zaručujú ochranu počas varenia. Ak dlhší čas nezmeníte stupeň tepelného výkonu, dôjde automaticky k vypnutiu varnej zóny a k aktivácii ukazovatele zvyškového tepla.Medzi bezpečnostné funkcie patrí aj detská poistka, ktorá dosku uzamkne a zabráni tak deťom náhodne ju zapnúť.  

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, varna deska ma nerezovy ramecek nebo je bez?pokud bez tak se ptam zda ma dokola zkosenou hranu skla jako komfortnejsi prechod? dekuji

Diskusia a poradňa k AMICA PI 6540TK
Príslušenstvo pre AMICA PI 6540TK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA PI 6540TK.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií