Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Anker SoundBuds Lite

Zobraziť katalóg
Anker SoundBuds Lite
4,5 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, športové, do uší, frekvenčný rozsah 20Hz – 20kHz, impedancia 16 ohmov, meniče 10mm, Bluetooth 4.1, IPX5 odolnosť voči potu a vode, 12.5 hodín prehrávania, ovládanie hlasitosti
Kód:  ANKER10n6 Produktové číslo:  A3271HJ1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Anker SoundBuds Lite

Milovníci hudby si určite nenechajú vyhovoriť, že čo sa slúchadiel týka, nestačí len dych berúci zvuk, ale aj dobrý pocit pri počúvaní. Ich uzavretá konštrukcia je navyše zárukou excelentnej izolácie hudby vo vašich ušiach. Dôvodom na kúpu týchto slúchadiel môže byť aj zabudovaný mikrofón. V rámci porovnania s obdobnými modelmi slúchadiel sú vybavené technológiou na bezdrôtové pripojenie, čo vám zaistí maximálne pohodlie. 

  • Bezchybná Modrá farba 

Anker SoundBuds Lite potešia šikovným mikrofónom 

Všetci hráči, ale nielen oni, iste ocenia poriadny mikrofón. Mikrofón slúchadiel Anker garantuje ničím nerušenú konverzáciu s kýmkoľvek a kdekoľvek, či už pri hre alebo keď sa chcete len tak porozprávať. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prostřednictvím internetových stránek https://www.alza.cz byla dne 17.10.2018 uzavřena kupní smlouva mezi společností Alza.cz a.s. a mojí osobou na prodej zboží (sluchátka s mikrofonem Anker SoundBuds Curve black) - objednávka č. 179574970. Kupní cena 964 Kč vč. DPH byla ještě týž den uhrazena. Do dnešního dne však nebylo zboží doručeno. Místo něho bylo opakovaně doručeno neobjednané zboží a to sluchátka Anker SoundBuds Lite. Na vaši žádost o vrácení zboží do klasické prodejny jsem jako zákazník nad rámec svých povinností reflektoval a zboží osobně předal 20.10.2018 na adrese Jateční 33a, 170 00 Praha 7. Druhé doručení neobjednaného zboží bylo realizováno dnešního dne, tj. 25.10.2018, společností Geis Parcel CZ s.r.o. V tomto případě již na vaši novou žádost o vrácení zboží (ani na pobočku ani přes poštu) reflektovat nehodlám a vyzývám vás k zajištění zpětného odběru neobjednaného zboží na vaše náklady. Znovu urguji dodání objednaného a zaplaceného zboží. FM

Diskusia a poradňa k Anker SoundBuds Lite
Príslušenstvo pre Anker SoundBuds Lite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anker SoundBuds Lite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anker SoundBuds Lite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anker SoundBuds Lite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Anker SoundBuds Lite fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií