iPad 2 16GB Wi-Fi 3G White

Zobraziť katalóg
iPad 2 16GB Wi-Fi 3G White
4,9 14 hodnotení
Tablet biely, Apple A5 dual-core 1GHz, dotykový 9.7" LED 1024x768, 16GB, WiFi, BlueTooth, 3G modem, asistovaná GPS, 2x webkamera
Kód:  NL202c1 Produktové číslo:  MC982HC/A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iPad 2 16GB Wi-Fi 3G White

Vylepšený tablet iPad 2, ktorý ponúka oproti predchádzajúcej verzii znateľnú porciu výkonu k dobru a navyše telo užšie o celú 1/3. Doplnená bola praktická dvojica webových kamier z oboch strán prístroja, ale aj napriek tomu hrúbka prístroja dosahuje len 8,8 mm. Pýchou tabletu iPad 2 je špičkový, tentoraz dokonca dvojjadrový procesor A5, ktorý tak poskytuje 2x viac výpočtového výkonu. Dramatickou premenou prešla časť na spracovanie grafických dát, ktorá ponúka až 9x vyšší grafický výkon než predchádzajúca verzia iPadu, takže si užijete oveľa viac multimediálnej zábavy. Aj napriek týmto výkonovým navýšeniam sa tento prístroj môže pochváliť rovnakým časom na batériu, teda až 10 hodinami mobilnej prevádzky.

iPad 2 je ideálny na intuitívne plnenie predstáv dnešného mobilného užívateľa, ktorý žiada výhody kombinácie netbooku, tabletu a navyše elektronické knihy. Tento prírastok na trhu toto všetko ponúka na každodenné cesty v atraktívnom dizajnovanom prístroji s novým rozmerom výkonu. Prístroj celý má veľmi ideálnu veľkosť, či už na vonkajšie alebo domáce použitie, kde od neho môžete očakávať pohodlný prístup na internet, email, k fotografiám, videám, hudbe, hrám a elektronickým knihám.

V čele celého užívania nie je nič iné ako vysoko kvalitný IPS displej zaručujúci jemné a vierohodné odtiene farieb, s podsvietením LED a s multidotykovým ovládaním na gestikuláciu. Povrch je lesklý, ale je ošetrený proti neúmerne viditeľným otlačkom prstov. Displej má uhlopriečku 9,7", na ktorej sa zobrazuje veľmi jemné rozlíšenie 1024 x 768. Je teda v pomere 4:3 pre praktické zobrazenie internetovej stránky v celej dĺžke alebo si iPad 2 jednoducho otočíte na bok a používate ho ako širokouhlý. Aby bol obraz vždy dokonalý, postráži ho senzor okolitého osvetlenia.

Pre iPad 2 je k dispozícii značné množstvo aplikácií pre široké spektrum užívateľov a ďalšie budú pribúdať. Navyše je plne kompatibilný s telefónmi iPhone či s pôvodnou verziou iPad a ich aplikáciami, a tak sa nemusíte lúčiť s obľúbenou pomôckou alebo hrou. Ku všetkému obsahu sa v priebehu pár okamihov dostanete cez bezdrôtové pripojenie WiFi a na ukladanie je tento model vybavený rýchlou pamäťou flash s kapacitou 16 GB. Externé zariadenie pripojíte cez BlueTooth 2.1. Tento model sa môže k tomu všetkému pochváliť slobodným 3G pripojením, A-GPS modulom na presné určovanie polohy a digitálnym kompasom. Zadná kamera je schopná prvotriedneho snímania v rozlíšení až 720p pri 30 snímkach za sekundu. Predná kamera poslúži na videohovory v rozlíšení VGA.

Kryt Smart Cover na iPad 2

Dokonalý doplnok k vášmu iPadu. Pripevňuje sa magneticky, okamžite po otvorení iPad prebudí a dá sa zložiť do tvaru stojanu. Rozhodne si z našej ponuky vyberiete.

iPad mini Smart Cover

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
9,7" (24,64 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 1024 × 768 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
0,5 GB (512 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
9,7" (24,64 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 1024 × 768 Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
0,5 GB (512 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!

Výdrž a výkon

Frekvencia procesora
1 GHz Hotovo!
Model procesora
Apple A5 Hotovo!

Softvér

Operačný systém
iPadOS Hotovo!
Verzia operačného systému
iOS 4 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
185 mm (18,5 cm) Hotovo!
Šírka
241 mm (24,1 cm) Hotovo!
Hĺbka
9 mm (0,9 cm) Hotovo!
Hmotnosť
601 g (0,6 kg) Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tablety do 500 eur
» Všetky herné tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iPad 2 16GB Wi-Fi 3G White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPad 2 16GB Wi-Fi 3G White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPad 2 16GB Wi-Fi 3G White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPad 2 16GB Wi-Fi 3G White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iPad 2 16GB Wi-Fi 3G White.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií