Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Apple Watch/Watch Sport

Zobraziť katalóg
Apple Watch/Watch Sport
4,9 8 hodnotení
Smart hodinky – Retina displej s technológiou Force Touch a Ion-X/zafírovým sklom, hliníkové/nerez puzdro s kompozitnou zadnou stranou, Digital Crown, snímač tepovej frekvencie, WiFi, Bluetooth 4.0, výdrž batérie až 18 hodín, watchOS – kompatibilný s iPhone 5 a vyšším s iOS 8.2 a vyšším
Kód:  JA051bnad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Apple Watch/Watch Sport

Predĺžená ruka vášho iPhonu.

Nositeľná elektronika má pred sebou tú najsvetlejšiu budúcnosť. Spoločnosť Apple, rovnako ako v minulosti, definuje úplne novú oblasť a prináša prvé skutočne chytré hodinky, ktoré budete s radosťou a úsmevom používať každý deň. S Apple Watch/Watch Sport máte totiž dôležité informácie a podstatné funkcie stále na zápästí.

Budete je doslova nosit na rukou
Budete ich doslova nosiť na rukách

Jedinečný displej s technológiou Force Touch.

Základom Apple Watch/Watch Sport je nádherný dotykový OLED displej s rozlíšením 272 × 340 pixlov. Práve zvolená OLED technológia sa významne podieľa na živých farbách, výbornej čiernej a skvelých pozorovacích uhloch. Čitateľnosť je dokonalá aj počas slnečného dňa.

Zafírové krycie sklíčko potom odvádza výbornú prácu a s kľudom môžete zabudnúť na akékoľvek škrabance. Displej navyše rozpozná aj silnejší stisk. Disponuje totiž technológiou Force Touch s radom nových možností ovládania. Každodenné záležitosti tak budete s Apple Watch/Watch Sport vybavovať ľahšie a šikovnejšie. A ľahko zvládnete aj veci, ktoré predtým jednoducho nešli.

Notifikace
Notifikácie
Oznámenie

Oznámenie

Upozorní vás kliknutím a hneď môžete zareagovať celým radom spôsobov.

Telefónne hovory

Telefónne hovory

Vybavujte hovory
bez toho, aby ste museli zdvíhať telefón.

Wallet

Wallet

Majte palubné lístky, vernostné karty a vstupenky hneď po ruke.

Apple Watch/Watch Sport sú pripravené na všetko.

Vďaka ideálnej pozícii na zápästí už nikdy neprídete o žiadnu udalosť. Apple Watch/Watch Sport vás informujú jemným zavibrovaním alebo decentným zvukom.

Máte však veľa možností ako odpovedať. Môžete si aj vybrať z krátkych, vopred nastavených fráz, ktoré vychádzajú z kontextu správy a z toho, ako odpovedáte najčastejšie.

Fitness aktivity
Fitness aktivity
Aktivita

Aktivita

Užívajte si pocit uspokojenia z uzavretých krúžkov Pohybu, Cvičenie a Státie.

Cvičenie

Cvičenie

Sledujte detailné ukazovatele pri jazde na bicykli, behaní a cvičení na eliptickom trenažéri.

Tréningové aplikácie iných vývojárov

Tréningové aplikácie

Používajte svoje obľúbené športové aplikácie. Tréningy sa započítavajú do krúžkov.

Jedinečné spojenie dizajnu a premysleného ovládania.

Objavte kúzlo nádherných ciferníkov, ktoré si možno maximálne prispôsobiť. Presne podľa vášho štýlu alebo konkrétnej situácie.

Ako hlavný ovládací prvok skvele slúži korunka. Môžete ju otáčať a možno ju tiež stlačiť. Dvojitý stisk vás prepne do predchádzajúcej aplikácie, stisk vás presunie vždy o krok späť alebo až do hlavného menu. Toto intuitívne ovládanie vám pomôže pri práci v aplikáciách, ktoré sú od základu navrhnuté znova. Ušité na mieru presne pre Apple Watch/Watch Sport.

Jedinečný design
Jedinečný dizajn

Ďalší deň s novým remienkom.

Vítaným prvkom Apple Watch/Watch Sport je vymeniteľný pásik. K hodinkám si môžete vybrať z celej palety remienkov, ktoré svojím prevedením nielen dokonale obopnú zápästia, ale tiež veľmi vhodným spôsobom reprezentujú váš imidž.

V našej ponuke sa nachádzajú desiatky originálnych kusov a rozhodne si vyberiete ten pravý.

Řemínky Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.
Remienky

Vymeňte ich v priebehu chvíľky

Stlačte tlačidlo na uvoľnenie remienka a zasuňte nový remienok, kým nezapadne na miesto. Do presne obrobených drážok v každom puzdre remienok dokonale pasuje.

Snadná výměna pásku
Jednoduchá výmena pásika

Nabíjajte cez noc.
Noste celý deň

Apple Watch/Watch Sport budete chcieť používať celý deň. Preto ich batéria vydrží až 18 hodín a ľahko sa nabíja. Stačí pridržať konektor pri zadnej strane hodiniek a magnety sa postarajú o to, aby sa automaticky prichytil, kam má.

Každý bude Apple Watch/Watch Sport používať inak, rôzne funkcie vyčerpávajú energiu rôzne intenzívne. Preto máme niekoľko praktických ukazovateľov výdrže batérie.

Snadné nabíjení
Jednoduché nabíjanie

Nájdu sa Apple Watch/Watch Sport
pre každého.

Najdou se Apple Watch pro každého
Nájdu sa Apple Watch pre každého
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apple Watch/Watch Sport Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch / Watch Sport. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch / Watch Sport. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch / Watch Sport. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple Watch/ Watch Sport.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií