Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ARMODD Candywatch Crystal 2 zlaté s čiernym koženým remienkom

Zobraziť katalóg
ARMODD Candywatch Crystal 2 zlaté s čiernym koženým remienkom
3,7 3 hodnotení
Smart hodinky – dámske, s ovládaním v slovenčine, IPS displej, dotykový displej, meranie tepu, monitoring spánku, tlakomer, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť a vlastné ciferníky, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 120 h, materiál puzdra nehrdzavejúca oceľ
Kód:  Armdsmt04d Produktové číslo:  9023
ARMODD Candywatch Crystal 2 zlaté s čiernym koženým remienkom Predaj skončil

ARMODD Candywatch Crystal 2 zlaté s čiernym koženým remienkom

Dámske smart hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2 vynikajú skvostným dizajnom a inteligentnými funkciami

Štýlové dámske smart hodinky v sebe snúbia prvotriedny dizajn a inteligentné funkcie. Dotykové smartwatch ARMODD Candywatch Crystal 2 sú skvelou voľbou pre všetky ženy, ktoré chcú držať krok s dnešnou dobou. A nezáleží na tom, či máte mobilný telefón s Androidom alebo iOS. Fitness hodinky vyčnievajú kvalitným spracovaním s elegantným okrúhlym dizajnom, pričom ich ciferník obklopuje imitácia trblietavých kamienkov. ARMODD Candywatch Crystal 2 sa ovládajú pomocou dostatočne veľkého 1,09-palcového dotykového TFT displeja. Na bočnej strane hodiniek je umiestnené funkčné tlačidlo, ktoré vám uľahčí prechádzanie menu. Po spárovaní elegantných hodiniek ARMODD Candywatch Crystal 2 s vašim mobilným telefónom prostredníctvom technológie Bluetooth budete dostávať notifikácie z rôznych aplikácií alebo ovládať prehrávanie hudby. Vzhľad ciferníkov si ľahko vyberiete podľa vášho vkusu alebo momentálnej nálady. V smart hodinkách ich na vás čaká celkom 5 + možnosť dať si na pozadie fotku podľa vášho výberu, pričom v sprievodnej prepracovanej aplikácii ichnájdete ďalších viac ako 50. Dámske inteligentné hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2 majú vstavanú batériu s kapacitou 180 mAh, ktorá ich udrží v chode až 3 dni pri bežnom používaní.

Kľúčové vlastnosti dámskych smart hodiniek ARMODD Candywatch Crystal 2, zlaté

  • Dámske smart hodinky sú kompletne v slovenčine
  • ARMODD Candywatch Crystal 2 majú farebný 1,09-palcový TFT displej
  • Batéria s kapacitou 180 mAh poskytne dostatok energie až na 3 dni bežného používania
  • Inteligentné hodinky pre ženy počítajú aj dĺžku a efektivitu vášho spánku
  • Intuitívne ovládanie cez dotykový displej a na boku hodiniek je funkčné tlačidlo, ktoré vás vráti vždy na ciferník
  • Spárovanie so smartfónom cez Bluetooth, vďaka čomu budete dostávať upozornenia na prichádzajúce hovory, SMS, e-maily a správy z aplikácií
  • Dotykové smartwatch ARMODD Candywatch Crystal 2 sú vodoodolné podľa štandardu IP68
  • Rozsvietenie displeja otočením zápästia
  • V hodinkách nájdete 5 ciferníkov a získate možnosť nahrať vlastnú fotku na ciferník, pričom viac ako 50 ďalších ciferníkov je v sprievodnej aplikácii
  • Smart hodinky pre ženy ARMODD Candywatch Crystal 2 zaujmú svojím dizajnom a ciferníkom obklopeným imitáciou trblietavých kamienkov
  • Fitness hodinky merajú tep v reálnom čase aj v pravidelných intervaloch, orientačne krvný tlak a saturáciu krvi kyslíkom
  • Športové režimy: chôdza, beh. cyklistika, joga, švihadlo, bedminton, spinning, sedy-ľahy
  • Hodinky majú čierny kožený remienok
  • Obsah balenia: dámske inteligentné hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2, nabíjací USB kábel, návod v slovenskom jazyku, čierna darčeková škatuľka

Inteligentné hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2 ponúknu ľahké ovládanie a štýlový dizajn

Čistý okrúhly dizajn smart hodiniek pre ženy je vhodný nielen pokiaľ sa vydáte športovať, ale skvele padnú aj k outfitu do spoločnosti. Dámske inteligentné hodinky ARMODD disponujú plne dotykovým 1,09" TFT displejom, na ktorom prehľadne uvidíte všetky dôležité informácie. Na boku smartwatch ARMODD Candywatch Crystal 2 nájdete tiež funkčné tlačidlo, ktoré vám uľahčí prechádzanie menu. Nielen športovkyne ocenia, že fitness hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2 sú odolné voči potu, prachu aj dažďu vďaka certifikácii IP68.

Smart hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2

Na ARMODD Candywatch Crystal 2 môžete ovládať prehrávaný playlist

Dotykové hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2 stačí pripojiť k vášmu telefónu pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth a potom okrem prichádzajúcich notifikácií môžete ľahko ovládať prehrávanie hudby z vášho telefónu.

Smart hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2

So smartwatch ARMODD budete mať zdravie pod kontrolou

Chcete mať úplný prehľad o vašej aktivite a najmä to, koľko ste toho nachodili, aký rýchly bol váš tep, krvný tlak a množstvo ďalšieho? Smart hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2 práve toto zvládajú bez problémov. Nemusíte sa obmedzovať iba bežnými aktivitami, ale môžete sa tiež naplno venovať športu, fitness hodinky ARMODD totiž s vami udržia krok. V inteligentných hodinkách nájdete aj prednastavené športové módy. K ďalšej zaujímavej funkcii dámskych hodiniek ARMODD patrí meranie dĺžky a kvality spánku.

Smart hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2

Široký výber z veľkého množstva ciferníkov

V dotykových hodinkách ARMODD Candywatch Crystal 2 nájdete 5 ciferníkov, pričom v sprievodnej aplikácii na váš čaká ďalších viac ako 50 cool ciferníkov. Určite tak pre vás nebude problém vybrať si ten, ktorý vám najviac vyhovuje. Pokiaľ budete chcieť, ciferník si možno kedykoľvek zmeniť – či už podľa vašej nálady alebo danej príležitosti. Smart hodinky ARMODD Candywatch Crystal 2 vám umožnia vybrať si ciferník presne podľa vašich preferencií.

Všetky dáta z fitness hodiniek ARMODD Candywatch Crystal 2 uvidíte v prehľadnej aplikácii

Kľúčovým prvkom dobrého užívateľského zážitku je pohodlné ovládanie. Prostredníctvom aplikácie si môžete upraviť nastavenia presne podľa svojich predstáv. Jednoducho si napríklad nastavíte, že do smart hodiniek ARMODD Candywatch Crystal 2 budete dostávať iba upozornenia napríklad z Instagramu, ale posty z Facebooku vám vyskakovať nebudú. Nastaviť si môžete aj spôsob budenia. Aplikácia slúži taktiež ako denník všetkých vašich športových aktivít a fitness hodinkami ARMODD zaznamenaných hodnôt (spálené kalórie, tepová frekvencia, saturácia kyslíka či prejdené kroky).

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Určenie
Dámske Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
47 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Ružovozlatá Hotovo!
Vodotesnosť
IP67 Hotovo!
Spôsob ovládania
Dotykový displej Hotovo!
Hmotnosť
43 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Koža Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
14 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
24 cm Hotovo!
Typ zapojenia
18mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
72 h (3 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mají hodinky časovač? Myslím tím časový odpočet. Děkuji

Prosím, mohou se hodinky používat i bez sparování s mobilním telefonem?

Diskusia a poradňa k ARMODD Candywatch Crystal 2 zlaté s čiernym koženým remienkom
Príslušenstvo pre ARMODD Candywatch Crystal 2 zlaté s čiernym koženým remienkom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARMODD Candywatch Crystal 2 zlatá s černým koženým řemínkem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ARMODD Candywatch Crystal 2 arany, fekete bőrszíjjal.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií