ASUS AiO ET2232IUK-BC007M čierny

Zobraziť katalóg
ASUS AiO ET2232IUK-BC007M čierny
All In One PC 21.5" LED 1920x1080, Intel Pentium J2900, Intel HD Graphics, RAM 4GB, HDD 500GB 7200 otáčok, DVD, GLAN, WiFi ac, Bluetooth, webkamera, HDMI, USB 3.0, čítačka kariet, 65W adaptér, bez operačného systému
Kód:  TA086l2 Produktové číslo:  ET2232IUK-BC007M Stránky výrobcu

ASUS AiO ET2232IUK-BC007M čierny

Dokonalá súhra elegancie, praktickosti a výkonu sa miešajú v ďalšom dizajnovo veľmi podarenom All In One počítači od spoločnosti ASUS. Úsporný návrh umožnil použitie výkonných komponentov a ošatil ich moderným, ultratenkým telom s tvarovaným kovovým stojanom. Alfou a omegou celej zostavy je Full HD displej s uhlopriečkou 21,5", ktorý podá krásne a sýte farby. Ide o ideálneho kandidáta na všestranné použitie.

Kľúčové vlastnosti

  • Exkluzívny kovový vzhľad
  • 21,5" displej so žiarivými a sýtymi farbami
  • Prepracovaná technológia SonicMaster pre krištáľový zvuk
  • Pohybové ovládanie pomocou gest

Úchvatný displej

Obrazovka patrí medzi určujúce faktory užívateľského zážitku. Tento displej plný farieb vás dostane na prvý pohľad. Ohromujúci Full HD obraz s LED podsvietením podá živé a žiarivé farby. Vychutnajte si tak hry a filmy v dokonalej podobe.

To musíte počuť

Externé reproduktory? Žiadne nehľadajte. Všetko, čo potrebujete, ukrýva počítač vnútri. Vstavané reproduktory s technológiou SonicMaster a softvér pre ladenie zvuku MaxxAudio zaisťujú špičkový zvuk v každej situácii. Vychutnajte si hlbšie a bohatšie basové tóny, širší rozsah, verný priestorový zvuk, výkonný výstup, čisté vokály a krištáľovo jasný zvuk. Každá skladba, film a hra oveľa lepšie znie, a to vďaka starostlivo vyváženému dynamickému nastaveniu zvuku.

Bezdotykové ovládanie

Predstavte si, že ovládanie multimediálneho prehrávača alebo prehliadanie internetu môžete až z piatich metrov od vášho počítača. S ASUS ET2332 je to všetko možné vďaka technológii rozpoznávania pohybových gest. Tá využíva integrovanú webkameru, ktorá presne rozpozná pohyby a uskutoční požadovaný úkon. Prehrávanie hudby alebo videa, zoomovanie a otáčanie fotografií, prehliadanie webového obsahu - to všetko z diaľky, bez toho, aby ste sa dotkli obrazovky, klávesnice alebo myši.

Praktické porty vždy pri ruke

Na zadnej strane nájdete všetko dôležité. Chcete počítač prepojiť s veľkou televíziou? To sa vám elegantne podarí s výstupom HDMI. Najmodernejšie rozhranie USB 3.0 umožňuje nielen takmer okamžitý prenos veľkých súborov, ale tiež až o 50% rýchlejšie nabíjanie inteligentných telefónov a tabletov. Vďaka prítomnej technológii Ai Charger II dodáva jeden port šťavu aj vo vypnutom stave.

ASUS WebStorage

Vaše dôležité dáta budete mať vždy na dosah ruky s pomocou cloudového úložiska ASUS WebStorage. ASUS pre vás pripravil 100 GB voľného priestoru v bezpečí cloude. Majte prístup k svojim dátam kedykoľvek a kdekoľvek, a zdieľajte je ľahko s rodinou či priateľmi.

  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Pentium Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Balenie obsahuje
Inštalačné CD, Napájací adaptér, Napájací kábel Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
21,5" (54,61 cm) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Inštalačné CD, Napájací adaptér, Napájací kábel Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
21,5" (54,61 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Pentium Hotovo!
Frekvencia procesora
2,41 GHz (2 410 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,66 GHz (2 660 MHz) Hotovo!
Max TDP
10 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika, Webová kamera, Wi-Fi Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Zdroj

Zdroj
65 W Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!
Maximálna kapacita RAM
4 GB Hotovo!
Počet slotov RAM
1 ks Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor Hotovo!

Skrinka

Šírka
520 mm Hotovo!
Výška
409 mm Hotovo!
Hĺbka
40,9 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,22 kg Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Dokáže se připojit Wifi ac tohoto All in one PC na frekvenci 2.4Gh? Děkuji za odpověď. Svatopluk.

Diskusia a poradňa k ASUS AiO ET2232IUK-BC007M čierny
Príslušenstvo pre ASUS AiO ET2232IUK-BC007M čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS AiO ET2232IUK-BC007M černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS AiO ET2232IUK-BC007M schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS AiO ET2232IUK-BC007M schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS AiO ET2232IUK-BC007M černý.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií