Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS B250 MINING EXPERT

Zobraziť katalóg
ASUS B250 MINING EXPERT
4,3 5 hodnotení
Základná doska – Intel B250, DDR4, 1×PCIe x16, 18×PCIe x1, SATA III, USB 3.1 Gen 1, Intel GLAN, Audio, HDMI, ATX, sc1151
Kód:  AC262m1 Produktové číslo:  90MB0VY0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS B250 MINING EXPERT

Myslíte to s ťažbou kryptomeny vážne? Potom práve pre vás máme možno najzaujímavejšiu základnú dosku na trhu. Ide o Asus B250 MINING EXPERT. Tento absolútne unikátny kus hardvéru totiž ponúka hneď osemnásť slotov PCI Express x1 a jeden štandardný PCI Express x16. 

Kľúčové vlastnosti základnej dosky Asus B250 MINING EXPERT

  • Základná doska pre vlastníkov kryptomeny
  • Pojme konfiguráciu 8× GPU AMD + 8× GPU NVIDIA
  • Výrazná úspora finančných nákladov
  • Spoľahlivé riešenie od osvedčeného výrobcu

Povinnosť pre prevádzkovateľa ťažby kryptomeny – Asus B250 MINING EXPERT

K ťažbe akejkoľvek kryptomeny potrebuje množstvo grafických kariet. Základná doska Asus B250 MINING EXPERT sa s pomocou vhodného PCIe risera postará až o 16 kusov. Samotných slotov je síce viac, ale obmedzenie je na strane výrobcov grafických kariet a ich ovládačov. Je možné použiť teda maximálne 8 kariet od AMD a ďalších 8 značky NVIDIA. Napriek tomu však ušetríte pomerne vysokú finančnú čiastku, pretože nebudete musieť zaobstarávať viac kompletných PC.

Ako má Asus B250 MINING EXPERT riešené napájanie?

Toľko grafických kariet však bude potrebovať aj špeciálne napájanie. To v tomto prípade zaisťujú hneď tri 24-pinové napájacie konektory doplnené o ďalšie tri 4-pinové molex konektory.

Spoľahlivá základná doska Asus

Aj keď doska ponúka neskutočné možnosti v oblasti ťažby kryptomeny, inak je pomerne obyčajná. Čipová súprava Intel B250 disponuje päticou LGA 1151 a podporou procesorov Intel Kaby Lake. Nechýbajú dva pamäťové sloty DDR4 a samozrejme dostatok USB portov.

 

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B250 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel B250 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC997 Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Interný
Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
18× Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

samozrejme ze lze pouzit vsech 19 karet a klidne od stejneho vyrobce, jenom se na to nemuze pouzivat windows, ale linux, idealne ethos...

dobry den pobezi na teto desce procesor intel Coffee Lake? dekuji za odpoved

dobrý den jde k této desce přidělat wifi karta

Dobrý deň, chcem sa informovať či daný produkt plánujete ešte niekedy naskladniť. Ak áno poprosím odhadovaný termín. Ďakujem

Je možné desku napájet jen přes jeden atx konektor a využít tedy na těžbu jen ty první sloty? + možná trochu stupidní dotaz, ale jak tu desku zapnu, když nemám skřín?

kto rozbeha viac ako 13gpu nech sa pochvali!!! pri zapojeni 14gpu sa nezapne monitor. skusal som vypnutie integrovanej cpu, procesor ma zapnute jedno jadro...hd audio vypnute...4g encode zapnute... hodiny a hodiny skusania ...max 13gpu...pracujem na linuxe

a to akoze fakt zozerie nejaky system 19gpu???

ked ju mna niekto uz v prevadzke tak napiste kolko sa podarilo gpu rozbehat ... na asrock som viac nedal jak 11...potom stale mi vyhadzovalo modru obrazovku...skusal som rozne kombinacie 6n+7a alebo 5n+8a a aj opacne...odstraty jeden den ...len 11kariet win10 s novym biosom

Diskusia a poradňa k ASUS B250 MINING EXPERT
Ďalšie informácie

Splnený sen ťažiara – Asus B250 Mining Expert

Ťažba kryptomien sa stále rozbieha. Niet divu, trhová cena virtuálnych mien ako bitcoin či ethereum láme jeden rekord za druhým. Spoločnosť Asus sa rozhodla vyrobiť základnú dosku, ktorá je splneným snom každého ťažiara. Asus B250 Mining Expert totiž vezme teoreticky až 19 grafických kariet. Ako je to vôbec možné? Z nášho článku sa to dozviete.

Ripple (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Digitálna mena ripple sa s neustále rastúcou trhovou hodnotou derie medzi najpopulárnejšie virtuálne meny sveta. Napriek tomu je potrebné na ňu nazerať diametrálne odlišne než napríklad na bitcoin alebo ethereum. Čo je ripple, prečo vyvoláva v kryptokomunite toľko kontroverzií a aký je jeho aktuálny kurz? Dočítate sa v našom článku!

Kto je Satoshi Nakamoto? Pátrame po tvorcovi Bitcoinu.

Pokiaľ hľadáte iba jednu stručnú odpoveď na otázku „Kto je Satoshi Nakamoto?“, tak tú v našom článku pravdepodobne nenájdete. Môžeme sa však spoločne vydať na krátke pátranie po tvorcovi najznámejšej kryptomeny, bitcoin. Pozrieme sa bližšie na hlavných „podozrivých“, rozoberieme si rôzne okolnosti a zistíme, ako a prečo Bitcoin vôbec vznikol!

Coinmarketcap (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – majte prehľad o kryptomenách

Server CoinMarketCap.com, kde nájdete enormné množstvo dát a informácií o kryptomenách, sa už dlhodobo radí medzi 200 najpopulárnejších webových stránok sveta. Ako sa na CMK ľahko orientovať? A na čo si naopak dať pozor?

Čo je to vlastne ten blockchain?

Termín blockchain je v posledných troch rokoch trochu nadužívaný, obzvlášť na konferenciách plných ľudí v na mieru šitých oblekoch o ňom počujete na každom rohu. Čo to ten blockchain ale vlastne je? Na akých princípoch funguje? A aké je jeho skutočné využitie? V našom článku sa s pomocou jednoduchej analógie pokúsime vysvetliť, čo sa naozaj skrýva za touto revolučnou technológiou!

#HCPP18: Hackers Congress Paralelná Polis 2018 Prague (REPORTÁŽ)

Prinášame vám podrobnú reportáž z Hackers Congress Paralelná Polis 2018 (#HCPP18), ktorý prebehol v Prahe – Holešoviciach, čo by kameňom dohodil od centrály Alza.cz! Táto popredná svetová akcia združujúca priaznivcov slobody, decentralizácie a technologických inovácií prebiehala celé 3 dni a zúčastnilo sa jej viac ako 50 prednášajúcich. My sme si samozrejme nenechali nič ujsť!
Príslušenstvo pre ASUS B250 MINING EXPERT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS B250 MINING EXPERT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS B250 MINING EXPERT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS B250 MINING EXPERT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS B250 MINING EXPERT.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií