PET Aplikace

ASUS P10S WS

Zobraziť katalóg
ASUS P10S WS
Základná doska - Intel C236, 4x DIMM DDR4 2133, 4x PCIe x16, 8x SATA III, 3x USB 3.0, USB 3.1 (type-C), 8ch audio, Intel GLAN, VGA, DVI-D, sc1151, ATX
Kód:  AC957g2h Produktové číslo:  90SB05T0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS P10S WS

Hľadáte vysoko kvalitný a extrémne spoľahlivý motherboard pre veľmi výkonné pracovné stanice alebo servery? Základná doska Asus P10S WS v ATX prevedení s novou čipovou sadou Intel C236 je tá pravá. Je vybavená socketom LGA1151, ktorý je navrhnutý predovšetkým pre procesory z rodiny Skylake vyrábané pokročilým 14 nm výrobným procesom. Typickým zástupcom sú procesory Intel Xeon E3-1200 v5, prípadne Intel Core i7, i5 alebo i3. Doska má 4 sloty pre operačnú pamäť DDR4 taktované až na 2 133 MHz a do maximálnej kapacity 64 GB. Nechýba podpora ECC ani Dual-Channel režime.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodná pre výkonné pracovné stanice alebo servery
  • Socket LGA1151 podporuje Xeon E3-1200 v5 procesory
  • Podpora DDR4 2 133 MHz ECC v Dual-Channel móde až do 64 GB
  • Grafický výstup pre VGA, DVI-D, HDMI aj DisplayPort
  • Možnosť zapojenia 4 grafických kariet do PCI-E ×16 slotov
  • Duálne M.2 rozhranie, USB 3.1 aj USB-C pre ultra rýchle dátové prenosy
  • Dvojica GLAN konektorov pre stabilné a rýchle pripojenie k sieti

Obraz až na 3 monitoroch zároveň

O plynulý obraz až na 3 monitoroch súčasne sa stará integrované grafické jadro s výstupom na VGA, DVI-D, HDMI i DisplayPort. Ak potrebujete pre vašu prácu vysoký grafický výkon, oceníte štvoricu PCI-E 3.0 ×16 slotov s podporou technológie AMD Quad-GPU CrossFireX, do ktorých možno zapojiť až 4 grafické karty zároveň.

Rýchle dátové prenosy

O rýchle dátové prenosy sa stará duálne M.2 rozhranie plne zapojiteľné do RAIDu, vďaka čomu dosiahnete až o 40 % vyššiu rýchlosť zápisu dát a vyše 80 % vyššiu rýchlosť čítania oproti použitiu iba jedného M.2 socketu. S využitím šírky pásma dvoch rozhraní PCI-E 3.0 dosahuje M.2 rozhranie rýchlosti prenosu dát až 8 Gb/s, čo sa hodí pre použitie s rýchlymi SSD diskami. Ďalej vám je k dispozícii hneď 8 SATA konektorov s rýchlosťou až 6 Gb/s.

Samozrejmosťou je dvojica USB 3.1 portov s maximálnou rýchlosťou prenosu až 10 Gb/s, z toho jeden je typu A a druhý obojstranný USB-C. Ďalej nechýba šestica klasických USB 3.0 a štvorica USB 2.0 portov.

Na doske je tiež dvojica gigabitových serverových LAN portov, ktoré odľahčia procesor, negenerujú prebytočné teplo a ponúkajú vynikajúci výkon. Kým prvý port sa hodí pre pripojenie k internetu alebo zapojenie do podnikovej siete, ten druhý môžete využiť pre komunikáciu s konkrétnym zariadením.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel C236 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Čipset
Intel C236 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 133 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
HW tlačidlá, AMD CrossFireX, Radič RAID, Stavový displej Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1150 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS P10S WS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS P10S WS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS P10S WS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS P10S WS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS P10S WS.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií