Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

ASUS Pre AIO A4110-BD104M čierne

Zobraziť katalóg
ASUS Pre AIO A4110-BD104M čierne
All In One PC multidotykový 15.6 "LED 1366x768, Intel Celeron Quad Core N3150 Braswell, RAM 2GB, Intel HD Graphics, HDD 500GB, GLAN, WiFi ac, Bluetooth, webkamera, HDMI out, USB 3.0, čítačka kariet, COM, bez operačného systému
Kód:  TA083l2 Produktové číslo:  A4110-BD104M Stránky výrobcu

ASUS Pre AIO A4110-BD104M čierne

Priestorovo úporný All in One počítač Asus Pro AiO A4110 tvorí perfektné spojenie vyladených komponentov a veľkého multidotykového displeja s jemným rozlíšením. Pri každodennom používaní ušetrí drahocenné miesto na pracovnom stole a vďaka jeho rozmerom je vhodný aj k prenášanie.

kľúčové vlastnosti

  • Priestorovo nenáročný AiO počítač s dobrým výkonom
  • Úsporný procesor Intel Celeron
  • Multidotykový displej s jemným rozlíšením
  • Dvojica COM portov pre širokú škálu zariadení
  • Možnosť montáže na stenu (VESA)
  • Voľba operačného systému na vás


Tento model je dodávaný bez operačného systému a jeho voľba je čisto na strane užívateľa. Vďaka dotykovému displeju si počítač skvele poradí s moderným Windows 10 aj starším Windows 8.1. Vyberte si ten pravý z našej širokej ponuky.

efektívny výkon

Displej o veľkosti 15,6 "je vybavený LED panelom s jemným HD Ready rozlíšením a multidotykovou vrstvou až pre 10 prstov.Srdcom počítača je úsporný procesor Intel Celeron s architektúrou Braswell. Ten vyniká predovšetkým vyššou efektivitou pri nízkej spotrebe. Jeho súčasťou je integrovaná grafika Intel HD Graphics. Vďaka tomu si užijete bezproblémový multitasking, prehrávanie HD videa aj hranie menej náročných hier.

rozsiahla výbava

Medzi moderné výbavu počítača sa radí dvojica vysokorýchlostných USB 3.0 umiestnených na bočnej strane pre rýchly prístup. Nechýba multifunkčné čítačka pamäťových kariet a konektory pre slúchadlá či mikrofón. Zadná strana disponuje praktickým stojanom a systémom VESA pre uchytenie na stenu. O pripojenie externého monitora, televízie či projektora sa postarajú konektormi HDMI či VGA. netradičné výbavou je dvojica COM portov, ktoré podporuje široká škála zariadení a umožňuje flexibilnejšie využitie.

  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Celeron Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" (39,62 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1366 × 768 px Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
15,6" (39,62 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1366 × 768 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Celeron Hotovo!
Model procesora
Intel Celeron N3150 Braswell Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,08 GHz (2 080 MHz) Hotovo!
Max TDP
6 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska
500 GB (0,5 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Webová kamera, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11 ac Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Zdroj

Zdroj
45 W Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
Grafické
VGA D-SUB, HDMI Hotovo!
Ďalšie
COM port, LAN, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
377,5 mm Hotovo!
Výška
247 mm Hotovo!
Hĺbka
28,5 mm Hotovo!
Hmotnosť
2 kg Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné nějak rozumně rozšířit paměť na 4GB a dát tam SSD? Potřebuji to do restauračního provozu a AiO je to fajn, jen konfigurace je nic moc.

Dobry den, je mozne nainstalovat na tento tablet Android v4. a novsi? Dakujem

Diskusia a poradňa k ASUS Pre AIO A4110-BD104M čierne
Príslušenstvo pre ASUS Pre AIO A4110-BD104M čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Pro AIO A4110-BD104M černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Pro AIO A4110-BD104M schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Pro AIO A4110-BD104M schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS AIO Pro A4110-fekete BD104M.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií