AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum edition OC 11GB

Zobraziť katalóg
ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum edition OC 11GB
4,5 2 hodnotení
Grafická karta 11GB GDDR5X (11100MHz), NVIDIA (GP102) Pascal GeForce GTX1080Ti (1594MHz), Boost clock 1733MHz, PCIe x16, SLi, 352bit, 2x DisplayPort 1.4, DVI, 2x HDMI 2.0, AuraRGB
Kód:  EC310ti4 Produktové číslo:  90YV0AM2-M0NM00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum edition OC 11GB Predaj skončil

ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum edition OC 11GB

Užite si maximálny herný výkon s kartou ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum edition. Ide o vlajkovú loď spoločnosti NVIDIA, ktorá je najvýkonnejšou grafickou kartou z 10. radu GeForce. Karta je osadená jadrom Pascal a vďaka kvalitnému hybridnému chladiču z neho môžete dostať to najlepšie. Vychutnáte si pôžitok z maximálnych detailov všetkých hier súčasných aj tých budúcich na mnoho rokov dopredu. Vďaka vysokému výkonu je karta horúcim kandidátom na prevádzku virtuálnej reality. Špecialitou tejto karty je unikátny chladič DirectCU H2O umožňujúci výber medzi chladením vodou alebo vzduchom. Karta poteší aj systémom LED diód Aura Sync, s ktorým si nastavíte farbu a efekty ROG loga na bočnej a zadnej strane presne podľa vášho štýlu.

Kľúčové vlastnosti GeForce GTX 1080Ti

  • Chladenie vzduchom alebo vodou
  • Verzia OC
  • Podporované rozlíšenie 8K
  • Masívnych 11 GB grafickej pamäte
  • Ideálny výkon na VR
  • RGB osvetlenie Asus Aura Sync
  • Bohatá konektivita

Architektúra Pascal v akcii

Architektúra jadra Pascal umožňuje prevádzkovať grafickú kartu s vysokou frekvenciou. OC verzia ponúka v základnom Gaming režime frekvenciu 1 594 MHz (boost až na 1 708 MHz), v OC režime 1 620 MHz (boost až na 1 733 MHz). Karta sa môže pochváliť aj vysokou kapacitou grafickej pamäte vylepšeného typu GDDR5X, a to rovných 11 GB s frekvenciou 11 010 MHz (v OC režime až 11 100 MHz).  

Chladenie vzduchom alebo vodou s ASUS ROG POSEIDON

Devízou grafiky je exkluzívny systém chladenia DirectCU H2O. Pre mnohých hráčov je vodné chladenie ideálnou voľbou, môže byť však spojené s väčšími nákladmi a náročným zostavením. Táto hybridná technológia spája výhody vodného a vzduchového chladenia. Výsledkom je maximálna flexibilita, bez ohľadu na to, či chcete využívať výhody vodného chladenia teraz alebo v budúcnosti.

Utilita ASUS umožňujúca intuitívne ladenie

Ku karte je dodávaný užitočný nástroj GPU Tweak II, ktorý pomôže pri ladení výkonu karty. Ponúka intuitívne a prehľadné rozhranie na nastavenie vašej karty. Získate preto maximálny potenciál na pretaktovanie, ktoré je bezpečné a jednoduché. Prídavný program GPU Tweak Streaming umožní jednoduché streamovanie hier. Obsahuje mnoho funkcií na pridávanie obrázkov, textov a iných subjektov do videa.

  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
298 mm Hotovo!
Výška
158 mm Hotovo!
Hĺbka
50 mm Hotovo!
Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
GTX 1080 Ti Hotovo!

Rozmery

Šírka
298 mm Hotovo!
Výška
158 mm Hotovo!
Hĺbka
50 mm Hotovo!

Čip

Výrobca čipu
NVIDIA GeForce Hotovo!
Modelové označenie
GTX 1080 Ti Hotovo!
Počet stream procesorov
3 584× Hotovo!
Výrobné technológie
16 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
11 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5X Hotovo!
Šírka zbernice
352-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 594 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
11 010 MHz (11,01 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
5 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
GeForce VR-Ready Hotovo!
Podpora zapojenia viacerých kariet
2-way SLI Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny, S vodným blokom Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

Prídavné napájanie
2× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
600 W Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nechápu proč tuto GK prodáváte za úplně nesmyslnou cenu. 24 000 Kč je nesmysl když za chvíli vyjdou do prodeje RTX 3080 a ta bude stát 25 000 Kč. Karta má dnes hodnotu tak 10 000-13 000 Kč!

Koupím za 10 000kc

Zdravím Vás, můžu kartu provozovat jen na větrákové chlazení bez použití vodního chlazení na plný výkon po neomezenou dobu?

Dobrý den, odešla mi GK a chtěl bych koupit novou, pravděpodobně Poseidona, ale chci se zeptat, jestli máte alespoň nějaké informace o dodání, případně i jiných grafických karet ASUS s čipem GTX 1080 Ti, pár týdnů čekání mi nevadí, ale měsíce čekat nechci, jinak bych musel zvolit jinou alternativu. Díky za odpověď.

Kam zmizli všetky grafické karty a prečo sa nedá nikde zohnať GTX 1070 a vyššie?

Zdravim je to vseobecna otazka preco sa stiahla vacsina GPU 1080TI a su v ponuke len 3?

Keď na tej karte chcem používať vodný blok čo na to potrebujem? aký je tam závit?

Jaké má rozměry prosím?

Dobrý deň prosim mihli by ste zistit ze kolko musi mat zdroj watov Ďakujem

Bude fungovat v SLI s ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1080 DirectCU III O8GB-11GBPS? Díky

12
Diskusia a poradňa k ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum edition OC 11GB
Ďalšie informácie

Corsair Dominator Platinum 8 GB (2× 4 GB) 4 000 MHz (RECENZIA A TESTY)

4 000 MHz na DDR4 sa pomaly stáva štandardom, a keďže nám 5 000 MHz skoro klope na dvere, pozrieme sa na to, aký reálny prínos tak vysoké frekvencie majú a ako škálujú v hrách a pri bežnej práci. Dnes v podaní Corsair Dominator Platinum 4 000 MHz CL19.

Asus ROG Poseidon GTX 1080 Ti Platinum (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Asus ROG Poseidon GTX 1080 Ti Platinum Edition je obdarená naozaj zaujímavým systémom hybridného chladenia. Môžete si vybrať, či túto grafickú kartu budete chladiť klasicky vzduchom, alebo si ju radšej zapojíte do svojho vodného okruhu chladenia. Pre dnešnú recenziu som nakoniec zvolil vodu. Ako testy dopadli?

EVGA GTX 1070 Ti Gaming SC HYBRID (RECENZIA A TESTY)

Spoločnosť EVGA je veľmi populárnym výrobcom grafických kariet a v poslednej dobe tiež veľkým inovátorom ich systému chladenia. Okrem obľúbených a sofistikovaných chladičov s označením iCX, môžeme v ponuke tejto spoločnosti nájsť aj ďalšie zaujímavé riešenia chladičov. Príkladom by mohla byť grafická karta EVGA GTX 1070 Ti Gaming SC HYBRID, ktorá je vybavená chladením hybridným. Ako sa takto chladenej grafickej karte darilo v našich testoch, sa dozviete práve v tejto recenzii.

MSI GTX 1080 Sea Hawk EK X (RECENZIA A TESTY)

Plánujete prevádzkovať vo svojom PC okruh vodného chladenia? Potom určite premýšľate o vhodnej a zároveň výkonnej grafickej karte. Dnes si otestujeme grafickú kartu MSI GTX 1080 Sea Hawk EK X, ktorá bola v spolupráci spoločnosťou MSI a EK Water Blok na vodu priamo „vyšľachtená“.

Sapphire RX Vega64 8G HBM2 Liquid Cooling (RECENZIA A TESTY)

Kvalitné chladenie je nevyhnutným predpokladom každej úspešnej grafickej karty na trhu a nie je to inak ani v prípade nových modelov VEGA spoločnosti AMD. My sa dnes na jeden taký veľmi zaujímavý systém chladenia pozrieme. Otestujeme si totiž tú najvýkonnejšiu Vega64 s vodným chladením na palube v podaní grafickej karty Sapphire RX Vega64 8G HBM2 Liquid Cooling.

Asus Strix GTX 1070 O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Už vás nebaví hrať počítačové hry pri nízkej snímkovej frekvencii a chceli by ste, aby bola vaša budúca grafická karta výkonnejšia, ideálne priamo zo segmentu high-end? Ak sú vaše finančné možnosti obmedzené, ideálnou voľbou na vstup do tohto sveta vysokých výkonov by mohla byť Asus Strix GTX 1070 O8G Gaming, ktorá rovnako ako ostatné grafické karty GeForce GTX 1070 ponúka solídny pomer výkonu a ceny. Poďme si ju teda otestovať.

Sapphire Nitro+ RX Vega56 8G HBM2 Limited Edition (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Sapphire Nitro+ RX Vega56 8G HBM2 Limited Edition disponuje novým a svojimi rozmermi iste neprehliadnuteľným systémom chladenia s trojicou ventilátorov Tri-X. Ako sa tejto grafickej karte darilo v testoch na Alza.sk, to sa dozviete práve v tejto recenzii.

Zotac GTX 1080 Ti AMP! Edition (RECENZIA A TESTY)

Ak zháňate tú najvýkonnejšiu grafickú kartu súčasnosti, celkom iste ju nájdete v našej ponuke pod označením GeForce GTX 1080 Ti. Tieto grafické karty sú ponúkané rôznymi výrobcami pod rozličnými menami, ale my sa dnes zameriame na ponuku spoločnosti Zotac. Dnes si totiž otestujeme grafickú kartu Zotac GTX 1080 Ti AMP! Edition.
Príslušenstvo pre ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum edition OC 11GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum edition OC 11GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum Edition OC 11GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum Edition OC 11GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG POSEIDON GeForce GTX 1080Ti Platinum Edition OC 11 gigabájt.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií