Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS ROG STRIX HRY RX VEGA 64 O8G

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX HRY RX VEGA 64 O8G
4,8 8 hodnotení
Grafická karta – 8GB HBM2 (1,9Gbps), AMD Radeon Vega (1298MHz), Boost clock 1590MHz, 4096 SP/64 W, PCIe x16, 2048 bit, HDMI, 1× DVI-D, 2× HDMI 2.0,
Kód:  ECVega64a1 Produktové číslo:  90YV0B00-M0NM00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX HRY RX VEGA 64 O8G

Grafická karta Asus ROG Strix GAMING RX VEGA vám prináša tie najlepšie herné zážitky. Tento model vybavený osvetlením Aura Sync RGB, podporou virtuálnej reality a 4K vám ponúkne tie najlepšie technológie z dielne spoločnosti Asus, vrátane MaxContact, ktorá zaisťuje dvojnásobnú kontaktnú plochu s GPU pre efektívnejší odvod tepla. Táto technológia tiež zahŕňa patentované ventilátory s certifikáciou IP5X Wing-Blade s maximálnym prietokom vzduchu a veľmi dlhou životnosťou. Optimálne chladenie systému má potom na starosť Asus FanConnect I s 4-pinovými hybridnými riadenými konektormi.

Kľúčové vlastnosti grafickej karty ASUS ROG STRIX GAMING RX VEGA 64 O8G 8 GB HBM2

  • ASUS Aura Sync synchronizácia osvetlenia RGB LED umožňuje pokročilé možnosti personalizácie
  • Technológia MaxContact zaručujúca dvojnásobnú kontaktnú plochu s GPU pre zlepšenie prenosových vlastností tepla
  • Patentované ventilátory s lopatkami v tvare krídel a certifikáciou IP5X pre maximálny prietok vzduchu a dlhšiu životnosť
  • ASUS FanConnect II vybavený konektormi pre hybridné riadenie ventilátora pre optimálne chladenie systému
  • Unikátna Technológia Auto-Extreme technológiou Super Alloy Power II poskytuje špičkovú kvalitu a najvyššiu spoľahlivosť
  • HDMI porty pripravené na hry vo virtuálnej realite – užívajte si virtuálnu realitu kedykoľvek, bez toho aby ste museli vymieňať káble
  • GPU Tweak II a XSplit Gamecaster poskytuje intuitívne možnosti nastavenia výkonu a streaming v reálnom čase

Asus ROG Strix umocňuje herný zážitok

Vďaka portom HDMI si môžete vychutnať zážitky vo virtuálnej realite. ROG Strix RX VEGA je vybavená aj funkciou GPU Tweak II a XSplit GameCenter. Pomocou ktorých možno ľahko ladiť výkon a streaming hier. Asus Aura Sync RGB LED urobí z hrania nezabudnuteľný zážitok. Ponúka nekonečné možnosti prispôsobenia herného systému. Prvky osvetlenia na prednom aj zadnom paneli vedia zobraziť milióny farieb v šiestich rôznych prednastavených režimoch – vždy zapnuté, pomalé rozsvecovanie a zhasínanie, blikanie, prechádzanie medzi farbami, pulzovanie do rytmu prehrávanej hudby či zmena farby podľa aktuálneho zaťaženia GPU. 

Technológia AMD FreeSync minimalizuje problémy s komunikáciou medzi procesorom a monitorom. Tým eliminuje oneskorenie obrazu a zabezpečuje plynulý priebeh hier. S hernými grafickými kartami ROG Strix okamžite nabieha obraz, objekty vyzerajú ostrejšie a hra je plynulá.

Maximálne tichá grafická karta

Máte radi ticho? Táto karta vám ho ponúkne, ak teplota zostane pod 55 °C, zastaví inovatívnu technológiu 0 dB Silent Gaming ventilátory a znovu ich roztočí, až pri prekonaní tejto teplotnej hranice. Ventilátory sú navyše odolné podľa štandardu IP5X, čo sľubuje vyššiu spoľahlivosť, dlhšiu životnosť a optimálny výkon v maximálnom zaťažení. S aplikáciou GPU Tweak II si budete môcť ľahko nastaviť tieto režimy Asus FanConnect II:

  • Automatický režim – ventilátor systému sa riadi podľa predvoleného výrobcom
  • Manuálny režim – môžete si nastaviť konštantnú rýchlosť pre pripojené ventilátory
  • Užívateľský režim – umožňuje vám nastaviť systémový ventilátor, tak aby jeho rýchlosť otáčania závisela od teploty procesora alebo GPU. Kalibračný systém navyše detekuje pripojené ventilátory a dovoľuje ich jemné ladenie.

GPU s neuveriteľnou odolnosťou, spoľahlivosťou a životnosťou

Komponenty Super Alloy Power II značne zvyšujú účinnosť a znižujú straty energie. Asus ROG Strix bola vyrobená 100 % automatizovanou technológiou Auto-Extreme s použitím tých najkvalitnejších materiálov. Táto technológia zabezpečuje konzistentnú kvalitu, lepší výkon aj dlhú životnosť produktu. Od zavedenia Auto-Extreme sa spoľahlivosť grafických kariet zvýšila o 30 %. Navyše je tento výrobný proces šetrný k životnému prostrediu a znižuje spotrebu energie až o 50 %. A aké sú všetky výhody technológie Auto-Extreme?
  • 100 % automatizácia – odstránenie ľudského faktora z výrobného procesu
  • Zosilnená odolnosť komponentov pre vyššiu stabilitu pri pretaktovaní
  • Pokročilá a zosilnená kontrola kvality
  • Inovatívny dizajn komponentov
  • Hladká doska plošných spojov bez ostrých výstupkov
  • Výroba bez použitia lepidiel a agresívnych chemikálií
  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
298 mm Hotovo!
Výrobca čipu
AMD Radeon Hotovo!
Modelové označenie
Vega Hotovo!
Počet stream procesorov
4 096× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Rozmery

Šírka
298 mm Hotovo!

Čip

Výrobca čipu
AMD Radeon Hotovo!
Modelové označenie
Vega Hotovo!
Počet stream procesorov
4 096× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
HBM2 Hotovo!
Šírka zbernice
2 048-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 590 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
945 MHz (0,95 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
5 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
Radeon VR-Ready Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Trojslotový Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na kolko fps dá fortnite? Nízke,stredné,vysoké a epické detaily?

Je lepší tato nebo nvidia 2070 windforce?

ktorá Gpu je lepšia na hranie táto alebo rtx 2060

Podporuje crossfire?

Kolik má PIN? X2 - 8, x3 - 8, 6 + 8?

stačí mi k teto kartě zdroj https://www.alza.cz/corsair-hx750-d4947906.htm

tie hry co dava amd ku grafikam kde zmizli?

Zdravíčko, 1) prečo nieje tovar dostupný keď GPU Vegy sú pol roka novinky? A bude dostupný ? 2) Na SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8G HBM2 sa tešime ale nieje tam napísané kedy príde do predaja. Takže kedy asi ? 3) Budú tieto spomenuté dve grafické karty fungovať v Crossfire keď niesu rovnaké ?

Zdravim,karta ma 2x 8 pin napajanie ale v pribale je len 1 pripajaci kablik ktorý ma 1vstup do karty 8 pin a z druhej strany 2x 6 pin do zdroja. Ako to napojim? Napajaju sa oba 8 pinove konektory na karte do 8 pin konektorov do zdroja ? Dakujem za odpoved. M

Je moc pekny ze se dvakrat zeptam na moznost crossfire a potrebnou silu zdroje a nejakej alza zm*d mi dvakrat smaze dotaz... jako co to je za chovani?

12
Diskusia a poradňa k ASUS ROG STRIX HRY RX VEGA 64 O8G
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX HRY RX VEGA 64 O8G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX GAMING RX VEGA 64 O8G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX GAMING RX VEGA 64 O8G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG STRIX GAMING RX VEGA 64 O8G.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií